perjantai 12. elokuuta 2016

Nopea käsitreeni

Heippulivei! Viikonloppu, amen! Tulin justiinsa töistä kotiin ja pääsen aloittelemaan mun pidennetyn vapaan viikonlopun. Harvoin mulla on pe ilta, lauantai ja sunnuntai vapaa. Kaupan päälle sitten vielä maanantaillekin sattui vapaapäivä, joten mä oon suunnitellut kaikenlaista mukavaa vapaideni ajalle! Bloginkin puolella halusin nyt nopeasti piipahtaa, koska mulla on huisisti kaikenlaisia erilaisia postausideoita varastossa ja tämän viikonlopun aikana en varmaan ehdi tulla höpöttelemään tänne juuta enkä jaata! :D Isketäänpä pulpetille siis hieman treeniaiheista postausta viikonlopun kunniaksi.

Pitkään aikaan en oo päivitellyt tänne käsitreenijuttuja, mutta nyt olisi pari hyvää sarjaa käsille, joita sovellan lähes jokaisena käsipäivänäni jossakin muodossa.

e2

Liike lähtee suorasta asennosta niin, että kädet lepäävät sivulla alhaalla. Itse käytän liikesarjassa 3-5 kilon painoja.

Kädet nostetaa etukautta suorina ylös, lasketaan hitaasti ja hallitusti sivuille ja lasketaan rauhallisesti alas takaisin lähtöasentoon. 3 x 15

e3

Liikkeen voi tehdä käsipainon, kahvakuulan tai pienen levypainon avulla ja se lähtee asennosta, jossa painoa pidetään selän takana niskan tuntumassa ja sitten nostetaan hitaasti ja hallitusti paino pään yläpuolelle. 3 x 15

e1

Tää on mun ihan suokkari liikesarja käsipäivinä ja teenkin sen nykyään joka kerta! Ensin nostetaan painot sivuille rauhallisesti kädet koukussa. Painot käännetään sivuilta ylöspäin ja nostetaan hitaasti ylös pään yläpuolelle. Ylhäältä tullaan käänteisessä järjestyksessä takaisin lähtöasentoon. 3 x 15

Tälläistä pikkupainon nosteluahan tämä on, mutta oon saanut näillä ihan kivasti niitä käsilihaksia heräteltyä, vaikka näillä liikkeillä ei välttämättä niitä mahtimuskeleita kasvatetakkaan! Toki painoa voi lisätä oman kunnon mukaan ja kyllä näillä jossakin tuntumaankin saa!

Loppuun vielä pienoinen vaateshow mun uusista treenikuteista, johon oon aivan rakastunut!

014

Yhteistyökumppanini House of Brandon nimittäin lähetti mulle Niken treenipögät ja topin lisämotivaatiota buustaamaan kesän lopulle. Toi toppi on niiin kesäinen, että ihan harmittaa, että sain sen vasta nyt vaatekaappiini asustelemaan! Toi olisi ollut nimittäin aikamoisen bueno vaikkapa Thaimaan reissussa mukana rusketuksen kaverina. ;)

024


019

Ja nää housut! Rakkautta ensi vetaisulla. Siis nää on niin "ilmavat" ja joustavat jalassa, että välillä tuntuu kuin ei olisi housuja jalassa lainkaan. Lisäksi nää istuu silti todella napakasti, eikä lähde löystymään ja luisumaan kesken treenien. Samaisia aion kotiuttaa kyllä muissakin väreissä!


Samat löytyy myös muuten pinkillä ja sinisellä resorilla varusteltuna, joten jos kokomusta tuntuu liian tylsältä, löytyy mistä valita! ;)

072

House Of Brandonilla on muuten sunnuntaihin asti superalet, jolloin kaikista jo alennetuista tuotteista saa vielä -30% lisäalen koodilla: SLS30. Shoppailemaan vain, jos uudet treenikuteet tai muut kledjut kutkuttaa. <3

Tänä viikonloppuna tapahtuu vaikka missä ja mitä! Olisi Flow Festivalit ja Aurafestit. Kuinka moni menossa? Mulla ja mun tytöillä onkin sitten hieman erilaiset suunnitelmat ja siirrynkin tästä pakkaamaan kamat valmiiksi huomista extempore lappeenrannan reissua varten. Tänään ilta vierähtää rauhallisissa tunnelmissa tyttöjen kanssa jossakin pyörähtäessä, joten ihanat viikonloput sinne kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Mulla oli toi topsi thaikuissa rusketusta korostamassa ;) !

    VastaaPoista
  2. Voi terve miten upean näköinen olet! Niin kaunis Essi :)

    VastaaPoista