torstai 5. marraskuuta 2015

Voxyhair Hyvinkää - Pikkujoulutunnelmissa

Iltaa heppulit! :)

Aah, ihan huippu fiilis kun ollaan saatu nautiskella tuollaisista aurinkoisista säistä nyt monta päivää putkeen. Tänään oon ehtinyt käydä Teatterissa aamupalasalaateilla, käynyt kurkkaamassa hehkutetun Balmain x H&M malliston, joka oli muuten koluttu jo ihan tyhjäksi ja kävinpä tutustumassa myös Kuntosali SATS Elixiaan. Toiminnallinen vapaapäivä siis, vaikka kaikki tärkeimmät tehtävät, kuten vaatekaapin siivoaminen, pyykkien peseminen, postissa käyminen ja uuden pankkikortin tilaaminen unohtuivat nyt jotenkin kummasti. Miksi ikinä vapaapäivinä ei saa hoidettua niitä oikeasti tarpeellisia juttuja?! :D 

No mutta, postauksen todelliseen aiheeseen! Mun snapchattia seuraavat ovatkin varmaan huomanneet, että mä oon ravannut nyt suhteellisen tiiviiseen tahtiin kampaajilla viime päivinä. Ystäväni Tikrun luona olen käynyt värjäyttämässä vaaleampia raitoja alempiin hiuskerroksiini sekä toimimassa harjoituskaniinina opinnäytetyötä varten juhlakampaukseen.

051


Taidetaan kaikki olla samaa mieltä, että tästä lähtötilanteesta oli pieni päivitys paikallaan!

Aurinko värjää aina kivasti kesäisin mun päällimmäisen kerroksen hiuksista vaaleiksi ja sellaista aurinkoraitaakin eksyy joukkoon, alemmat kerrokset eivät kuitenkaan näe päivänvaloa ja hiuskerroksiani pyöritellessä löytyy sieltä alta hyvinkin tummia kohtia. Oltiin harjoiteltu Tikrun näyttöä varten pariin otteeseen kiharanutturan tekoa leteillä varusteltuna, ja siinä näkyi ikävästi juurikin nuo alemman kerroksen tummat kohdat. Tikru sitten halusi kokeilla raidoittaa mun noita alempia kerroksia ennen varsinaista näyttökampausta.

054

063

080

Pieni päivitys teki hyvää ja yleinen sävy vaaleni kivasti asteella. Kampauskin näytti lopulta paremmalta, kun silmiin ei hypännyt paljon tummemmat juovat osasta kohtaa nutturaa.

090

Ystäväni Ninni taas pääsi harjoittelemaan päälläni työpaikallaan Parturi-kampaamo Voxyhair Hyvinkäällä erilaisia pikkujoulu/juhlakampauksia. Ajattelin jakaa muutamia kuulemiani vinkkejä ja näitä upeita lopputuloksia, joita mulle taiteiltiin saman päivän aikana! :D

093


Ensin lähdettiin liikkeelle vääntämällä mun hiuksiin oikein kunnon käkkärät! Miten tuntuu, ettei ikinä itse saa noin siistejä kiharoita aikaiseksi tai jos saakin, ne ovat jo parin minuutin päästä pelkkiä laineita vain. :D

097

101

Kumpa kotoa löytyis kampaaja, joka vääntäis aina aamun alkajaisiksi hiukset kuosiin!

Kohotetut sivukiharat

111

Lähdettiin kokeilemaan tuollaista edestä korkeaksi muotoiltua kiharakampausta, jossa vedettiin kaikki hiukset toiselle sivulle. Mielestäni tuo oli kivan yksinkertainen ja sopisi johonkin juhliin, joissa ei tarvitsisi olla ihan niin hienona. Kampaus valmistui käden käänteessä!

Korkea kiharanuttura

119

121

Kutsuin tuota kokoajan morsiuskampaukseksi, koska se oli jotenkin niin herkkä ja kaunis. Mulla meinasi olla kuulemma jopa liikaa tukkaa tuohon, mutta Katrin sai taiottua tuosta mielestäni aivan upean siitä huolimatta! Helmet viimeistelivät vielä kauniin kukkamaisen nuttura-asetelman. :)

Korkea letti

124

125

Tämä näytti alkuun jotenkin tajuttoman vaikealta kampaukselta, mutta sen tekemiseen oli ihan superhelppo kaava, jota en nyt kuitenkaan milläänsäkään meinaa muistaa! Letti valmistui nopeasti ja vaivattomasti, mutta siitä tuli todella näyttävä ja hieno. Kävin tuo päässä kampaamon viereisessä H&M liikkeessä ja johan ihmiset kurkkivat tätä ja kassalta saatiin kehutkin! :D

Käyttämämme tuotteet

137

Ei näitä näköjään turhaan hehkuteta. Myös Voxyhairilla oli käytössä nimittäin Moroccanoil tuotteet ja oli muuten ensimmäinen kerta, kun pääsin noita itse kokeilemaan ja vitsi mikä tuoksu noissa on! Olin kyllä ihan myyty. Ei olis tehnyt mieli pestä hiuksia ollenkaan noiden jälkeen! Pakko saada! :D

142

Tätä tuuheuttavaa muotovaahtoa vedettiin siis hiuksiini jo ennen kuin lähdettiin edes muotoilemaan mulle kiharoita.

139

Jonka jälkeen vedettiin myös tämä kiharoiden muotoutumista helpottava suihke, jossa on samalla lämpösuoja. Muotoilusuihke antaa kiiltoa, tuo kevyen kiinnityksen ja vahvistaa ja suojaa hiusta.

Kiharoiden tekemisen jälkeen laitettiin vielä Moroccan oil lakkaa loppusilauksen luomiseen.

143

149

Kiharat teimme CHI G2 Suoristimella. En oo koskaan oppinut itse tekemään suoristimella kiharoita, enkä itseasiassa edes omista vielä omaa suoristinta. Ninni väänteli tuolla kuitenkin käden käänteessä mulle ihan mielettömät kiharat!

151

156

Liikkeestä löytyi myös aivan ihania joululahjaideoita ja tarjouksia!

159


Voxyhairilla on muuten ihan huipputarjous meneillään vielä 15.11 asti, sillä kaikki palvelut värjäyksistä leikkauksiin ja kampauksiin ovat -20% normaalihinnasta. Nyt jos koska kannattaa käydä luomassa uusi pikkujoululook kuontalolle! Arjen luksusta.

Multa pyydettiin viime hiusjuttujen yhteydessä hyviä pieniä kampaajien vinkkejä ja niksejä kotitoteutukseen ja niitähän mä nyt innolla sitten teille tiedustelin samalla kun mun päähän väkerrettiin vaikka minkälaisia kampauksia.

Kuinka saada todella lättänöihin ja suoriin hiuksiin sitä haluttua boostia ja tuuheutta?

Suolasuihke. Tää tuli kuin apteekin hyllyltä ja Ninni vannoi tän nimeen kuin kallioon. :D Mä en oo itse kokeillut koskaan suolasuihketta, mutta tän palopuheen jälkeen kyllä pakko testata pikimmiten. Erityisen hyvä suolasuihke on kuulemma: ID Hair elements by the sea - salt water spray!

Kuinka monta kertaa viikossa hiuksia kannattaa pestä?

Hiusten pesurytmi kannattaa kuulemma pitää mahdollisimman pitkänä. Ninni suositteli paria kertaa viikkoon, jotta päänahan oma tali suojaa hiusta vahingoilta ja hiukset pysyvät elinvoimaisina, kosteutettuina eivätkä katkeile ja haaroitu niin nopeasti.

Onko kuivashampoo iso paha?

Ei ole. Mielummin kuivashampoota kuin liian tiheä pesurytmi. Kuivashampoo toki kuivuttaa hieman hiusta ja päänahkaa, mutta vielä pahempi on kuulemma suihkutella joka päivä hiukset läpi. Kohtuus kuitenkin kaikessa ja kuivashampoon kanssa ei kannata kuulemma läträillä paljon kerralla tai käyttää kokonaan puhtaisiin hiuksiin.

Mikä on pysyvien kiharoiden salaisuus?

Pohjatuotteet. Muotoiluvaahdot ja suihkeet, lämpösuojat ja kiinnittävät aineet. Kun pohja on kunnossa, ollaan jo puolivälissä matkaa. Kiharoiden valmistuttua kevyt kiinnitys vielä lakoilla tai muilla kiinnikkeillä ja mahdollisimman vähän koskettelua sen jälkeen. Harjaaminen kiinnitys- ja muotoilusuihkeiden jälkeen luonnollisestikin saa kiharat lässähtämään alta aikayksikön. Kun siis haluat laineiden sijaan kunnon kiharat, ei sitä selvittelyä ja hipelöintiä saisi enää paljon harrastaa lopputuloksen valmistuttua.

Millä saada viimojen ja pakkasten aiheuttama sähköisyys pois?

Hoitavat ja kosteuttavat aineet ehkäisevät sähköisyyttä ja kun hiukset eivät ole kuivat ja vaurioituneet, ei myöskään sähköisyys vaivaa yhtä helposti. Katrin suositteli lämpimästi Goldwellin Straight Style - Satin Guard suihketta sähköisyyden ehkäisemiseksi. 

105

Kiitos Ninni ja Katrin hauskasta päivästä! Oli kiva nähdä omassa päässä kaikkia erilaisia kampauksia, kun harvemmin tulee kuitenkaan sellaisia tilaisuuksia, että pääsisi oikein kunnolla panostamaan hiustenkin kanssa. Tiedän kyllä minne suunnata, kun tilanne niin joskus vaatii. ;)

12 kommenttia:

  1. Hei ihan postaukseen liittymättä, mistä oot löytänyt noi farkut? Oon ettinyt just ton korkuisia! Ja ihanat kiharat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginatricot Mollyt! Ihan parhaat! Ihanan joustavat vielä! :) Mulla on samat sinisenäkin ja varmaan vaaleatkin pakko vielä hommata! :D No noi käkkärät oli kyllä ihan huippuihanat. Kyllä se Ninni vaan osaa. <3

      Poista
  2. Korkea letti näyttäisi nopeasti dutch braidilta (ranskalainenletti väärinpäin tehtynä, alakautta siiis hiusten pyöritys), mutta nyt en vanno ;o ihania kampauksia sulle on kyllä loihdittu ja noihin hiuksiin ei kyllä oikein voikkaan epäonnistua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa yhtään sanoa, olisiko tuo kyseessä! Mutta pujotettiin tuonne väliin ainakin tuollaisia läpinäkyviä pieniä ponnareita! :)

      Poista
    2. Ja voi kiitos tuhannesti <3

      Poista
    3. heippa! kyseessä on ns. läpivetoletti eli englanniksi pull through braid, tolla kun hakee youtubesta niin löytyy paljon tutoriaaleja! :)

      Poista
    4. Toi letti on pull-through braid, youtubessa on helppoja ohjeita sen tekemiseen. Ton pystyy tekemään myös lyhyempään tukkaan koska siinä käytetään tosiaan noita kumisia pikkuponnareita, oon saanut omaan longbob-malliini väännettyä tollasen :)

      Poista
    5. Hei joo kiitti paljon, niinhän ne tuota kutsuivatkin, mutta heti näköjään menin jo unohtamaan! :D Juu vaikutti siltä, että onnistuu hyvin lähes minkä pituiseen tukkaan tahansa! :)

      Poista
  3. Siis en ymmärrä miten kellään voi oikeesti olla noin upeet hiukset!! Sun ja Annin hiukset on unelmat! Miten ne voi pysyä noin hyväkuntoisina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En keksi mitään, mitä olisin tehnyt toisin kuin tuttuni kuin että käsittelen todella vähän hiuksiani mitenkään. :) Monipuolisesta ruokavaliostakaan ei taida olla haittaa! ;) :D kiitos ihana <3

      Poista