lauantai 28. marraskuuta 2015

Sekalaiset kuulumiset

Hyvää iltaa tai yötä tai mikä kellekin näin viikonlopun alkuun tähän aikaan ikinä onkaan!

Olin tänään(kin) lähdössä vielä ihan äskettäin tuonne ulos hiipparoimaan kaikenmaailman pikkujoulukansojen kera, mutta jotenkin mulle iski ihan tajuton väsy yhtäkkiä. Vähän oon kyllä jo odotellutkin, että koska tämä mun vauhti hieman hiipuu ja koti-ilta ei kuulostakaan enää niin tylsältä vaihtoehdolta. Noh, se kävi nyt sitten tänään! Heitin kiristävät vaatteet nurkkaan, nappasin pehmosukat ja yöpögät jalkaan, keitin kaurapuuron yöpöydälle ja kaivauduin peittojen alle kirjoittelemaan tätä postausta. :D

Yllätys yllätys oon taas buukkaillut päiväni niin täyteen ohjelmaa, ettei tälläistä ihan omaa rauhallista väliä ole sattunut oikeastaan millekään päivälle. Se oma aika pitää vaan osata välillä ottaa väkisin, vaikka tänäänkin olisi vaikka kuinka monta ystävää ja tuttua viettelemässä hauskaa iltaa tuossa ihan muutaman kilsan säteellä.

114

091

Mitäs siihen marraskuuhun onkaan mahtunut? No ihan kaikkea! Kamera vaan ei ole kulkenut mukana nyt kovin kiitettävissä määrin, joten joudun jakaa kuulumiset tällä kertaa puhelinkuvien avustuksella! Mulla ei olekaan koskaan vielä ollut Instagram-, Snappi- tai puhelinkuva postauksia täällä mun koko blogihistorian aikana.

Aloitetaanpa kuulumisten jakaminen Halloweenista!

p30



143


Osallistuttiin Annin kanssa Halloweenina Indiedaysin järjestämään bloggaajien päivätapahtumaan, jossa päästiin herkuttelemaan mitä ihanimmilla naposteltavilla ja juomilla, tutustumaan erilaisiin kauneudenhoito- ja muotipisteisiin, jossa meille kerrottiin eri tuotteista ja monelta pisteeltä sai matkaan myös jotakin pientä kivaa! :)

122


Fresita esitteli uutta aivan ihanaa talvista juomaansa maistiaisten kera!

128

Yhdellä pisteellä pääsi laittamaan kynnet kuosiin tai kokeilemaan tuollaisia ihania "käsitatuointeja", suurien jonojen vuoksi tyydittiin Annin kanssa vain ihastelemaan muiden taideteoksia.

218

Itse Indiedays Blogawards gaala järjestettiin tänä vuonna yökerho Tigerin tiloissa ja paikalle oltiin järjestetty upeasti kaikenlaista Halloweeniin sopivaa rekvisiittaa ja moni oli panostanut asuihinsa ihan täysillä, mikä ilostuttaa aina sisäistä teemabilettäjääni! :D Itse en tänä vuonna halloweeneillyt asuni kanssa mitenkään erityisesti, vaan heitin punaiset piilarit silmiin ja maskin päähän.

 184

 208

183


Parasta tuossa päivässä ja illassa oli ehdottomasti se, että pääsin höpöttelemään todella monelle muulle blogaajalle, joiden blogeja olen itsekin lukenut jo pitkään! Jo ruudun takaa noita upeita tyttöjä olen ihaillut ja livenä vieläkin ihanempia ja värikkäämpiä tapauksia! :)<3

p28


Jatkoilemaan siirryttiin vielä Apolloon Annin ja parin ystävämme kera, jossa tutuillamme olikin jo täysi meno päällä saavuttuamme!

Kuuhun on mahtunut myös paljon kuntoilua ja aikamoisen monipuolisesti onkin! Olen nimittäin käynyt tässä viimeisten viikkojen aikana tutustumassa moneen eri kuntosaliin Helsingissä ja jokaisella salilla on aina hieman erilainen meininki ja erilaiset laitteet.

p27


Myös koulun kuntosalille oon jäänyt monesti koulupäivän jälkeen treenailemaan ja kyllä sielläkin on saanut ihan hyvin hien pintaan, vaikka melkoisen pieni koppi onkin kyseessä. Ainakin siellä on hyvät musiikkilaitteet ja hyvin harvoin muita treenailijoita, joten voi laittaa ihan oman meiningin käyntiin! :D


p26

p24

p33

p14

Vähänkin aurinkoisemmat päivät oon käyttänyt aina heti hyödykseni ja pyrkinyt liikkumaan ulkona. Jotenkin tuo mollukka taivaalla tuo vaan niin paljon sitä iloa ja energiaa!

Tässä kuussa oon osallistunut varmaan useampaan tapahtumaan kuin yhdessäkään kuussa aikaisemmin! Oon ehtinyt nimittäin käydä viettämässä iltaa mm. laivalla, Tampereella ja Hyvinkäällä!
p23

p16

Tampereelle mentiin ystäväni Ninan kanssa Project X Suomi - bileiden perässä! Bileet oli järjestetty ihan älyttömän hyvin ja paikalla oli erilaisia liveshowta, musiikkivideon kuvaukset, pomppulinna ja vaikka mitä! Oli hauska viettää iltaa ihan uudessa kaupungissa, vaikka yllättävän paljon tuttuja oli sinnekin asti eksynyt. Tutustuttiin myös kokonaan uusiin ihaniin ihmisiin ja huonetovereinamme olikin ihan mahtavia tyttöjä. <3

Kyllä, Tampereen lisäksi oon eksynyt viettelemään iltaa myös Hyvinkäälle! :D

p22

Olin vietellyt erittäin pitkän päivän ensin koulussa ja sitten vielä töissä myöhään iltaan asti ja vastasin jo kerran kieltävästi Sonjan kutsuun lähteä töideni jälkeen Nikke Ankaran levyjulkkareille Hyvinkään Apolloon. Jotenkin yhtäkkiä mulle oltiin hankittu sitten kyyti työpaikan ovelle odottelemaan ja jotenkin ihan yhtäkkiä mä olinkin sitten matkalla illan meininkeihin! :D Kummallisia tyyppejä noi parhaat kaverit... Meillä oli kuitenkin ihan huippu ilta, eikä kaduttanut ollenkaan, että lähti noin extemporesti matkaan. Yleensä sitä kannattaakin vain repäistä vaikka kuinka ensin laiskottaisikin. Sääntö numero ykkönen syysmasennuksen välttämiseen. ;D


p8


 Niken julkkareille eksyttiinkin sitten jo toistamiseenkin Nosturissa viime keskiviikkona ystäväni Aden kanssa! Keikka oli ihan loistava, kun lavalla nähtiinkin Niken lisäksi myös Robin, Aki Tykki ja Cheek.

Turkuun taas sattui tulemaan lähtö pari viikkoa sitten, kun lähdettiin neljän hengen tyttöporukalla Summer Up Cruiselle! Samaiselle risteilylle lähti ihan valtava kasa tuttuja ja ystäviä, joten risteily oli kyllä tämän kuun kohokohtia! 

p21

p13


p19

Meillä oli ihan älyttömän hauska reissu ja meno oli ihan katossa...

p20

... Kirjaimellisesti, nimittäin viimeisenä päivänä hyppäsin tuolin selkänojalta alas töräyttäen pääni melkoisen kovalla voimalla katossa törröttävään kulmaan. Haava oli onneksi sen verran pieni, ettei se vaatinut tikkejä tai liimauksia, mutta se jomotus kestikin sitten seuraavat pari päivää! Kuhmu muistutteli risteilystä viikon verran ja nyt rupikin vihdoinkin karisee pikkuhiljaa pois.

Muistutus itselleni jatkoa varten: vähemmän ninjailua ja parkourausta laivalla.

p2

Tänä viikonloppuna taas sain pitkästä aikaa Annin luokseni ja ollaankin vietetty tänään yhdessä vapaapäivää ja viikonlopun alkajaisia! Kirjoittelenkin myöhemmin tästä viikonlopusta vielä lisää, sillä meillä on taas paljon kaikenlaista hauskaa ohjelmaa tiedossa. Nyt on kuitenkin aika siirtyä unille, sillä huomenna on taas pitkä päivä edessä.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikki yökukkujat ja nekin jotka ovat painuneet jo unille. <3

44 kommenttia:

  1. Hauska tällänen koontipostaus menneistä meiningeistä! Voi ottaa tavaksi tälläisiä tehdä :) ja kauhea miten pahan näkönen toi pää :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vois joo välillä näitäkin alkaa päivitellä! :) heheeh, mähän luulin itse, että mun pää on ihan haljennut kun näin ton veren määrän! Onneksi oli kuitenkin ihan minihaava vain, mutta päästä vaan vuotaa näköjään yllättävän paljon! :D

      Poista
  2. Auts näyttää toi kuva sun päästä pahemmalta kun olikaan, onneksi! Hyvä ettei pahemmin käynyt :) Mistä noi mustat leggingsit ovat noissa useimmissa kuvissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D ne on kuule ostettu i love me - messuilta ja merkkikin oli niin kummallinen, etten tiedä mistä moisia löytyis! :D

      Poista
  3. Hyvinkään Apollo :D olisko amarillo...?
    Kävikö toi sun pääjuttu hytissä vai missä ihmeessä? Kävitkö näyttämässä sitä lääkärille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintolan puolella tapahtui! :D Vähän vaikea selittää moinen tilanne! :'D Kävin heti tapahtuneen jälkeen laivan ensiavussa ja seuraavana päivänä vielä lääkärissä. :)

      Poista
  4. Hei essi!:) mistä noi halloween kuvien housut on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love me messuilta! Joku tuntematon merkki kyseessä valitettavasti. :(

      Poista
  5. Mistä noi legginsit on? Jotka olivat sulla siis siellä blogigaalassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nähään olis suositut! On kyllä mun omatkin lempparihousut tällä hetkellä! :) valitettavasti en tiedä, mistä moisia saisi enää. :(

      Poista
  6. Kaikenlaista hauskaa sulla näköjään ollut ja kivan postauksenkin sait niistä kasaan :) Ootte kyllä Annin kanssa niin upean näköiset siskokset, että huhheijjaa! Kukaan ei oo täydellinen, mutta teidän ulkonäkö alkaa jo hipomaan täydellisyyttä mun mielestä :D Ja etenkin noi hiukset aiheuttaa aina väkisinkin vähän kateutta! Mistä muuten oot ostanut ton nyöripaidan mikä tossa viidenneks viimesessä kuvassa on? Noi nyöripaidat on mun mielestä niin hot ja oon ettiny yhdelle kaverille sellasta, koska tiedän sen olevan samaa mieltä ja olevan meistä se kelle tollaset sopii, mutta en vaan oo löytäny sopivaa - pelkkiä mekkoja vaan ja haluan nimenomaan paidan :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh joo vähän ehkä sekava paketti, kun oli taas kertynyt niin paljon asiaa tässä kuun aikana! :D Voi vitsit kun oot aina noin kultainen! Kiitos Erika ihana <3 Nyöripaita on ostettu ginatricotista ja sen tyyppisiä oon nähnyt nyt monesti myöhemminkin siellä! Myös bilbokissa on myyty noita samantapaisia! :)

      Poista
  7. Voi ei, onneksi ei käynyt pahemmin ton pään kans! :( voisitko muuten tehdä arkimeikkipostauksen? Sulla näyttää olevan aina niin kiva meikki arkenakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arkimeikkipostausta oon tässä kokoajan suunnitellut, mutta jotenkin mulla on aina vapaapäivienkin aamut päätynyt niin kiireellisiksi, etten oo sitten ehtinytkään sitä vielä toteuttaa! Se on kuitenkin suunnitteilla heti kun saan aikaiseksi! :D kiitos vinkistä! :)

      Poista
  8. Milloin saadaan sulta ruokapäiväkirja?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi muuten koittaa ensiviikon sapuskat kirjata taas ylös! :)

      Poista
  9. Ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, enemmänkin edellisen postauksen :-D laitatko marjat jäisinä kun teet noita smoothieta? :-)

    VastaaPoista
  10. Heippa! Mistä noi sun ihanat housut on, mitkä sulla oli päällä halloweenina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkaa! Valitettavasti en tiedä mistä vastaavia enää saisi, kun ostin ne I love me- messuilta ja merkkikin on tuntematon. :( Näiden perään on kyselty paljon! :D :)

      Poista
  11. Mist tunnet paulan jonkakaa oot tos vessas otetus kuvas?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustuttiin vasta tuolla! :)<3 yhteisiä tuttuja. :)

      Poista
    2. Missä kuvassa esiintyy paula? Kivoja kuvia! :)

      Poista
    3. Ai sorry sekoitinkin itse nimet ei oo ketään paulaa missään kuvassa :D :)

      Poista
  12. vau täytyy taas kerran todeta, että olette niin kauniita tyttösiä Annin kanssa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii kiitos oikein paljon molempien puolesta <3 :)

      Poista
  13. Hei! Oon tällä hetkellä Helsingissä asuva ja työssäkäyvä, ja sain amk-paikan eräästä kehyskunnasta vähän niinkun sinä Keravalta. Koulu alkaisi tammikuussa ja olisin valmis muuttamaan pois Helsingistä, mutta työnantaja tarjosi töitä jatkossa pienemmilä tunneilla. En tiedä jaksanko koulun ja työn yhdistämistä eri kaupungeissa ja tuleeko se taloudellisesti järkeväksi kun junailu Helsinkiin on niin kallista. Miten itse oot kokenut työn ja koulun yhdistämisen sekä kaupunkien välillä seilaamisen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla pakkaa sekoittaa vielä se, että asun Hki, käyn koulua Keravalla ja kuntosalini ja työpaikkani on Järvenpäässä! Tulee siis aika monta tuntia viikossa istuttua junassa tai bussissa ja hsl-lippuni ei edes "yllä" Järvenpäähän asti, vaan joudun ostaa vielä junaliput erikseen sinne. HSL kuukauden opiskelijan seutulippuhan on sen 70 euroa, jolla saa sitten seilata sisäisesti ja Helsinki-Kerava välillä mielin määrin, joten uskon ettei tuo järjestely ole sinulle liian rankka jos asut ja käyt töissä Hki ja vain koulusi on muualla. Amk tasolla koulua ei ole edes joka pv ja paljon pystyy hoitaa myös itsenäisesti etänä! :)

      Poista
    2. Niin joo sulla viel sekin! Mut niin, koulu on viel tuon "lähiseudun" vai mikä onkaan ulkopuolella, vain hiukan keravaa etäänpänä niin tulee vieläkin kalliimmaksi, opiskelijahintaa en tosin oo selvittänyt mutta lähempänä 100 se junalippu kuukaudessa luultavasti olis.. Mutta toisaalta rahaakin on enemmän kun käy töissä edes jonkun verran:) ja hyvä jos ei työt häiritse koulunkäyntiä kovasti!:)

      Poista
    3. Okei, no sitten tulee juu vähän kalliimmaksi vielä sulla. Joo, kun mäkin teen vaan viikonloppuja ja muutamia iltoja arkena niin ei oo ollut sitten niin kamalan rankkaa. :)

      Poista
    4. Tähän väliin pakko huikata, että vr ei saa opiskelija-alea kk lippuihin -.-

      Poista
    5. Aaa ok!...plääh. Yritinkin kattoo niitä hintoja ja ihnettelin miksei voi valita opiskelijastatusta tuohon kuuksusilippuun tolle välille.. Aika uskomatonta riistoa! täytyy nyt koittaa tehä laskelmia kuukausibudjetista ihan kunnolla.:D

      Poista
  14. Miks suun pitää olla tollai "töröllä" melkein joka kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska opitusta poseerausilmeestä on pirun vaikeaa päästä eroon! :D #ikuinenankkanaama

      Poista
  15. Moikka Essi! Aloitin blogissani kiitollisuushaasteen ja haastan sinut, sillä blogisi kuuluu lemppareihini ja tuo minulle valtavasti inspiraatiota! Haaste löytyy täältä: http://anna.fi/kia-karin/kiitollisuushaaste/ Toivottavasti lähdet mukaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii Kia! <3 Voi, miten mukava kuulla, tartun ehdottomasti haasteeseen! Käyn vielä tarkemmin selailemassa tuota kun pääsen kotikoneelle tänään illalla! :)

      Poista
  16. Moi Essi! Mistä oot bongannu ton starwars joulukalenterin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkaa! Heheeh, ostin sen itseasiassa verkkokaupassa käydessämme, mutta oon nähnyt samanmoisia myös monissa ihan perus ruokakaupoissa! Ihan paras! :D

      Poista
  17. Mitä huulipunaa/kiiltoa sulla on tossa Halloween-juhlakuvassa? :) Missä nuo maagiset housutkin esiintyy :D harmi, kun ei merkkiä tiedossa, haluisin samanlaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en yhtään muista nyt sen merkkiä, mut olisko ollut lorealin semmosta huulikiiltopunaa! Lupaan selvittää viikonlopun jälkeen, kun meen seuraavan kerran kotiin ja saan sen hyppysiin! Se oli tosi kestävä ja hyvä nimittäin! :) sain ilmaiseksi sen naisten kymppi tapahtumasta, niin siksi ei muistu nyt merkki! :)

      Poista
    2. Mulla on pakkomielle tosta punasta.. joten mikäs se nyt sitten oli? :D

      Poista
    3. Mä yritin etsiä sitä kyseistä kiiltopunaa joka paikasta, mutta se on hävinnyt kotona ku pieru Saharaan!! Muistaakseni se oli lorealin tai maxfactorin kiiltopuna! :(

      Poista
    4. Löysin googlettelemalla!! Olikin Rimmel Apocalips Apocaliptic ! :)

      Poista
    5. Oii, kiitos tuhannesti! :) nyt sain mielenrauhan! :D

      Poista