lauantai 4. lokakuuta 2014

October

Kulunut viikko on ollut täynnä energiaa ja puhtia! Mieli on ollut kokoajan hyvä ja tuntuu siltä, että olen saanut viikon aikana aikaiseksi enemmän kuin pitkiin aikoihin. Koti on pysynyt siistinä, jääkaappi täytettynä, kouluhommia on saatu tehtyä hyvä kasa ja ystäviä ja perhettä on tullut tavattua kaiken tämän ohella kiitettävästi. Hyvä fiilis!

Uusi kuu pyörähti käyntiin ja lokakuu tuleekin olemaan taas täynnä kaikkea hauskaa ja jännittävää. Lokakuu on ollut meidän porukalle aina hyvin juhlantäyteistä aikaa, sillä muutamakin porukkamme jäsenistä täyttää vuosia ja meillä on ollut jo monen vuoden ajan tapana järjestää kuun lopulla suuret Halloween pirskeet. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus ja juhlia onkin alettu jo pikkuhiljaa suunnitella, varautukaa siis pian kutsuun toverit! ;D

Täksi illaksi olemme sopineet treffit ravintolaan "vanhalla" lukioporukallamme. Sama porukka meillä on tosin edelleen kasassa, mutta harvoin osumme kaikki samaan aikaan paikalle, joten on ihanaa pitää oikein kunnon reunion-bileet.

039

Tällä viikolla olen panostanut vitamiinien saamiseen, sillä kuten jo aikaisemmin mainitsin, ihoni on ollut viime aikoina hyvin kuiva ja kuollut. Myös kynteni ovat olleet jotenkin erityisen lohkeilevat ja niissä on niitä valkoisia "puutospisteitä". :D

Vitamiinin metsästys huumassa kaupasta tuli napattua matkaan pari hedelmää, joita ei jääkaapissani usein lymyilekään...

029

Granaattiomena

 - Sisältää valtavasti antioksidantteja (enemmän kuin mustikka tai vihreä tee), jotka mm. vähentävät ikääntymisen merkkejä kehossa estämällä ihon kimmoisuuden vähenemistä ja ryppyjen muodostumista
 - Suojaa munuaisia ja maksaa
- Sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka parantaa vastutuskykyä
 - Alentaa veren LDL-kolesterolipitoisuuksia ja hillitsee sen hapettumista
- Vähentää verisuonten seinämiin muodostunutta plakkia
- Heikentää bakteerien ja virusten kasvua
- Hemmottelee ihoa!
- Sisältää estrogeenin kaltaisia aineita, jotka antavat suojaa rintasyöpää vastaan
- Sisältää kuitua, C-, E-, B5-, ja B3-vitamiineja, rautaa, foolihappoa, kaliumia ja polyfenoleja 

Huh mikä hedelmä! Maku vaan ei mielestäni ole itsessään kovinkaan herkullinen, mutta sekoitettuna maitorahkan, turkkilaisen jogurtin ja mansikoiden kanssa, se maistui ihanan kirpeältä ja raikkaalta.

177

Myös verigreippejä lähti pitkästä aikaa mukaan kaupasta ja unohdan aina miten mehukas hedelmä tämä onkaan! Maku on paljon raikkaampi ja pirteämpi kuin appelsiinissa, mutta jotenkin aina muistan vaan sen happamuuden, kun kaupassa pähkäilen kumpia nappaan mukaani.

038

Verigreippi

-Alentaa kolesterolia
- Sisältää limoniinia, joka suojaa mm. iho-, rinta- ja paksusuolisyövältä
- Runsaasti C-vitamiinia ja flavonoideja
- Ei vaikuta veren sokeripitoisuuteen lähes lainkaan
- Sen sisältämät entsyymit vauhdittavat rasva-aineenvaihduntaa
- Voi tehostaa painonpudotusta

032

Yhtenä päivänä kokeilin hieman erilaista meikkiä aurinkoisen syyspäivän innoittamana. Halusin tuoda perus meikkiini hieman valoa ja syksyisempiä sävyjä.

088

022

047

Käyttämäni meikit:

103

Lisäsin kultaista luomiväriä yläluomen keskiosan lisäksi myös alaripsien juureen ja rajasin alaripsen tyven kevyesti ruskealla kulmakynällä mustan eyelinerin sijaan.

107

Lisäsin valkoista kajaalia silmän sisäluomelle tuomaan vähän lisää valoa meikkiin.

109

Ja käytin hieman oranssihtavan ruskeaa luomiväriä silmien ulkonurkissa. Kuvassa väri ei pääse ihan oikeuksiinsa.

116

Ripsivärinäni toimii tällä hetkellä Lumenen Blueberry vedenkestävä mascara. Kiitos vain kovasti kaikille, jotka vinkkasivat viime meikkipostaukseeni tästä suht. halvasta ja hyvästä tapauksesta telescopic - mascaran tilalle! :) 

Meikkien kaveriksi vetaisin päälleni vaatekaappini uutuuksia. Olen aina ajatellut, että valkoiset housut ovat niin hankalat ja epäkäytännölliset, että olen karttanut niitä kuin ruttoa.  Nyt kuitenkin bongasin nämä pöksyt H&M:n alennusmyynneistä 6 euron hintaan, joten hautasin kauhukuvani valkoisia housuja kohtaan.

244

187

Paita - H&M
Housut - H&M

206

Kengät - Stadium

185

241

Hiukset väänsin rennosti käkkärälle!

243

Nyt olisi aika lähteä vetämään vielä työpäivä pois alta ja illalla suuntaankin reunion- tapaamiseemme hyvän ruuan, seurustelun, ystävien ja juhlimisen merkeissä!

Hauskaa viikonloppua heppulit. <3

27 kommenttia:

  1. Oon uus lukija, ja multa on jäänyt ihan ohi et mitä opiskeletkaan? :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin toi granaattiomena jäänyt vähän traumaattiseks kokemukseks :D ehkä pitäis alkaa sille uus mahis! Ja ihana asu sulla jälleen päällä. Pitäkää ihana ilta ystävienne kanssa :>

    VastaaPoista
  3. Ihana meikki! Oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Olen seurannut blogiasi alusta alkaen, ja nyt voin sanoa että onneksi olkoon, olet löytänyt oman juttusi. Alussa oli vähän kokeilua ja hapuilua, mutta viimeisimmät postauksesi ovat olleet juuri sitä, mihin sinun kannattaakin panostaa ja mistä tehdä oma brändisi. Postauksissasi on monesti ollut: Päivän asu, päivän resepti/ruokavinkki, pieni vilaus yksityiselämästäsi, vinkkejä missä kannattaisi käydä ja mitä tehdä, ulkonäkövinkki ja joku kiinnostava fakta. Kun yhdistät monta näistä asioista yhteen postaukseen, niinkuin olet tehnyt, onnistut. Blogisi erottuu muista juuri siksi että jokainen postaus on kokonaisuus :) eikä vain esimerkiksi pelkkä asupostaus. Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vain kovasti! Oma tyyli on alkanut kyllä pikkuhiljaa hahmottua tässä. Välillä vain pelottaa, että postaukset ovat tylsähköjä, kun toistavat usein juuri tuota samaa kaavaa, mutta ehkä se tekee tästä juuri mukavempaa luettavaa, kun vähän tietää mitä odottaa. :)

      Poista
  5. Toi huulipunan väri on ihan täydellinen, voisitko vinkata, mikä tuote on, myös värin numero ja nimi.

    Granaattiomena niin ihana kirpsakka tuote, tosi vahva maku, mutta tykkään, ehkä just viiliin tai jugurttiin sekoitettuna jonkun muun hedelmän kanssa parhaimmillaan. Luksustuote hiukkasen DD !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mun tän hetkinen suosikki huulipuna. Valitettavasti kyseessä on kuitenkin puna, jota ei myydä Suomessa lainkaan ja ostankin sitä aina reissuiltani Saksasta. Kikon huulipuna sävyssä 910. :)

      Poista
  6. Hei mulla on tota samaa ripsaria, joka on kyl älyttömän hyvää! :) Mulla on vaa semmonen ongelma etten taho saaha sitä millään pois. Mulla on kaupasta Nivean perus vedenkestävälle silmämeikille tarkotettua meikinpoistoainetta, mut ei lähe sillä :/. Millä siis saat ton kunnolla putsattua pois?! Muutkin kertokaa jos tiiätte, vinkit ois tarpeeseen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä voisin kaivata samaisia vinkkejä myös! Aina jää ripsiin sitä, vaikka kuinka hinkkaisi! Mä monesti saatan sitten "repiä" sitä pois kynsillä - iso paha, tiedän. :/ :D

      Poista
    2. Mulla lähtee lumenen sellasella "kaks osasella" mitä pitää sekottaa ensin ni kaikki ripsarit mitä olen käyttänyt, niin vedenkestävät kun normit! Ihan parasta ikinä :)

      Poista
    3. Hei mulla on ollut sama ripsari jo muutaman vuoden käytössä ja oon tehnyt pitkällisen tuskastelun jälkeen havainnon, että se lähtee ainoastaan Lumenen omalla vedenkestävän silmämeikin puhdistusaineella (siis sillä, jossa on "kaksi kerrosta"). Millään muulla en oo tota saanut irti. Mut tykkään ripsarista niin, että hankin sitten aina suosiolla just tota putsaria! :D

      Poista
  7. Kaunis meikki ja tosiaan ihanan värinen huulipuna niin kun joku jo mainitsikin ! Pakko sen verran kommentoida ettei yleisen harhaluulon mukaan ne ne valkoiset "puutospisteet" johdu vitamiinivajeesta yms. vaan kuivumisesta. Kannattaa siis ihan nimenomaan kynsiä rasvata jollain rasvapitoisella voiteella;) Toki vitamiinivaje voi sinänsä aiheuttaa kuivuutta, mutta kynsissä näkyessään tulisi puutostilojen olla hyvin suuria.

    Vinkkinä tohon ripsariin, kokeilkaa poistaa jollain voidemaisella putsarilla, taisitten ihan jollain perusrasvalla. Ainakin itsellä lähtee vedenkestävä jollain öljypohjaisella hyvin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää! Täältä kommenttiboksista saa aina hyviä vinkkejä ja tietopläjäyksiä, ei ole tarvinnut googletella enää yhtä paljon kuin ennen! :D

      Poista
  8. Näyttää tosi hyviltä noi valkoiset housut ja noi kultaiset vetskarit on aivan ihana yksityiskohta! <3 Munkin pitäis joskus uskaltaa sovittaa valkoisia pöksyjä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultaiset vetskat olivat viimeinen niitti ostopäätöksen tekemiseen! Niiiiin ihanat! :D <3 Suosittelen rohkaistumaan, tekisi mieli kokoajan pukeutua noihin ja ne sopii melkein kaikkien vaatteiden kanssa! :D

      Poista
  9. Suosittelen vedenkestävän ripsivärin käyttäjille Lorealin vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua puhdistusainetta!:)

    VastaaPoista
  10. Oon lueskellu sun blogia alusta saakka ja selkeesti suunta ylöspäin! Vaikka alusta alkaen on ollu hyvää ja siistiä jälkeä, niin nykyään lukukokemus on tosi miellyttävä kun juttuja on laidasta laitaan (muotia, ruokaohjeita ja tavallista elämää)
    Jatkossa ehkä vinkkaisinkin vielä erittelemään juttuja, että samassa postauksessa ei olisi monesta eri kategoriasta, jolloin postaukset eivät veny vaan pysyvät napakoina ja helppoina lukea. Vaikka niitä postauksia olisikin sitten vähän useammin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tosi kiva kuulla tällaista vähän syvällisempääkin palautetta blogin kehityksestä! :) juu, vähän on tullut tungettua postauksiin ehkä liikaa sitä sun tätä ja tässähän tämä pikkuhiljaa hioutuu kokoajan. Kiitos kovasti mielipiteestäsi! :)

      Poista
  11. Tosi kauniita kuvia sulla! Granaattiomenasta saa hyvin siemenet pois ilman nypläämistä halkaisemalla hedelmän ja ottamalla puolikkaan kämmenelle hedelmäpuoli alaspäin. Joku kulho alle ja puukauhalla voimakkaita iskuja kuoripuolelle. Itse laitan turkkilaista jogurttia, siirappia ja näitä sekaisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Mirka! :) ja voi vitsit, kiitos myös hyvästä vinkistä! :)

      Poista