lauantai 21. marraskuuta 2015

3 x Smoothiesuosikit

Tattaratattattataaaa! Tein vihdoinkin elämäni yhden päheimmistä ostoksista ikinä, kun marssin Clas Ohlsonille ja nappasin matkaani parilla kympillä tämän pinkin kaunottaren. Mä oon elänyt nyt viimeiset kolme kuukautta smoothietonta elämää ja tämän kotiin saatuani olen ollut ihan smoothiemonsterina viimeiset viikot. Mietiskelin pitkään blenderin ja sauvasekoittimen välillä, mutta mun aikaisempi blenderi jäi liian usein tiskialtaaseen lillumaan jämineen ja pariin otteeseen on sen terän siitä onnistunut hajottamaankin, joten oli aika kokeilla kuinka sauvasekoittimen kanssa arki sujuukaan.

Muutama ihan uusi herkullinen tuttavuus on myös ilmestynyt välipala/jälkkärilistalle ja ajattelin jakaa tännekin nyt näitä viime aikaisia seoksiani.

084

Tässäpä tämä arjen sankari nyt komeilee. Ollaan oltu hyvää pataa keittiössä ja tähän mennessä tää on hajottanut jopa kaikki jäisimmätkin mansikat mukisematta!

086

Kirpsakan marjaisa   
Banaani
Granaattiomena
Puolikkaan sitruunanmehut
Maitorahka
Lasillinen soijamaitoa
Kourallinen vadelmia
Kourallinen pensasmustikoita

088

Lähikaupassa sattui olemaan granaattiomenat tarjouksessa, joten lähdin pitkästä aikaa kokeilemaan valmistaa niistä jotakin. Granaattiomena sopii kyllä ihan älyttömän hyvin juurikin smoothieiden sekaan ja se antaa mun mielestä ihanasti makua myös vaikkapa puuron joukkoon!

094

Kaikki ainekset kulhoon sekaisin vain ja pärisyttelemään ne litkuksi yhteen!

099

Heivasin vielä päälle kourallisen granaattiomenan siemeniä koristeeksi ja hedelmäisiä sattumia tuomaan!

100

Voilá!

162

 Arjen eksotiikkaa
Lasillinen soijamaitoa
Sitruunanmehut
Banaani
Passionhedelmä
Mango

163

Tää on kyllä tällä hetkellä ihan mun suosikki, sillä tää oli jotenkin niin raikas ja pehmoinen samanaikaisesti! Jos ei osaa päättää, että haluaako sellaisen todella raikkaan juoman vai pehmeän täyteläisen - tämä tässä sattuu olemaan oikea valinta sinulle! :D

170

Tiedän, että ulkomuoto valmistusvaiheessa hämää ja pahasti. Sammakonkutu-kananmunajuomaa tästä seoksesta ei kuitenkaan valmistu ulkonäöstä huolimatta!

178

Bon appétit!

233

 Vihreä herätys
Avokado
Limenmehut
Sitruunanmehut
Banaani
Kourallinen pinaattia
Pukki ananasta/tuoreena
Vihreä omena
+ Lasi vettä

246

Ainekset vaan sekaisin ja kaadoin tuonne vielä lasillinen kylmää vettä, jotta sain sopivan koostumuksen aikaan.

Tää smoothie on just niihin aamuihin kun susta tuntuu, että sun elimistö kaipaa jotakin totaalista puhdistusta ja piristystä. Maanantaihin usein soveltuvin! Tää antaa sitä tarvittua puhtia päivän aloitukseen ja saa sellaisen hyvän ja raikkaan raittiin fiiliksen aikaan.

265

Enjoy!

Siinähän sitä olikin. Näitä tulee varmasti kasaantumaan jatkossakin mielin määrin, sillä mun smoothieintoilu tuntuu olevan vasta alkamaisillaan! Tälläkin hetkellä suunnittelen jo, että mitähän sitä tänään keksisi taas sekoitella yhteen. Saapa muuten aika kivasti noita hedelmiäkin kulautettua kurkusta alas ja parhaassa tapauksessa myös noita vihanneksia, kun on kyse vihersmoothiesta! :)

Toivottavasti näiden joukosta löytyi jokin kiva välipala tai jälkkärivinkki jollekin kokeiluun! Kertokaas vain, mikäli ootte kokeillut vastaavia ja saa muuten heitellä omia suokkari smoothiereseptejä kans, joita voisin testailla tulevaisuudessa! Kiitos jo etukäteen.

22 kommenttia:

  1. Täällä ilmoittautuu yksi smoothiehullu, joten oli kyllä postaus mun makuun! Ehdottomasti lähtee nää testaukseen. Tuntuu että tulee liian usein tehtyä sillä samalla tylsällä banaania-marjoja-kaavalla, joten kyllä vaihtelu virkistäisi! Mikä näistä oli maultaan sun lemppari, eli mistä kannattais aloittaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh joo kyllä täälläkin mennään laittoman usein rahka-marja-banskusetillä, mut tosissaan vaihtelu virkistää! :D Nää oli oikeesti kaikki niiiin erilaisia, että en osaa yhtään sanoa, mut jotenkin oon kyllä hurahtanut pahiten noihin vihersmoothieihin raikkautensa vuoksi! :) nam<3

      Poista
  2. Tuo 'arjen eksotiikkaa'-smoothie menee kyllä ensimmäisenä testiin. :)
    Mun aamusmoothie noudattaa kaavaa marjoja + ½ avokado + ½ banaani + lehtikaalia + (kasvi)maitoa. Jos en halua marjaista, niin heitän niiden sijaan omenan tai päärynän. aika simppeliä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehtikaalia en oo kyllä ikinä (vielä) uskaltanut heittää smoothien sekaan! Voiko se olla ees hyvää siellä.. :D Pitää kokeilla varmaan itse!

      Poista
    2. Ei se lehtikaali todellisuudessa sieltä läpi (ainakaan paljoa) maistu, varsinkin kun käyttää hedelmiä/marjoja/maitotuotteita jotka pehmentää. Rohkeasti vaan!!

      Poista
    3. Ens viikolla kokeiluun! :D

      Poista
  3. Oliks hyvät kemut eilen treellä? Missä yövyitte :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huiput! :) Oli hauskaa lähteä kurkkaamaan vähän toisenkin kaupungin yöelämää! Yövyttiin holiday club- hotellissa! :)

      Poista
  4. Mä kokeilin just sellasta, et laitoin päärynää, avokadoa, maitoa ja kananmunan sekasin. Tuli tosi hyvää! Kannattaa kokeilla tota kananmunaa smoothieen vaik kuulostaaki ehkä ällöttävältä, mut se tekee siitä ihanan kuohkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo moni on kehunut kyllä kanamunaa smoothieissa, mutta mua ällöttää jotenkin se että se on raakana siellä! :s Pitää ehkä vaan kokeilla rohkeasti! :D

      Poista
  5. Minulla lojuu edelleen kaapissani käyttämätön, yli 200 euroa maksanut yleiskone johon kuuluu mm. kannu smoothien tekoa varten :'D Milloinkahan saisin aikaiseksi...?! Näyttää nimittäin niin herkullisilta nämäkin smoothiet <3 Tykkään reseptipostauksistasi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, juu nuo yleiskoneet on munkin mielestä maailman rasittavpia mööpeleitä, kun ne ei oikein mahdu minnekään ja niiden osista ei tarvitse kuin yhtä- kahta yleensä! :DD Jee, tosi mukava kuulla! :)

      Poista
  6. Itselläni on smoothiemakeri, joka ekan kk oli kovassa käytössä ja nyt taas jäänyt.
    Voisi olla joulukuun tavoite aloittaa aamu smoothiella :D nämä menee testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on oikein kone sitä varten, niin eikun päristelemään vaan!! :D

      Poista
  7. Olis kiva jos tekisit semmosen kuulumispostauksen, missä olis yhessä postauksessa tavallaan kaikki! Eli niin kun mitä sulle kuuluu yleisesti ja sillein vähän syvällisemmin (miten tarkasti haluut kertoo) :) Esim. miten menee koulussa, uudessa kaupungissa jne. Jotain ajatuksia siis :D Ihana blogi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo! Mun on pitänytkin tehdä sellainen tässä! :) kiitti vielä muistutuksesta, ens viikolla lähtee suunnitteluun! ;) kiitos tuhannesti <3

      Poista
  8. Olet kyllä ihanan pirtsakka ihminen ja blogias on kiva lukea! Olisi joskus hauska nähdä postaus jossa menisit vaatekauppaan jossa et koskaan käy normaalisti esim. joku KappAhl tai Seppälä ja kuvaisit sovituskopissa asukokonaisuudet jotka löysit päälle sieltä jos löysit ja jos vaikka yllätyit positiivisesti (tai jos et)! Bloggareilta olisi hauska nähdä tälläisiä "kokeiluita", koska eroaisivat perus bikbok ja hm vaatteista/ ketjuista :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii! Toi on kyllä tosi hauska idea! Kiitos paljon vinkistä. :D <3 Oon kyllä kunnon kirppishamstraaja, että mun vaatekaapin sisältö on kyllä melko monipuolinen muutenkin! :) Kiitos paljon vielä kivasta kommentista <3 :)

      Poista
  9. Wow näyttääpä hyviltä! Täytyy kokeilla ;-)

    VastaaPoista
  10. Moi Essi!

    Tulin kyselemään sulta sellasta asiaa, että kuinka olet viihtynyt tradenomi opintojesi parissa? :) Mulla alkaa tammikuussa kyseinen koulutus ja jännittää jo paljon! Missä haluaisit olla tulevaisuudessa töissä ja mikä koulussasi on parasta, entä huonointa? :) Kaikki vinkkejä mitä sulla tulee mieleen saa antaa! :D
    Olisin superkiitollinen jos vastaat!

    Muuten sulla on aivan mahtava blogi ja vaikutat ihanalta ihmiseltä (mutta senhän sä jo tiesitkin, haha), keep going! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hei onnea paljon koulupaikasta! :) Siis oon kyllä tykännyt koulusta paljon, sillä se on melko käytännönläheistä opiskelua ja vaikka monesti meinaakin alkaa tylsistyttää, opeteltavat asiat ovat sellaisia, joita tarvitsee lähes jokapäiväisessä elämässä. Ei siis tule mitään turhaa opiskeltua, vaikka opetustavat ovatkin välillä hieman puuduttavia mielestäni. Sanoisin, että parhaat vinkit opintojen suhteen voisi olla ryhmätehtävien ja muiden isojen töiden aloittaminen ajoissa, koska ne eivät todellakaan ole mitään mahdottomia tehtäviä, mutta kiireessä saattaa alkaa siltä välillä tuntua. Oppikirjat kannattaa hakea kirjastosta yms aina heti kurssin alkuun nopeasti, sillä niitä ei välttämättä riitä kaikille ja niitä on kallista alkaa ostaa aina itselleen uusina! Kannattaa osallistua kaikkiin ensimmäisiin bileisiin ja luoda porukkaan kontakteja. Paljon hauskempaa ja helpompaa hoitaa koulujuttuja kun on hyvät porukat ja tiimit kasassa, joiden kanssa niitä koulutöitä on oikeasti mukavaa tehdäkin. :)

      Ootpas ihana, kiitos paljon piristävästä kommentista ja saa jatkossakin tulla kyselemään juttuja, jos ilmestyy jotakin uusia kysymyksiä! <3

      Poista