lauantai 14. marraskuuta 2015

DAY WITH ME

Heipparallaa ja ihanaa viikonloppua sinnekin puolen ruutua! Mulla on tällä hetkellä ihan huippufiilis, sillä viikonloppuun on mahtunut jo nyt kaikenlaista hauskaa ohjelmaa melko extemporesti tosin ja tänään saankin vielä yhden tai pari tyttöstäni Järvenpäästä luokseni herkkuillalliselle! Aion valmistaa illallisen pitkän kaavan kautta alkupaloineen ja jälkkäreineen! :D Sunnuntai iltana taas suuntaamme neljän hengen tyttölaumalla Summer Up Cruiselle, joka on Suomen suurin urbaanin musiikin risteily!

Nytpä kuitenkin aiheesta seuraavaan! Päivä kanssani postauksista ollaan tykätty täällä ja niitä onkin toivottu lisääkin, joten ajattelin sellaisen taas toteuttaa. :)

7:30 - Herätyskello alkaa piristä ja napautan rutiininomaisesti sen kiinni ja käännän kylkeä. Hetken päästä niskaan hiipii se ikävä huonon omatunnon pistos, kun aivot alkaa vähän heräillä ja tajuta, että noustahan sitä pitäisi ja vähän äkkiä...

002

7:45 - Selaan ihmisten edellisen illan ja pahimpien aamuvirkkujen aamuiset snapit läpi ja saan vihdoin puhtia kammeta itseni ylös sängystä. Hiippailen keittiöön napsauttamaan vedenkeittimen päälle ja suljen yöksi auki jääneen keittiönikkunan ja viskaan viltin niskaan, koska keittiö on ihan jäätävän kylmä!

009

8:00 - Hoitelen perus aamutoimet hampaiden harjauksesta kasvojen pesuun ja aloitan meikkaamisen.

038


8:20 - Meikki on valmis ja siirryn aamupalailemaan. Tuttu ja turvallinen setti toimii tänäkin aamuna: Kaurapuuro pensasmustikoilla, rahkalla, banaanilla ja kanelilla. Tää kombo on nyt pitänyt mua vireessä melkoisen monena aamuna ja oonkin jo vähän odotellut, koska kyllästyn kyseiseen yhdistelmään. Vielä ei ainakaan ole ilmennyt kyllästymisen merkkejä! :D

8:30 - Kello käy, pitäisi olla jo matkalla mikäli olisin halunnut ehtiä yhdeksäksi kouluun. Laskelmoin, että olen ehkä tunnin myöhässä... tänäkin aamuna. Pakkaan koulukassin ja salikamat valmiiksi ja menen heittämään päälleni jotakin.

8:45 - Päätin, etten tahdo pukeutua tuonakin päivänä urheiluvaatteisiin, koska siitä on tullut pelottavan yleinen tapa mun työ- ja koulupäivien asustautumiseen! Ihan yhtäkkiä kuitenkin jökötän makkarin peilin edessä - missäs muissakaan kuin urheiluvaatteissa. Niin helppoa vaan, kun voi painella suoraan salille samoissa kuteissa, eikä tarvitse kantaa monia eri vaatteita mukana. :D

049

Voi rähmä. Päivän tyyli: Salilta karannut.

8:55 - Pääsen vihdoin ovesta ulos, pikakävelen bussille ja liimaan taas nenän somemaailmaan hetkeksi. Välillä mua ihan naurattaa, kun bussissa tai junassa kaikilla on nenät kiinni luurissa, mutta mitäs muutakaan sitä puuhaisi siinä odotellessa. Jos alkaisi yrittää virittää keskustelua aikaiseksi vierustoverin kanssa, leimaisi itsensä luultavaksi vain omituiseksi. :D

9:18 - Junassa ollaan ja taas melkein puolentunnin odottelu voi alkaa!

10:00 - Koulussa plärätään koneilla jotakin liiketoiminta- kilpailua, jossa yritetään tuottaa kuvitteelliselle mobiili-yrityksellemme mahdollisimman suurta tulosta. Ajatukset on jotenkin jossain ihan muualla ja mielenkiinto ei meinaisi riittää tietokoneen ruudun töllöttämiseen. Pohdiskelen, mitähän meillä mahtaa olla ruokana koulussa.

11:45 - Vihdoinkin syömään. Tarjolla oli vielä uuniperunoita kylmäsavulohitäytteellä! Mmm. Kyllä kelpasi ja nälkäkin oli ehtinyt kasvaa jo ihan valtavaksi!

068

12:15 - Iloksemme meillä ei ole enää muita tunteja jäljellä, mutta sitäkin enemmän erilaisia projekteja käynnissä, joten jäämme ryhmämme kanssa yhteen tietokoneluokistamme ja saammekin yhden tehtävistä tehtyä. Kahviosta napataan sumpit matkaan, jottei ruokalepomoodi lähde käyntiin! :D

072

14:00 - Jään vielä kouluun hoitelemaan hieman vaihtoasioita Thaimaan matkaa varten.

076

15:00 - Oon nyt lähiviikkoina innostunut jäämään silloin tällöin koulupäivän päätteeksi koulumme omalle salille treenailemaan. Sali on hieman pieni, mutta kyllä siellä ihan pätevän treenin saa suoritettua, kunhan osaa vähän soveltaa.

101


16:30 - Käsipäivä pulkassa ja aika lähteä kotia kohti!

110

16:45 - Tää on kyllä aina yhtä tuskainen näky koululta lähtiessä, kun keskellä päivää alkaa jo tulla niin pimeää, että voisi kuvitella olevan jo iltamyöhä. Miten tää aina jotenkin yllättääkin, vaikka joka ikinen syksy/talvi tämä tulee vastaan jossakin vaiheessa!

159

17:45 - Pääsen vihdoin Helsinkiin ja pimeähän se on ehtinyt jo tulla. Kotikulmillani piristää kuitenkin valomeressä kylpevä aallokko ja jäänkin räpsimään muutamat kauniit kuvat noista maisemista. Tuolla tulee jotenkin aina niin ihanan rauhallinen ja hyvä mieli, että monesti saatankin jäädä hetkeksi vain kuuntelemaan aaltojen loisketta ja katselemaan ympärilleni.

161

18:00 - Kylmä yllätti ja siirryin kaupan kautta kotiin lämpöisen teemukin ja läppärin ääreen. Aloitin tämän postauksen valmistelut, jotta en unohtaisi myöhemmin, mitä kaikkea päivän aikana olikaan ehtinyt tapahtua! :D Samalla purkaan kauppakassit ja valmistan välipalaa.

175

18:20 - Munakas avokadolla, herkkusienillä, minitompsuilla, pinaatilla ja valkosipulilla + mustikka-banaanirahka naamaan ja taas home officen ääreen.

18:50 - Ollaan sovittu Emmin kanssa treffit keskustaan seiskaksi, joten on aika nousta koneelta, heittää tavarat kasaan ja suunnata taas bussille.


015

19:20 - Yllättäen tulen paikalle taas reippaasti myöhässä, mutta onneksi Emmi ei ollut ehtinyt odottaa pitkään ja suunnataan yhdessä Kamppiin auenneeseen Espresso Houseen.

017


Listalta valittiin työntekijöiden suosittelemat jäähilekahvit, joiden nimeä en nyt millään muista! :D Itse valitsin mauksi hasselpähkinän ja tykkäsin tuosta kyllä ihan valtavasti!

024

21:00 - Tykättiin molemmat todella paljon paikasta ja kahvila olikin mielestämme erittäin viihtyisä ja mukava lisä Kampin kahvilatarjontaan. Tuonne suuntaamme kyllä jatkossakin! Höpöteltiin tyttöjen juttuja ja kuulumisia läpi siihen asti, kunnes kahvila meni kiinni.

Ilta sujui Pako-maratonia vietellessä ja olenkin tuohon sarjaan ihan totaalisen koukussa! Mä voisin katsoa vaikka kokonaisen päivän putkeen pakoa ja se onkin ainut ohjelma, jota tällä hetkellä edes seuraan. En edes muista nimittäin, koska olisin viimeksi katsonut telkkarista jotakin. Onneksi tuotantokausia on vielä hyvä kasa jäljellä. :D

Pakko tähän väliin mainita, että tätä postausta viimeistellessä mun tietokone on sammunut itsestään kolmesti! Arrgh. Mä niin toivon, että tää ei oo nyt sanomassa itseään irti, kun juuri Thaimaan reissukin edessä, jossa tietokoneelle olisi kyllä käyttöä... :D

Hyvät viikonloput, kuulostellaan taas pian lisää! :) <3

43 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kivalta päivältä♥ Tätä oli kiva lukee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kaikin puolin kiva päivä! :) kiva kun tykkäsit <3

      Poista
  2. Nää on nii kivoja!!! Onks tää mukava heppuli mies? ;) ihastus? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos on mieleisiä! :) Mukava heppuli olkoot nyt vaan mukava heppuli täällä! :DDD

      Poista
  3. Oiii pitäiskö itsekin tänään käytä tuola kahvilassa tai hakea kamppiin auenneesta starbucksista kahvi mukaan sydänsilmäemoji :P

    VastaaPoista
  4. Ihana Essi 😍 Mistä noi ihan älyttömän ihanat housut on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh <3 voi kuules ne on ihan vaan h&m niitä ihan perus leggareita! 9,95e! Äkkiä ostamaan! :)

      Poista
  5. Mukavalta kuulostaa!:) Mutta syötkö sä oikeesti nui vähä? Entisenä anorektikkona tollane syöminen huolestuttaa, ei millää pahalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öyyymmm hups, unohdin mainita tässä kokonaan mun iltapalat! Heheeh! Syön itseasiassa yleensä melko paljon kokoisekseni ja usein 5 kertaa päivässä. :)

      Poista
    2. Ja osa noista ruoka-annoksista sisältää aika energiatiheitä raaka-aineita.. ;) Että ei niinkään se lautasella olevan ruoan määrä vaan mitä siellä on, esimerkiksi verratkaapa isoa kulhollista salaattia ja vaikappa hesen tai mäkkärin ranskalaisannosta, kummassa on enemmän kaloreita? Ja kyllä, myös ravintoaineet merkkaa, mutta ei joka päivä tarvii syödä sen suhteen himoterveellisesti.

      Poista
  6. Tän tyyppisiä postauksia on aina mukava lukee ja niin oli tätäkin :) Tosi kiva päivä sulla ollu selvästi :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, onpa kiva kuulla! :) Näitä siis tulevaisuudessakin aina silloin tällöin! :)

      Poista
  7. Miten sä meikkaat sun ihon? Sulla on niin kauniin näkönen iho! :) ja minkälaisia meikkejä suosittelet kuntosalille (pysyy hikoillessakin yms)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kyllä mitään kummempia tee sille meikatessa. Meikkivoiteen alle laitan aamulla jonkun kevyen päivävoiteen ja juon pitkin päivää paljon vettä! :) Meikkivoiteenani on toiminut jo pitkään Lorealin True Match, joka on mun mielestä ihan paras! Ei oo oikein muita suositella salille kuin vedenkestävää ripsiväriä. Lumenen blueberry on mun suosikki ollut jo jonkin aikaa. :)

      Poista
  8. Nää on kivoja! Olisi hauska kulkea joku lauantai sun matkassa tai vaikka perjantai, sellainen bilepäivä siis :D ja onko sulla ikinä tehottomia darrapäiviä? Snapissa tuntuu että sun darrapäivät alkaa terveellisellä ruualla ja oot aina menossa. Itse kuulun kategoriaan toimintakyvytön krapulassa! xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahah, joo mun viikonloput on ollut kyllä kieltämättä tässä viimeisten kuukausien aikana melko arvaamattomia ja hauskoja. :'DD Mulla on lähes joka viikonloppu töitä, joten mulla ei oo oikein mahista vietellä tehottomia darrapäiviä! :D En oo kyllä ikinä ollut sellainen toimintakyvytön darrailia muutenkaan. :D

      Poista
  9. eikö sua hävetä mennä myöhässä kouluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hävettäää... Tässä pyritään tsemppaamaan!

      Poista
  10. Täällä toinen Pako-sarjaan hurahtanut! :) Valitettavasti juuri toissapäivänä katsoin viimeisen jakson, mutta loppuun asti tapahtu niin yllättäviä asioita ettei meinannu perässä pysyä! :D Ja nää My day-postaukset on tosi huippuja! Hauskaa risteilyä, ite olin jokin aika sitten myös risteilyllä ja hyi ku tuli huono olo :D Ei ollu ihan mun juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, on kyllä ihan paras sarja!! Kiva kuulla! :) Hehe, joo jos potee helposti matkapahoinvointia, niin tuolla kyllä tulee helposti merisairaaksi!

      Poista
  11. Ihana toi sun nyöritoppi instassa!

    VastaaPoista
  12. Ootko monta kertaa myöhästyny töistä? Luulis että saa kenkään jos kokoajan on myöhässä joka paikasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oon koulusta myöhässä, niin eipä se mun töissä oo haitannut! :D Oon joo joskus töistäkin kyllä myöhästynyt, mut sit oon saattanut vaikkapa tehdä sen ajan kiinni olemalla vähän myöhempään töissä yms. :)

      Poista
  13. Missä käyt koulua? :) tai missä sun koulu sijaitsee :)

    VastaaPoista
  14. Mikset vastannut mun cruisea koskevaan kommenttiin? :D

    VastaaPoista
  15. Ei vitsi nähtiin sut kaveri kans cruisella mut ei sit kehattu tul juttelee ja pyytää kuvaa:D toivottavasti sul oli kiva reissu ainaki sul näytti oleva hauskaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Olisitte vaan tullut! Oli hauska höpötellä siellä lukijoiden kanssa! :) <3

      Poista
  16. Oooh,oot ihanan ruskee! Mistä rusketus kotoisin? Solkku vai itseruskettava vai? Jos ir ni mikä merkki ja paljon oot laittanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apteekista ostettu acon- itseruskettava! :) Ihan luottotuote ollut jo monta vuotta! :) Levitän sitä usein pari kertaa viikossa. Paras tulos näkyy vasta seuraavana päivänä levityksestä tosin!

      Poista
  17. joitko sä vielä maanantainakin? :-D vaikutit ainakin tosi hilpeältä laivalla! Huh itelle riitti kyllä se eka päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, kyllähän siinä vielä tuli oltua ihan hilpeissä tunnelmissa loppuun asti! :D Tää alkuviikko ei oo vaan ollut nyt kovin hilpeä tässä...

      Poista
  18. Mikä kamera sinulla on ja paljonko maksoi?<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon eos 600 D! Ihan paras venpele<3 :) tais olla silloin aikoinaan joku 500e, mut sitä ei valitettavasti taideta enää myydä! :(

      Poista
  19. Toivottavasti et ylpisty liikaa, sillä nyt on tuntunut viime aikoina että se kuuluisa neste olis päähän kihahtamassa :P ennen tykkäsin tästä blogista, mut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi surullista kuulla, koska oon kyllä yrittänyt pitää täällä saman fiiliksen ja tunnelman kuin alusta asti, vaikka mun elämä on kyllä muuttunut ihan kokonaan tässä puolen vuoden sisällä! Tosi harmi, jos se on vaikuttanut blogiin negatiivisessa mielessä... :( tiedän, ettei aikaa blogille ole ollut nyt niin paljon kun ennen Järvenpäässä parisuhteessa eläessäni... Parhaani yritän. <3

      Poista
  20. Sä olet vaan niin älyttömän kaunis ja hyväkroppainen, ja luonteeltasikin vaikutat ihanalta :) Ja tosiaan, Pako on kyllä ehdottomasti maailman paras sarja! Tykkään erityisesti siitä, että se on niin älykkäästi toteutettu, mielettömät juonenkäänteet, lahjakkaat näyttelijät ja saa aikaan monenlaisia tunteita :) sanomattakin selvää että multa löytyy kaikki tuotantokaudet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii... Ootpa aivan ihana! :') <3 pako on ihan paras!! Hahah, mä oon seurannut netflixin kautta! :D

      Poista
  21. Ois kiva jos tekisit meikkipostauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! En ookaan pitkään aikaan moista tehnytkään ja nyt on vielä vähän rutiineissa muutosta ripsienpidennysten johdosta! :) pyrin toteuttamaan mahdollisimman pian <3

      Poista