tiistai 2. toukokuuta 2017

BID & IBA 2017

Hellurei!

Aion omistaa heti alkuun pienen hetken puhumalla säästä! Koska olen suomalainen ja säästä puhuminen on parasta heti syömisen jälkeen. Vappu itsessään on ollut mulle aina sellainen kesäaikaan siirtymisen rituaali, mutta on vielä tuplasti paremmat fiilikset, kun vappua edeltävä viikko taivaalta tulee rakeita, lunta, vettä, tuulta ja tappuraa ja vapun jälkeinen viikko näyttää välittömästi siltä, että kevät pötkisi jo pitkällä ja porukka kulkee ulkona takit auki ja aurinkolasit päässä. Tästä nauttii nyt jotenkin kaksin verroin!

Tulin päivittelemään viikon takaisia kuulumisia, kun iskettiin Annin, Katan ja Jussin kanssa Inspiration Blog Awards -gaalaan, jossa palkittiin vuoden tyylikkäin, viihdyttävin, herkullisin, visuaalisin, vuoden someteko, vuoden tulokas ja vuoden edelläkävijä bloggaajien, tubettajien ja grammaajien joukosta.

fullsizeoutput_15f6

fullsizeoutput_159c

fullsizeoutput_1599

Ensin osallistuttiin tyttöjen kesken Bloggers' Inspiration Day- päivätapahtumaan, jossa tutustuttiin yhteistyökumppaneiden pisteisiin, rupateltiin entuudestaan tuttujen ja kokonaan uusien tuttavuuksien kanssa, maisteltiin ihania maistiaisia ruokapisteiltä ja muutamat kuohuvatkin kilisteltiin alas.

fullsizeoutput_159e

fullsizeoutput_1592

fullsizeoutput_15a0

fullsizeoutput_1596



fullsizeoutput_158b

Päivätapahtumasta suunnattiin meille sade- ja raekuuron saattelemana tekemään vähän sapuskaa ja valmistautumaan illan gaalaan.

fullsizeoutput_1587

Hyvin epäkeväisestä ilmastosta riippumatta vetaisin päälleni aikaisemmin suunnittelemani asukokonaisuuden, joka oli suunniteltu ihanan keväistä leutoa ilmaa varten. Onneksi sade lakkasi sentään iltaa kohden, jotta päästiin kuivina tapahtumapaikalle. :D

fullsizeoutput_1585

fullsizeoutput_1589

Toppi - Nelly
Takki - Vila
Housut - Zara
Kengät - Nelly

fullsizeoutput_1583

Tapahtumapaikkana toimi molemmissa tapahtumissa Suvilahden Kattilahalli. Paikka toimi hyvin vähän isommallekin porukalle ja tunnelma oltiin saatu luotua kivasti hyvin erilaiseksi kummassakin tapahtumassa. Päivällä tunnelma oli rento, keväinen ja iloinen, kun taas illan tapahtuma oli kutkuttava, juhlava ja vähän ehkä mystinenkin!

fullsizeoutput_161c

fullsizeoutput_161e

Tykkäsin siitä, miten paljon erilaista ohjelmaa oli tarjolla ja illalla saatiin nauttia upeiden nousevien artistien esityksistä, joiden joukossa oli suosikkini Titta!

fullsizeoutput_1617

DSC_2559

fullsizeoutput_1618

Myös illalla pöydät notkuivat naposteltavista ja viihdyttiinkin hyvä tovi ROOTS ravintolan pisteellä, jossa sai maistella erilaisia vegaanisia suolaisia ja makeita pikkupurtavia. Parhaiten mieleen jäi vadelma-lakuraakakakkupalat! Nam. <3

fullsizeoutput_1619

fullsizeoutput_161d


fullsizeoutput_1626

Tässä rehellisesti ainoa julkaisukelpoinen yhteiskuva illalta ja tämäkin vähän ylihilpeissä tunnelmissa. :D Jotenkin onnistuttiin kaikissa olemaan jompi kumpi silmät kiinni tai muuten vinksallaan!

Illan gaala oli todella onnistunut ja mielestäni ohjelmanumerot sopivat loistavasti illan tunnelmaan. Palkintojen jaossa oikeasti jännitti osallistuneiden puolesta ja oli ihana katsella voittajien tuuletuksia ja onnellisia kasvoja! Nautittiin illasta tapahtumapaikan "pilkkuun asti", mutta virallisille jatkoille Skohaniin ei jaksettu enää lähteä, sillä päivä oli ollut hektinen ja pitkä! Olin itse herännyt jo 5 aikoihin, joten puolen yön jälkeen oli ihan hyvä mennä mielummin kotiin syömään ja peiton alle. :D

fullsizeoutput_161f

Upeat kekkerit takana. Kiitos järjestäjille hienoista puitteista ja kiitos juhlaseuralle tunnelmasta. <3 

8 kommenttia:

  1. Mistä toi sun ekan asun musta paita on? :) Tosi ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ginatricot alennuksista, mutta jo syksyllä ostettu! :( H&M oon nähnyt samantapaisia muutamia viikkoja sitten! ;) Kiitos kovasti, ystävämme Kata tosin nappaisi suurimman osan! :D

      Poista
  2. Oliko se siun itseruskettava apteekista aco -merkinen? Onko siinä minkälainen haju/tuoksu? Olen katsonut kuvia siusta ja rusketus näyttää niin luonnolliselta :) Käytin aikoinaan kicksistä saatavaa itseruskettavaa (en muista nimeä), oli paras mitä olin kokeillut luonnolisen lopputuloksen vuoksi mutta haju suorastaan hirveä. :/ Ja siis tarkoitan hajua, jonka se jättää iholle.

    Kiitos neuvoista, Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eli aco merkkinen on, se sellainen ruskea tuub keltaisella korkilla! :) Onhan tuossakin tuo ensimmäisen päivän iholle jäävä haju melko vahva, mutta mä jotenkin oudosti tykkään siitä acon tuoksusta. :D Mun sisko taas vihaa sitä hajua ja sanoo, että kicks:n versio tuoksuu paremmalta, joten maku asia tämäkin! :D Käy nuuskuttelemassa apteekissa, tuoksuu purkista melko samalta kun iholla mun mielestä. :)

      Poista
    2. Kävin tänää ostamassa ja täytyy lähteä testailemaan! :D Oli kyl aika voimakas haju kun nuuhkin purkista, mutta ajattelin kuitenkin antaa mahollisuuden tuotteelle :D Oli viel -20% aco-tuotteet apteekissa :) Katsotaan mitä tästä nyt tulee, vuoteen en ole itseruskettavia käyttänyt, heh!

      Mari

      Poista
    3. Pitääkin sitten itsekin käydä apteekissa, jos kerran alet! :D Tuo on myös tosi riittoisaa, eikä tarvii levittää isoa kerrosta! Joskus sekoitan sitä vähän normaaliin päivävoiteeseen! :)

      Poista
  3. huuuuh miten kuuma oot! tosi kiva asukokonaisuus sulla ollut, tommonen raikas :D ootte ihanan onnellisen näkösiä jussin kanssa :)

    VastaaPoista
  4. <3 Apua, kiitos hirmusti! :D :) Joo mäkin tykkäsin, kun tuli niin keväinen/kesäinen olo!

    VastaaPoista