sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kanaveneet lime-minttu-korianterikastikkeella

Seuraavaksi hyvinkin yksinkertainen ruokavinkki kesäpöytään tarjoiltavaksi!

Bongasin kaupasta lime-korianterimajoneesin, joka sai sisäisen kehittelijäni heräämään ja nappasin matkaani korianteripuskan, minttupuskan, limen ja luonnonjogurtin. Näiden kaveriksi en keksinyt sopivampaa makuyhdistelmää kuin kanan, joten päädyin valmistamaan kanaa salaattipedillä jogurttikastikkeen kera.

fullsizeoutput_1e58

Tarvikkeet

Kanan fileesuikaleita
4 dl Luonnonjogurttia
Romainesalaattia
Nippu minttua
Nippu korianteria
Lime

Maustamiseen: grillimaustetta, yrttisuolaa, valkosipulijauhetta ja mustapippuria 

fullsizeoutput_1e5e

fullsizeoutput_1e5b

Kanat pannulle ja kastiketta taikomaan! Jogurttikastikkeeseen kaada reipas lautasellinen luonnonjogurttia, purista sekaan puolikkaan limen mehut ja silppua pieni kasa tuoretta korianteria ja minttua joukkoon.

fullsizeoutput_1e5c

Tuoreet yrtit ja lime sopivat kesään loistavasti ja maistuvat yhdessä taivaalliselta!

fullsizeoutput_1e63

fullsizeoutput_1e61

Kauppojen hyllyyn oli ilmestynyt paketti puhdasta kultaa. Yrttisuola on kuulunut ruuanlaittooni siitä lähtien, kun opin itse kokkailemaan ja nyt sitä saa myös chili-versiona! Aion kyllä jatkossakin suosia myös tuoretta chiliä, mutta mielestäni pientä potkua ei ole koskaan liikaa. ;)

fullsizeoutput_1e60

Lopuksi sekaan vielä mausteet ja kastike sekaisin.

fullsizeoutput_1e57

Lopuksi heivaa kanat salaattipedille, kaada kylkeen jogurttikastiketta ja pilko jäljelle jäävästä limestä siivu lautaselle koristeeksi. Yksinkertaista, raikasta ja maukasta! Enjoy. <3 

4 kommenttia:

  1. Sopisi varmasti hyvin tofun kanssa myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan varmasti sopisi! :) Pitää itsekin kokeilla! :D

      Poista
  2. Tein tätä äsken ja voi että oli niin hyvää! ♡ Ihanan raikasta juhannuksen grillisafkojen jälkeen. Maistui kehujen kera vähän raskaammasta ruoasta tykkäävälle poikaystävällekin :D kastikkeeseen lisäsin vielä tuoretta chiliä. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh kiva kuulla! Tää sopii kyllä justiinsa semmoiseen raskaan viikonlopun jälkeiseen kevyempään arkeen paluuseen! :D Tuore chili sopii varmasti myös ihanasti sekaan. :) Eipä mitään, kiva kun tykkäsitte! <3

      Poista