keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Syyssävyissä

Loistavaa lokakuun ensimmäistä itse kullekin! <3

Viininpunainen, maastonvihreä ja ygh, sinapinkeltainen. Vielä pari vuotta sitten en tykännyt yhdestäkään näistä väreistä erityisesti, vaikka maastonvihreää onkin löytynyt vaatekaapistani jo pienestä pitäen. Nykyään maastonvihreä on erittäin jees! Viininpunaiseen taas totuttelen hyvää vauhtia ja muiden päällä se näyttääkin mielestäni ihan mielettömän hyvältä, mutta itseltäni ei löydy vielä yhtäkään vaatekappaletta kyseistä väriä. Sinapinkeltainen taas..... hrr.... en taida ikinä tottua siihen väriin. :D

116

Maastonvihreää löytyykin kaapistani tälle syksylle jo housujen, kaulahuivin ja takin muodossa. Vielä voisi jonkun paidan tai neuleen hankkia niin kokoelma alkaisi olla täydellinen. Valmiina inttiin! :D

132

Viime viikolla kävimme Jaakon kanssa Kulmakonditoriossa suosikki salaateillamme ja halusin pukea päälleni jotakin lämpöistä ja rentoa. Pörröinen neule lämmitti ihanasti hieman sateisena päivänä ja lämpöisyyden takasi vielä karvainen tuubihuivi.

154

162

Huivi - H&M
Kello - MK

115

Neule - Kirppis
Housut - H&M
Laukku - Friis&Company

128

Kengät - H&M

181
 
185

Jaakkokin puki päällensä syksyisiä sävyjä ja tummaa asua piristivät viininpunaiset asusteet ja kukkakuvioiset siniset kengät.

176

Myöhemmin valmistin meille vielä ihan tajuttoman hyviä kotitekoisia ruis-kana-hamppareita! Mäkkäri voi painua näiden jälkeen roskiin!

014

Hamppareihin täytteeksi tuli punasipulia, ananasrenkaita, rukolaa, kanafileitä, tomaattia ja avokado-jogurttikastiketta.

017

Ensin paistoin ananakset kanafileille tarkoitetussa marinadissa. Marinadiin laitoin mustapippuria, grillimaustetta, valkosipulista yrttimaustetta, sitruunanmehua, omenaviinietikkaa, oliiviöljyä ja juustokuminaa.

020

Sitten kanafileet saivat vielä saman käsittelyn.

024

Kotitekoiset hampparit ovat ihan älyttömän helppo vaihtis välipalaksi tai illalliseksi ja oikeilla täytteillä niistä voi saada vieläpä terveellisenkin vaihtoehdon aikaiseksi! :)

025

Hampparit voi täyttää omilla suosikeillaan, mutta näillä tästä tuli ihanan raikas ja herkullinen yhdistelmä!

029

Bon Appétit! <3

40 kommenttia:

  1. Kannattaa myös paistaa leivät (tai paahtaa leivänpaahtimessa) niin hamppareista tulee vielä parempia! :) Pitää varmaan kokeilla kanavaihtista, kun meillä on yleensä tehty jauhelihapihvi ja cheddarjuusto versioita. Hyvä ja kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Viimeksi tosiaan myös paistoin nuo leivätkin, mutta tällä kertaa unohtui! Kokeile ihmeessä tätäkin versiota, ihanan raikas! :)

      Poista
  2. Nam! Onpas ihanan terveellisen näkösiä ruishamppareita <3 Mitä tohon avocadojugurtti dippiin laitoitte? Olisi kiva lukea jtn kauneudenhoito postauksia sulta. :) Ihanaa syksyä kaunokille <3 -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuh, kyllä varmasti voittaa ravintoarvojensa puolesta mäkkärin hampparit 6-0! ;) Avokado-jogurtti dippiin tuli vain 1 avokado, desi turkkilaista jogurttia, ruiskaus sitruunan mehua, ripaus yrttisuolaa ja valkosipulijauhetta. :) Millaiset kauneudenhoito postaukset kiinnostaisivat eniten? Ihanaa syksyä sullekin. <3 :)

      Poista
    2. Esimerkiksi kasvojen ja hiustenhoito jutut voisi olla tosi kivoja :)

      Poista
    3. Juu mä voisin koittaa kehitellä jotakin.. :D Mun hoitorutiinit vaan tuppaa olemaan vähän sekalaiset ja ei niin kovin mallikelpoiset aina. :)

      Poista
    4. hiusten ja kasvojenhoito postaukset ois tosi kivoja!:)

      Poista
  3. Eikai toi karvajuttu nyt vaan oo tietysti jotaki vanhaa h/mn mallistoa? Haluanhaluanhaluan sellasen... Ihan mahdotonta löytää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietystikkin on.. :( Ostin jo muutama vuosi takaperin kyseisen karvakasan. :(

      Poista
  4. Eikä! Toi karvakaulus on upee, sano että se on uusi?!?? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä muutaman vuoden vanha karvakerä. :D :(

      Poista
    2. näin vasta tuollasia karvakauluksia onlyn tai veromodan liikkeessä!:)

      Poista
    3. Oi hienoa, sinne siis kaikki etsimään! :)

      Poista
  5. Ruishampparit on niin parhautta, pitäisi tuota kanaversiota kokeilla itsekin! Täällä ulkomailla vaan puuttuu se oleellisin eli ruisleipä -.- :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, vinkkaapas sukulaisillesi tai ystävillesi mieluisasta postipaketista. ;D Tosin en tiedä missä asti asustat, toimitusajat voivat pilata tämänkin ilon. :D

      Poista
    2. Haha itse just mietin että huomiseks teen noita mutta sitten älysin Tän kommentin nähtyä että en itsekään löydä ruisleipää täältä ulkomailta :D

      Poista
    3. Gaah! Mä en kyllä selviäisi ilman! En voi näköjään ikinä muuttaa ulkomaille.. Heheeh... ;D

      Poista
    4. Joo vierailijoilta on jo tilattu ruisleipää! ;D tämä on se mitä itse kaipaan eniten tänne ulkomaille, koska suomessa aloitan aina aamuni sillä!

      Poista
  6. Ihania ruokavinkkejä sulla täällä blogissa! Monta reseptiä oon jo kokeillu ja täytyy kyllä tätäkin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että näistä tykätään täällä! :) suosittelen kokeilemaan, ihan superhyvää! ;)

      Poista
  7. Oi vitsi noi hampparit näyttää hyvältä, pakko kokeilla! Tein sun ohjeella (tai vähän fiksasin) sitä tomaattikeittoa ja se on taivaallista!! Oon tehnyt sitä jo monta kertaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihanaa, että on löytynyt mieluinen resepti! Se tomaattikeitto on yksi mun omistakin suosikeista! :) :D

      Poista
  8. Mistä kirpputorilta löydät aina noin kivoja ja hyväkuntoisia vaatteita? :)

    -s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useimmiten Eurosetiltä! :) Ei jokaisella kerralla tietenkään tärppää, mutta ahkerasti kun käy, niin saattaa löytää aarteita! :D

      Poista
  9. Sulle sopis kyllä varmaan tosi hyvin sellaset viininpunaset tiukat housut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sellaisia mäkin olen alkanut vähän tässä miettiä! Mutta ehkä kokeilen ensin vaikka jollakin asusteella.. ehkäpä kaulahuivi? :D

      Poista
  10. Järkyttävän maukkaan näköisiä hamppareita! Menee kokeiluun täälläkin. Teidän molempien asut on tosi kivat, tykästyin noihin kivan värisiin housuihin ...karvakauluksesta puhumattakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä kyllä olivatkin! :P Kiva, jos asutkin miellyttivät! :)

      Poista
  11. Näyttääpä hyvältä nuo hampparit ja tietysti sinä niinkuin aina! Noi kengät on todi mageet:P ja minkä hintasia on kulmakondiitorin salaatit ennoo käyny sielä ikuisuuksiin vaikka ne kaikki herkut on ihan mielettömän hyviä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaatit maksaa n. 8-10 euroa, ei siis mitään älyttömän kalliita siihen nähden, että annokset on vieläpä todella isot! :)

      Poista
  12. Hyvä resepti tämä. Niin noista väreistä vielä, että olen myös vaalea jo olen vaikka kuinka monta kertaa yrittänyt jotain viiniä yläosaa, niin aina se jotenkin vaan ei pue mun naamaa, tekee ihon vihreeksi, syö värit tms. en vaan osaa käyttää. Army-greeniä ei ole kokeillut, mutta ainakin sulla se toimii hyvin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut ehkä sellainen mielikuva, että se väri jotenkin varastaa kaiken vähäisenkin värin omasta ihosta ja piirteistä! :D Pitää tosiaan ehkä testata ensin jollakin asusteella, ennen kuin mitään neuletta tai farkkuja menee ostamaan! :)

      Poista
  13. Nam!! Nuo näyttävät ihan super hyville eli pakko testata :). Sinun asusi on kyllä super kiva!

    VastaaPoista
  14. Eikä, nyt kyllä pitää heti huomenna tehdä noita purilaisia! Itse oon joskus paistanu ohuita lohisiivuja ruisleipien väliin ja laittanut kans kaikkia hyviä täytteitä...:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, lohisiivut maistuisi varmasti ihan tajuttoman hyvältä myös! :)

      Poista
  15. Milloin olet ostanut noi saappaat? AIVAN IHANAT <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne jo viime keväällä! Ne on kyllä ihan huippuhyvät! :)

      Poista