torstai 23. lokakuuta 2014

All Black Everything

Muutama päivä sitten päälle eksyi erittäin mustanpuhuva asukokonaisuus. Olen aina tykännyt mustasta, ja kokomustaakaan en ole koskaan vierastanut. Nykyään olen kuitenkin hamstrannut vaatekaappiini enemmänkin vaaleitä sävyjä. Musta on kuitenkin sellainen luotto"väri", että sitä eksyy usein lähes poikkeuksetta päälleni juhliin ja olipa kyllä taas niin kotoisa fiilis verhoutua tummiin päästä varpaisiin.

158

Kuvien laatu vaan on nyt mitä on ja tulee varmaan olemaan harmillisen usein jatkossakin, sillä pimeä ehtii yllättää kokoajan nopeammin ja nopeammin. Tekisi melkeinpä mieli jättää asukuvailut kokonaan kevääseen!

106

177

Hiukset kietaisin edestä pyörteelle ja latvat kiharsin laineille patukkakihartimella. Ideana oli tehdä hieman homssuisen rento kampaus, mutta taisi mennä vähän liiankin homssuisen puoleen!

149

Takki - Sheinside (Siskolta saatu)
Paita - NewYorker
Kaulakoru - BikBok
Housut - Dr.Denim
Kengät - Nelly

172

Jotakin muutakin mustaa saapui postipaketissa...

094

...Mitkäs muutkaan kuin kengät. Tiedän tiedän, uusia kenkäpareja on ilmestynyt kaappiini nyt melkoisen tiheään tahtiin... mutta kun alennukset! Puolustukseksi voin myös sanoa, että tällaiset siistimmät tasapohjaiset talvi/syyskengät kokoelmastani puuttuivat vielä kokonaan ja nyt voin ehkä vastustaa vähän kauemmin kiusauksia.

001

Saappaat tilasin Zalandon alennuksista lasten kokona! En olekaan koskaan tajunnut käydä selailemassa lasten kenkävalikoimaa, vaikka jalankokoni onkin 35-36. Nyt nämä saappaat kuitenkin pomppasivat mainoslinkkiin ja pakkohan se oli käydä kurkkaamassa, sillä metsästelin tämän tyylisiä "tikkikuvioisia" saappaita jo viime talvena.

004

Viimeisenä houkuttimena toimivat vielä kultaiset yksityiskohdat! Oli kyllä niin makuuni tämä kokonaisuus, että tilaukseenhan nämä päätyivät. Eikä kyllä kaduta tippaakaan, niin mukavat jalassa ja villasukkakin mahtuu hyvin sisään. T. Jäävarvas

042

020

068

 029

Luontokin on alkanut pikkuhiljaa näyttää synkkää puoltansa ja monista puista on ehtinyt jo pudota lehdet pois kokonaan. Marjat värittävät vielä hetken maisemia, mutta kohta on aika luopua syyssävyistä ja siirtyä hetkelliseen harmauteen ennen lumien tuloa. Valkeasta joulusta en niinkään uneksi, sillä vietän tämän joulun Jaakon kanssa Saksassa perheemme luona ja siellä joulu on lähes aina lumeton. Muuten jouluhenki on ollut kyllä täysin kohdallaan, joten tätäkin joulua odottelen jo innolla! :)

25 kommenttia:

  1. toi neljäs kuva alhaalta on NIIN GORGEOUS!!!! wau :) <3

    VastaaPoista
  2. Sun blogia on kiva lukea kun näkee Jäken tuttuja maisemia. Ite asun nykyään Vantaalla ja tulee aina ikävä jäken kulmia :D Ja ihania asuja tietty kans täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo täällä sitä pyöritään siellä sun täällä! :D Juu kurkkailinkin sun blogissasi, että olet muuttanut Vantaalle asumaan. Kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Kokomusta kyllä toimii niin hyvin, oot aivan upea <3

    VastaaPoista
  4. Musta toimii blondilla aina, ite tykkään juuri erityisesti kullalla höystettynä, ja ahh noi saappaat pikku logovetskarilla:)

    VastaaPoista
  5. Nä sun kuvat on aina yhtä kauniita :) Ite käytin kokomustaa joku aika sitten tosi usein, mut ku värjäsin hiukset tummiksi ni näytin omasta mielestäni liian synkältä, jos kaikki vaatteetki oli mustia :D Nyt blondina voi taas turvautua tohon tuttuun ja turvalliseen, vaikka oon oppinu käyttämään tosi paljon kirkkaitaki värejä :) Noi saappaat on ihan täydelliset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milla! <3 Joo tummalla tukalla ehkä hieman synkkis vaikutelma! :D

      Poista
  6. Ihania kuvia ja nuo saappaat!! <3 Niistä sitten heräsikin pari kysymystä: Onko niissä kegissä vuori sisällä ja saako kysyä että paljon maksoivat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)<3 Saappaissa ei ole valitettavasti vuorta, mutta villasukan kanssa aion uhmata niillä pakkasiakin ja hintaa jäi alennuksen ja alennuskoodin kanssa muistaakseni n. 90e. :)

      Poista
  7. Musta toimii AINA! Itekki suosin mustaa, välillä tuntuu ettei mun päältä muuta löydykkään :D Aina sitä yrittää avartaa mieltä väreille mutta musta vaan näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo välillä tohon mustaan jää vaan ihan koukkuun ja värikkäät vaatteet tuntuu super vierailta! :D

      Poista
  8. Osaisitko neuvoa miten oot laittanu noii etuhiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samalla idealla kuin ranskalainen letti, mutta vain kahdella hiusosiolla niin, että kiedoin niitä vuorotellen toistensa yli. :D Saitko mitään tolkkua? :D

      Poista
  9. Tää kommentti ei liity mitenkään tähän mutta kun tykkäät kokkailla ja etsiä netistä tietoa kaiken maailman hedelmistä sun muista olisiko mitenkään mahdotonta tehdä postausta superfoodeista että mitkä kaikki ruoka-aineet ovat sellaisia ja vähän selitystä niistä? :) täällä kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja sen myötä ylimääräisistä kiloista kamppaileva :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä myös yksi kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivä :) mulla ainakin alkoi lähtemään aika nopeasti ylimääräinen, kun sain lääkityksen kuntoon. En tiedä sun tilanteesta, mutta mulla ainakin auttoi erikoislääkärin neuvot. Tiivistettynä: lääkkeet naamaan säännöllisesti, paljon liikuntaa ja säännöllinen ateria- ja unirytmi :)

      Poista
    2. Joo siis ei niitä kiloja ainakaan enempää pitäis tulla, jos lääkitys on kunnossa? Tietty jos niitä on tullut ennen lääkitystä eikä kaikkia vielä oo saanut pois ni asia on vähän eri.

      Poista
    3. Juu siis itsehän en oo kokeillut melkein mitään superfoodeja VIELÄ, mutta tarkoitus on ollut alkaa testailla joitakin! :) sitten tietenkin jaan myös infopaketteja ja kokemuksia. :) kilpirauhasen vajaatoimintaan ja sen mukaiseen ruokavalioon kysyisin neuvoa kuitenkin ammattilaisilta. :)

      Poista
  10. Ihanat kengät! Itselläkin hakusessa mustat saappaat kultaisilla yksityiskohdilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiiiin ovat! :)) heheeh, nyt on hyvin noita alennusmyyntejä käynnissä kaikilla verkkokaupoilla, sinne vaan kurkkimaan! ;)

      Poista
  11. Oho en ees tienny et MK:lta on lapsille mitään mut hienot kengät:) mut tuo kampaus on kans upea ja semlinen rento! Minkä malliset nuo dr denimit on, ite istin just kissyt et ois kiva tietää onko sulla pysynyt hyvänä. Mukavaa syksynjatkoalempibloggari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tiennyt muuten minäkään ennen näiden bongaamista! :D heheeh, kiva kun tykkäät! Dr. Denimit ovat plenty-malliset, eli hitusen korkeammalla vyötäröllä, mutta omistan myös yhdet kissy-malliset ja olen kyllä tykännyt. Minulla ei ole edes kertaakaan hajonnut, vaikka usein käytänkin. Värit haalenee kuitenkin nopeasti. :/ :)

      Poista
    2. Ja huippua syksyn jakoa sullekin ihana! :D<3

      Poista