torstai 26. toukokuuta 2016

Viikko takana

Huuh! Joko mä viikon täälläkin olen ehtinyt jo oleskella. En oo varmaan päivääkään pysähtynyt täysin aloilleni ja istahtanut alas tietokoneelle ajan kanssa, mutta ei mun ehkä sellaista nyt ole kuulunutkaan tehdä, kun niin pitkään oon huidellut kaukana jossakin. Aika antaa aikaa lähimmäisille ja ystäville.

114

Ystävien näkemisen lisäksi oon myös ottanut pitkästä aikaa vaan itselleni. Musta on ollut aivan ihana olla välillä ihan yksin kotona tai vaikkapa lähteä lenkkeilemään. Vaikka kämppiselämä Saanan kanssa oli mun elämän yhtä parasta aikaa, on silti yllättävän kiva vaihteeksi olla ihan omassa rauhassakin! :D

121

078

Se, mikä mun jokaista aamua Suomessa on yhdistänyt, on mun ihan valtavan ihana olo herätä jokaiseen aamuun! Mulla on joka päivä oikeasti leveä hymy siitä hetkestä lähtien, kun avaan verhot ja tervehdin kirkkaita auringonsäteitä siniseltä taivaalta. Mitä muuta ihminen voi enää toivoa.

065

061

Lämpötilat ei ehkä kovin korkealle kipua, mutta mun mielestä tää on ihan parasta aikaa juuri nyt. Päivisin ei tarvitse vetää takkia niskaan, mutta ilma on ihanan raikas ja farkuissa ei hikoile kuin Saunassa! :D

060

Tää luonnon vihreys kaikkialla on myös tällä hetkellä musta jotenkin ihan huumaavan kaunista, vaikka Thaimaankin luonto oli toki usein todella kaunis. Kyllä mä silti sanoisin, ettei Suomen kesää voita kyllä mikään.

023

Okei, tajusin justiinsa näitä mun rakkausrunoja luritellessani, että mulla taitaa olla tällä hetkellä Honeymoon- vaihde käynnissä Suomea kohtaan! :D Mut onhan tää nyt aina yhtä ihanaa, kun kesä saapuu, vaikka ei kaukana olisi käynytkään.

002

Oon ihan innoissani selaillut kaupoista kaikkia uutuuksia, jotka on putkahtanut markkinoille tämän viiden kuukauden aikana. Mainosten katseleminenkin telkkarista on osoittautunut yhtäkkiä hauskaksi puuhaksi.

007

013

015

Ja tämä ruoka! Vihdoinkin saa taas juuri sitä, mitä eniten mieli milloinkin tekee. Oon pänkenyt tähän viikkoon niin paljon mun suosikki makuja ja ruokia kun vaan oon ehtinyt kiireeltäni valmistaa tai hankkia.

210

Pian pääsee bloginkin puolelta bongailemaan taas mun keittiön tuotoksia, kun oon taas päässyt omaan elementtiini. Kaipuu oli suuri!

003

Oon myös ravaillut ympäri ämpäri kaupunkeja tuliaispussi kourassa ja käynyt tapaamassa mahdollisimman monia ystäviä ja muita lähimmäisiä. Nää ihmiset vaan tekee mut niin onnelliseksi ja kaikki on ottanut mut aivan ihanasti vastaan takaisin kotiin. Hyvä mieli. :')

123

Pikkuiset saivat samanlaiset hippipöksyt ja voisittepa nähdä miltä nuo kaksi taaperoa näyttivät, kun ne tallustelivat nuo jalassa ympäri asuntoa.

132

Rakkautta vain. <3

136

Tää viikko on kaikin puolin ollut herkkää aikaa ja siinä moodissa mä nyt tässäkin taas kirjoittelen tätä postausta, joten älkää häiriintykö mun ylistyshömpästä, kyllä mä varmaan viimeistään parin viikon päästä putoan taas pilvistäni, kun työt alkaa jälleen! :D

s1


Kävinpä myös hoitelemassa mun räpsyttimet kuntoon Ninnillä, joka teki taas ihmeitä. Thaimaassa oli siis mahdotonta saada haluamansa ripset, sillä he eivät voineet uskoa, että näin vaaleat ripset kestäisivät pitkien pidennysten painoa. Tästä syystä he käyttivät todella lyhyitä ja ohuita kuituja, vaikka kuinka koitin selittää, että mun ripset ovat kyllä silti ihan kestävät, vaikka vaaleat ovatkin! :D

159

153

Vihdoinkin sain mitä tilasin ja Ninni oli kehittynyt ihan valtavasti näin lyhyessä ajassa. Uudet ohuemmat kuidutkin saattoivat tosin vaikuttaa asiaan, mutta en olis kyllä voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen!

156

Ninnihän tekee siis nykyään niin normeja kuin volyymejakin Parturi-kampaamo Voxyhair Hyvinkäällä. Ripset vaan sopii mun mielestä niin hyvin kesään, kun ei aina jaksa panostaa siihen meikkiin ja haluaisi silti näyttää edes hitusen neiti kesäheinältä landepaukun sijaan.

Vitsit, mitä kaikkea viikkoon mahtuikaan. En meinaa itsekään pysyä mukana, mutta onneksi oon jaksanut raahailla tuota kameraa mukana, niin pystyi sitten purkamaan sen avulla tän viikon häsellykset tapetille. Toivottavasti loppuviikko on yhtä tapahtumarikas ja hauska kuin tähänkin asti ja aurinkoisia ja iloisia päiviä sinnekin kaikille. <3

18 kommenttia:

  1. Nyt varmaan saadaanki se ruokakauppa postauskin kun olet takaisin omassa keittiössä ;)? Ja lisää ruokapäiväkirjoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo hei kiitos muistutuksesta! Otankin tavoitteeksi kuvata kauppakassini sisällön heti seuraavalla kerralla, kun käyn isommilla ruokaostoksilla! :) Ruokapäivis varmasti myös edessä näin Suomeen paluun kunniaksi, mut vähän myöhemmin se sitten! :D

      Poista
    2. Komppaan vahvasti ruokapäivistä! :)

      Poista
    3. Joo otetaan vaik ens viikon tavoitteeksi kuvata! :)

      Poista
  2. Ihanat ripset! Onko nuo siis volyymit vai tavalliset? On sulla kyllä ollut ihana seikkailu Thaimaassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Mulla on tällä hetkellä volyymit, mutta oon ottanut usein myös normeja ja tykkään kyllä hurjasti niistäkin. :) Toi reissu oli mun elämän parasta aikaa kyllä! <3

      Poista
  3. Siis toi lilan sävyinen joutsenkuva on UPEE!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans olin kyllä aika vaikuttunut tuosta otoksesta! Anni nappasi sen, mutta mun kameralla tosin. :D

      Poista
  4. Ooooo vitsi mä en malta odottaa sun reseptejä! Ihanaa saada taas uutta inspistä :)

    VastaaPoista
  5. Mikä toi muna juttu on xD

    VastaaPoista
  6. Nuo kasvot ekassa kuvassa! :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah joo vähän outo kuva, mut mulle tuli siitä jotenkin hyvä mieli nii halusin silti lisätä tähän! :DD

      Poista
    2. Mä en kyllä näe mitään outoa tuossa kuvassa? :D iloinen selfie :)

      Poista
    3. Kiitos vain, tuli oikeesti tosi hyvä mieli jotenkin tästä! :D :)

      Poista
  7. Millä kameralla kuvaat? :)

    VastaaPoista