perjantai 31. lokakuuta 2014

Päivien viemää

Päivät vaan lipuvat ohitse ja huomenna sitä onkin jo halloweenbileiden aika! Koko viikko on mennyt jo juhlahumuillessa ja pikkuhiljaa olen kasannut tarvittavaa rekvisiittaa valmiiksi tulevia bileitämme varten. En voisi olla innostuneenpi juhlistamme ja olenkin jo alkanut koristella kämppäämme valmiiksi pikkuhiljaa. ;)

008

Viime viikonloppuna järjestimme luonamme parhaalle ystävälleni Tynskille syntymäpäiväkekkerit ja päälleni valikoitui hieman "jouluinen" asukokonaisuus.

027

Punaista, mustaa ja vähän blingblingiä.

045

Paidan nappasin matkaani Jumbon BikBokista, kun kävimme viime viikolla Jaakon kanssa katsomassa Flamingossa Labyrintin ensi-illan. Elokuva oli ehdottomasti näkemisen arvoinen ja suosittelenkin jokaiselle käydä katsomassa leffan ihan elokuvateatterissa asti! Niin hyvä ja jännittävä tunnelma vallitsi koko parin tunnin ajan, ettei ajan kulkua edes huomannut. Puristin koko elokuvan ajan Jaakon käsivartta ja yllätyimme molemmat erittäin positiivisesti.

016

Korvakorut tilasin Nellyn alennuksista n. 5 euron hintaan.

Saatoinkin joskus mainita, että minun ja siskoni suosikkiviiniksi muodostunut Happy Grapes - Luomuviini poistui Alkon valikoimista muutamaa viikkoa myöhemmin, kun olimme "löytäneet" tämän tuttavuuden. Mutta sepä ei haittaa enää pätkääkään, sillä löysin viime viikonloppuna uuden ehdottoman suosikkini. Viini oli ihanan hennon makuinen, vaikka monet muut viinit helposti hieman "tökkivätkin" ja hintaakin pullolla oli alle 10 euroa.

025

Chileläinen Gewurztraminer - ADOBE reservera

Kas kummaa, viikolla olen ehtinyt eksyä myös muutamaan otteeseen hyvän ruuan pariin.

027

Yhtenä iltana menimme Jaakon kanssa uudistuneeseen Järvenpään Kulmakonditoriaan iltasalaateille. Kulmis on laajentunut viereisen liikkeen tiloihin ja kahvilassa riittää tilaa istua nyt puolet suuremmalle ihmisjoukolle. Tykkäsin oikein kovasti siitä, miten vanha - kotoisa tunnelma oltiin pystytty säilyttää ja samalla tuntui kuitenkin siltä, kuin olisi astunut sisään johonkin ihan uuteen paikkaan. Käykääpä kurkkimassa, jos asutte lähettyvillä! :)

031

Salaatit olivat onneksi entisellään - uusilla lautasilla varusteltuna tosin!

043

Minulla on ollut tällä viikolla muutama vapaapäivä koulusta, mutta olen herännyt aikaisin aamusta lukemaan tämän viikkoiseen tenttiin. Jotenkin kokeisiin lukeminen ei suju minulta enää laisinkaan iltaisin, vaan parhaan keskittymiskyvyn saan aikaan heti aamusta aamupalaa napostellessa.

Loppuun vielä pieni kurkistus tämänhetkisiin halloween valmisteluihimme. ;)

005

Piilolinssit - mikä loistava lisä halloween asuihin, mutta suurinosa vaan älyttömän kalliita siihen nähden, että niitä pitää luultavasti vain sen yhden ainoan kerran.

012

Rekvisiittaa löytyi onneksi jo ihan hyvät kasat aikaisempien vuosien juhlistamme, mutta ostin kyllä muutamia uutuuksiakin vieraita yllättämään.

055

061

Loput kuvat juhlakoristeluista, tarjoiltavista ja asuista saatte nähdä myöhemmin Halloween-postauksen merkeissä.

Hurrrrrrrjan ja hirrrrrrveeen hyvää halloweenia jokaiselle!

15 kommenttia:

  1. Miten mä oon aina kuvitellu, et Sonja olis sun paras ystävä :D Ihana asu!

    VastaaPoista
  2. Kauniilta näytät, niinkuin aina. :) Musta on ihanaa miten jotkut jaksaa panostaa halloween juhliin tai ylipäätään teema- bileisiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heidi. :) Musta teema-bileisiin panostaminen on parasta mitä tiedän! :D Ihan jännityksellä täällä jo koristelen paikkoja kuntoon huomista varten. ;D

      Poista
  3. Oot super kaunis!♥
    Pitäkäähän kivat bileet;)!♥

    VastaaPoista
  4. Oot oikee emäntä :D ihania juhlia ja kokkauksia sun blogista löytyy! Haluaisin itekkin olla vähän enemmän kodinhengetär mutta hyvä ku saan kerran vuodessa tehtyä sämpylöitä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D Mä taas en ole saanut tehtyä vielä kertaakaan omatekemiä sämpylöitä, vaikka monta kertaa on pitänyt leipoa! Ehkäpä lisäänkin sämpylät heti must do - listani kärkeen. ;)

      Poista
  5. Huuuuu! Miten osaat laittaa noi piilolinssit, eikö ole hankalaa? Yks kaveri laitto eikä meinannu millään saada pois. Muuten mageet ja muuttaa ulkomäköö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et arvaakaan! Tiputin sen ensin varmaan 5 kertaa syliini, se kääntyi varmaan 10 kertaa väärin päin ja mun silmä ei meinannut pysyä millään auki, kun koitin asettaa sen. Pois se lähti kuitenkin ihan helposti! :D

      Poista
  6. Kannattaa maistaa myös semmosta italialaista Mezzacorona Gewürztraminer -valkkaria! Hinta taitaa olla n. 11€ muistaakseni. Ei välttämättä ihan jokaisesta Alkosta löydy, mutta jos osuu silmään niin kokeile ihmeessä. :D

    Mäkin kävin poikaystävän kanssa katsomassa ton Labyrintti -elokuvan. Tykkäsin myös, mutta jotenkin se loppu jäi mun mielestä vähän turhan paljon auki. Jännä se kuitenkin oli ihan loppuun saakka!

    Hauskaa Halloweenia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä, pitääkin katsoa löytyykö kyseistä lähimmistä Alkoista. :) Joo, noh, varmaan se loppu jäi niin auki, että kaikki menisivät ottamaan selvää jatkosta tuleviin jatko-osiin. ;D

      Poista
    2. Jotenkin vaan häiritsevaa musta on se, kun kaikista leffoista pitää nykyään tehä kymmeniä jatko-osia... :D ja usein ne jatko-osat ei kuitenkaan oo niin hyviä, kuin mitä se ensimmäinen leffa oli. Toisaalta tietenkin poikkeuksiakin löytyy!

      Poista
    3. Samaa mieltä ... Rahastusta... :D toivotaan, että tän trilogian muiden leffojen juonet pysyisivät edes lähes yhtä mielenkiintoisina! :)

      Poista
  7. Täss olis tällanen hauska resepti :)
    Kokeiltiin ja oli todella hyvää! :)
    Tietty vähän muokattiin reseptiä ja laitettiin niitä aineita mistä eniten tykättiin :)
    Kannattaa kokeilla!

    https://www.facebook.com/vaasanruispalat/photos/a.681272961895606.1073741830.668145196541716/824979790858255/?type=1&theater

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytpä vinkkasit kyllä sellaisen idean, että meinasin juosta samantien kauppaan! Ruisleipä-pizza.. Miksen ole itse keksinyt moista! :D Tätä kokeillaan ihan varmasti jo tällä viikolla! Helpon ja herkun näköinen.

      Poista