torstai 30. kesäkuuta 2016

Parasta just nyt

Moikka moii, tässähän on taas vierähtänyt... Mulla on hirrrrmusti kaikenlaista kerrottavaa, mut liian vähän vapaapäiviä. Oon vielä hamstraillut nyt tahallaan itselleni saikkutyövuorotkin, joten tämä onkin mun ainut vapaapäivä tällä viikolla! Nooh, mulla on vielä ens kuun lopulla kesälomia jäljellä, joten ihan hyvä nyt paiskia töitä ensin kunnolla, niin lomakin maistuu paljon paremmalta sitten! :D

Aloitetaas nyt sitten jostakin purkamaan tätä päänsisäistä hölinää ja mölinää. En olekaan pitkään aikaan kirjoitellut tänne mitään kuukauden suosikit postausta, joten ajattelin sen tänne tähän aamuun pläjäyttää! On nimittäin taas ilmaantunut yhtä sun toista mukavaa ajateltavaa lähiaikoina, joten mikäs sen hauskempaa kuin jakaa kaikki nämä positiiviset jutut teillekin. :D

Kesä käyntiin

240

Eiköhän se ole nyt jo selvää, että tänne Suomeenkin saatiin vihdoin ja viimein kunnolla kesä alkaneeksi. Sitä odotellaan ensin neljäsosa vuodesta ja sitten kun se alkaa, nähdään pihalla kaiken maailman kesähermannit ja lyylit ilakoimasta kesäkamppeet ja tunnelma yllä. Jotenkin mä kyllä tykkään tästä kovasti, että Suomen kesä on niin harvinainen ja odotettu näky, koska sitten kun se vihdoin tänne saadaan, ovat kaikki ihmiset täällä niin innostuneina siitä. Ei varmaan missään muualla osata arvostaa aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä yhtä paljon, kun meillä täällä! :D

Rauhalliset aamut

1101

Lomapäivien ja iltavuorojen johdosta mä oon saanut vietellä melkoisen monet rennot ja rauhalliset aamut ennen päivän velvollisuuksia. Pitkä kuuma suihku, hyväntuoksuiset vartalovoiteet (VS), ehostustuokiot, aamusomettelut ja viimeiseksi paras: monipuolinen, herkullinen ja täyttävä aamiainen ovat se mun juttu, millä tiedän päivästä tulevan hyvä!

1106

1074

Yllättävät kohtaamiset

Thaimaasta palattuani mä olen ehtinyt törmätä jo melkein jokaiseen mun tuttuun ja ystävään joko tarkoituksella tai sitten ihan vaan sattumalta kadulla tai jossakin tapahtumassa tai tilaisuudessa. Parhaita hetkiä on mun mielestä ollut ehdottomasti nää vahinkotörmäämiset, sillä työ- ja muiden kiireiden vuoksi ei millään ole ihan jokaisen kanssa ehtinyt sopia hengailutreffejä, mutta sattumalta törmätessä on saanut edes palasen irti näistä kaikista ihanista ihmisistä, joita oli ikävöinyt.

195

Esimerkkinä on nyt ihan pakko antaa mun Bakun reissulta paluu, kun saavuttiin Suomen lentokentälle ja bongasin odotusaulasta kaksi hyvin hyvin kummallisen näköistä heppulia ja heidän kasvoihin asti päästyäni piti hieraista pari kertaa silmiä. Kyseiset herrat näyttivät nimittäin kummallisesti mun kahdelta ystävältä Järvenpäästä, mutta luulin mun unisten silmien tehneen mulle tepposet. Ehei, siinähän ne seisoivat jonkun maan (en muista minkä) kansallisasuihin pukeutuneena ja vitsit sitä hepulin määrää, kun tajusin, että kyseessä oli oikeasti tutut naamat! Sainpa vielä kaiken lisäksi kyydin kyseisiltä herrasmiehiltä suoraan työpaikan ovelle, koska mulla oli heti kotiin palattuani iltavuoro töissä! :D

New training motivation - House Of Brandon

053

Eikä ihan vaan uuden salini Elixian johdosta, vaan myös uusien urheilukuteiden muodossa! Sain yhteistyökumppaniltani House Of Brandonilta nimittäin suuren pahvilaatikon postiin ja hilputin sen kera kotiin pikakävelyä ja mulla alkoi joulu keskellä kesää! Paketista paljastui nimittäin erittäin odotettu trio.

057

078

081

Uusi NY- lippalakki oli ehkä odotetuin yksilö, sillä pilasin vanhan lätsäni Thaimaan uutenavuotena Songkran Festivaleilla valkoiseen maaliin ja tää samainen lippa on ollut mun suosikki jo pitkään. Nytpä sain uuden uunituoreen ja eheän tilalle ja toimituskin tuli vain yhdessä päivässä tilauksesta. Huonot hiuspäivät, salipäivät ja lenkit pelastettu nopeasti ja varmasti! :D

NY-lippis täältä

 091

Toiseksi odotetuin löytyikin jo seuraavaksi: treenikassi. Omistin aikaisemmin vain sellaisen jättimäisen treenikassin, johon mahtui melkeinpä viikon kamat mukaan, mutta tarvitsin kipeästi vähän pienempää kappaletta, jonne saisi oikeasti ne välttämättömimmät tavarat ja vähän päälle. Elämä kesällä on melko hektistä ja välillä pitää pakata mukaan ties mitä roinaa ja kampetta ja tää onkin ollut nyt ihan täydellinen kokoluokka sellaisiin parinkin päivän pakkailuihin.

Nike treenikassi täältä!

Vielä viimeisimpänä, mutta myös paljon odotettuna: uudet treenipögät. Näitä vaan tarvitsee AINA ja musta tuntuukin, että nyt lähiaikoina mun kaikki treenikamat ovat olleet aina pyykissä, just kun niitä tarvitsisi ja yhdet uudet yksilöt tähän yhtälöön ei ollut yhtään hassumpi lisä. Nää oli vieläpä aivan ihanan joustavat, mutta silti hyvin istuvat jalassa ja noi tekee mieli vetää aina jalka- peppupäivinä päälle.

Nike Pro trikoot täältä!

Tää biisi jää soimaan sun päähän

Valitsin tähän nyt kolme melko erilaista kappaletta, jotka on nyt syystä tai toisesta jäänyt jumputtamaan mun päähän.

Lauri Tähkä - Morsian



Niin tunteikas ja ihana kappale. En oo ennen fanittanut Tähkää, mutta kerta se on ensimmäinenkin!


Timati feat Grigorij Leps -YA uedu zhit' v London 720



Tää kappale on sellainen, mihin en ihan odottanut kiintyväni, mutta se fiilis oli ihan mieletön, mikä Bakun OAK klubilla vallitsi tän biisin aikana.

JVG - Hehkuu


No tätä nyt ei varmaan tarvitse kauheasti selitellä. Tuntuu siltä, että kaikki hehkuttelee tätä biisiä nyt, mutta mulle tää tuo jotenkin ihanan rennon fiiliksen ja laitankin tän monesti soimaan kotiin yksin saapuessani pitkän päivän päätteeksi.

Vaateuutuudet

Mä oon ollut nyt jo pari kuukautta Thaimaasta palattuani vaateostolakossa ja kuten olen aikaisemminkin monesti maininnut, mulle ei sovi minkäänlaiset lakkoilut - ei sitten lainkaan! Mä näen muka ihan joka kaupassa jotakin kivaa, jota tarvitsisin juuri nyt ihan hirmuisesti, mutta oon saanut kuitenkin pidettyä itseni omasta mielestäni jopa kiitettävästi kurissa houkutuksista, sillä en ole ostanut lähes mitään uutta turhaan. Parit perus alusvaate/sun muut pakolliset ostokset piti tehdä matkan riuduttamien vaatteiden tilalle, mutta muuten oon pitänyt korttini visusti taskussa.

006

Bakun matkaa varten kuitenkin tarvitsin kipeästi uutta pikkumustaa, sillä mun vanhat on myyty kirppiksellä pois aikapäiviä sitten ja perus pikkumusta nyt täytyy joka tytöltä löytyä. Onneksi Bik Bok on nyt varmastikin piristyttänyt lähiaikoina monenkin tyttösen vaatekaappeja, sillä siellä on ollut paljon tosi hyviä alekamppiksia. Sieltä löysin itselleni sopivan pikkumustan, joka oli mielestäni ihanan perus ja mukava päällä, mutta siinä oli kuitenkin sitä jotakin.

Lisäksi yhteistyökumppanit ovat helpottaneet mun tuskaa ja lähettäneet mulle pari lohdutuspakettia ja SheIn:n paketista paljastuikin nämä Bakun postauksessa esittelemäni ihanat kappaleet.

1087

Musta lyhyt toppi - täältä!

1092

Army Green kynähame halkiolla - täältä!

1091

Valitsin molemmista vaatteista koon S ja se olikin mulle juuri oikea valinta. Molemmissa vaatteissa materiaali oli melko joustavaa, mutta topissa kannattaa ottaa ehkä omaa normaalia kokoa isompi kappale, sillä se suljettiin takaa korsetin tapaisilla hakasilla.

Tyttöjenillat ja kahvittelutuokiot

Ei kai tämäkään sen kummoisempia esittelyitä kaipaisi, mutta mä vaan vuosi vuodelta ymmärrän noiden naisten arvon mun ympärillä paremmin ja paremmin. Sielunsiskous on jotakin, mitä sä et voi saada millään muulla kuin antamalla itsestäs kaiken ja ottamalla toisen vastaan yhtä täysin sydämin. Mulla on sellaisia tyttöjä ympärillä, joiden tiedän seisovan siinä rinnalla tapahtuipa mitä ikinä hyvänsä ja he tietävät, että voivat aina uskoutua ja tukeutua muhun missä asiassa tahansa. Kultaakin kalliimpaa. <3

020

Pikkupeppuja. <3

017

026

047

Sonjan kanssa päästiin aloittamaan taas vihdoin GG perinteemme uudestaan ja tätä perinnettä jatketaan kyllä niin pitkään, kun henki meissä pihisee ja jaksoja riittää. Jaksojen loppuessa keksitään sitten uusi sarja. :D

030

040

Luna pieni menkkapeppu tietysti hengessä mukana. <3

Matkustus

1127

Mä vaan en oo missään muualla niin onnellinen ja elossa kuin reissun päällä! Jotenkin se kaikki jännitys jo matkalaukkua pakatessa ja lentokentällä lentoa odotellessa. Aah, mitä rakkautta. Kumpa sitä voisi vain matkustaa koko maailman ympäri, mutta pala kerrallaan... ;D

Siinä kasa juttuja, minkä vuoksi oon kaikesta tästä kiireestä huolimatta äärettömän onnellinen tällä hetkellä. <3 Tänään ollaan menossa viettelemään Annin kanssa sisaruspäivää pitkästä aikaa ja tiedossa onkin hyvää sapuskaa, kaupungilla kieriskelyä ja ystävien tapaamista. Hyvä mieli jatkukoon siis loppuviikonkin ja koitan kirjoitella lisää tännekin vielä tällä viikolla. Kivaa päivää heppulit! :)

torstai 23. kesäkuuta 2016

BAKU F1

Nyt en tiedä kyllä yhtään, mistä edes aloittaisin ja miten! Ajatukset pomppii, yliväsymys painaa, uni ei silti tule, koska unirytmi on mennyt ihan mukkelismakkelis ja kroppa käy jotenkin ylikierroksilla. Mulla on sen verran hektinen pidennetty viikonloppu takana, ettei tätä meinaa edes oma pieni pää käsittää! Siis takana on kyllä ehdottomaksi elämäni yksi parhaista kokemuksista ja voi kumpa vaan voisin jakaa tänne jonkun kokonaisen videokirjan, jossa voisin yksityiskohtaisesti selittää koko tarinan, mutta ehkä se nyt ei ole ihan blogienkaan ideana kuitenkaan!

Ajattelin siis jakaa tänne kamerallani ja puhelimellani räpsityt kuvat reissulta ja kertoa niistä lyhyesti kuvateksteissä. Lyhyesti ja ytimekkäästi lähdimme siis kuitenkin Aden ja Ronjan ja heidän työporukkansa kanssa Azerbaijaniin, jossa järjestettiin viime viikonloppuna Formula 1- kisat ja lähdettiin promotoimaan yhden Bakun tunnetuimman hottelin Fairmontin yökerhoa nimeltä OAK Baku.

546

Käytännössä meidän ei siis tarvinnut tehdä muuta kuin kutsua porukkaa juhlimaan hotellin suuriin bileisiin, joita järjestettii kolmena peräkkäisenä iltana perjantaista sunnuntaihin ja olla itse iltakemuissa paikan päällä juhlistamassa meininkiä ja fiilistelemässä illan artisteja, joihin kuului montakin tunnettua nimeä! Bakussa oli myös pari suurta muuta yökerhoa ja klubia, joiden kanssa kilpailtiin menon tasosta ja ihmisvirroista, mutta oon lähes varma, että meidän juhlissa oli heittämällä paras meininki. :D

052

383

Täytyy sanoa, että torstaina lentokentälle kurvatessamme hymy kävi vähän väliä korvissa, kun sai jättää taakseen tämän Suomen harmaan ja sateisen sään ja tiesi, että edessä odotti päälle + 30 helteet! Lähdettiin kyllä parhaaseen mahdolliseen aikaan pikalomalle, sillä kuulin, että Suomessa oli ollut koko viikonlopun ihan älyttömän rankat vesisateet ja missasin tämän näyn ihan mielelläni. :D

056

Lennettiin iltaa/yötä vasten niin, että lennettiin ensin kolmen tunnin verran Istanbuliin, jossa vaihdettiin toiselle kolmen tunnin rupeamalle kohti Bakua. Nukuin melkein kokonaan molemmat lennot, mutta silti aamulla Bakuun saapuessamme väsymys oli ihan jäätävä ja oli ihana saapua vihdoin hotellillemme. Huoneemme ei ollut kovinkaan kummoinen, mutta ihanan tilava ja kaikin puolin näppärä kokonaisuus.

058

061

Aamupala oli IHANA! Mutta lopulta ei päästy sinne asti kuin yhtenä aamuna, koska yötyöt verottivat osansa ja aamiainen päättyi aina jo 10:30 aikaan. Mun mielestä on muutenkin vähän tylsää, ettei hotelliaamiaiset voi kestää hitusen pitempään tai meille Matti Myöhäsille voisi löytyä vaikkapa jokin uusi myöhempi jämäkattaus 12-14! :D

076

396

086

Ensimmäisen illan juhliin vetaisin päälleni melko yksinkertaisen asukokonaisuuden mustilla kiilakoroilla, mokkaisella kotelohameella ja mustalla yläosalla, jonka noudin postista juuri ennen reissuun lähtöä yhteistyökumppaniltani SheIn:lta. <3 

418

 Black Spaghetti Top - SheIn
Hame - NewYorker
Kengät - Mallorca 

Topissa on valmiiksi kupitettu yläosa, joten rintsikat pystyi jättää huoletta pois ja paketti pysyi silti hyvin kasassa! :D Tykkäsin tästä ihan valtavasti ja se nähdään varmasti kesällä päälläni monissa tulevissakin kemuissa.

468

Kun oltiin saatu kimpsut ja kampsut kasaan, siirryttiin Fairmontiin, jossa meille oltiin järjestetty Buffet illallinen ennen juhlien alkamista. Ei oltu syöty koko päivänä kunnolla, joten oltiin ihan taivaissa kun päästiin ruokien ääreen valitsemaan mieluisemme lautaset. Mun oli ihan pakko maistaa kaikkea ja hainkin varmaan kolme täyttä lautasta ruokaa jälkkäreiden lisäksi!

476

Jälkkäri pitikin jättää sitten hieman kevyemmäksi ja popsin siinä vaiheessa enää lähinnä hedelmiä ja marjoja, mutta taisi siellä joku suklaakakkupalanenkin hujahtaa vielä huomaamatta. ;D

Perjantain juhlissa pääesiintyjänä toimi T PAIN, jonka taisin kuitenkin itse missata, sillä oltiin vähän liian myöhään liikkeellä edellisen yön lennoista väsyneenä, mutta myöhemmin lavalla nähtiin vielä Chris Brown.

501

Seuraavana päivänä herättiin kun herättiin... ei koskaan kovinkaan ajoissa, mutta valoisan aikaan vielä kuitenkin ja suunnattiin heti itesemme kerättyämme tarkastelemaan Fairmontin näkymiä oikein kunnolla.

131

188

095

150

Ja kannattihan se käydä kurkkimassa paikat aulasta ravintoloihin ja kylpytiloista kattoterasseihin, sillä tuo hotelli oli aivan sanoinkuvaamattoman upea! En oo varmaan koskaan edes käynyt noin hienossa hotellissa ja kaikki ympärillä oli vaan jotenkin niin mieletöntä.

096

109

136

Tälläisiin näkymiin voisin jopa tottua... Lisäksi kattoterassin lasiseinämistä näki vielä suoraan merelle! Huuh, tulipas heti ikävä tuota paikkaa näitä kuvia selatessa.

128

100

190

Päivisin saimme tilailla juhlien järjestäjän piikkiin hotellilta ruokia ja juomia makumme mukaan ja taisimmekin innostua tästä jopa hieman liikaa, sillä oltiin kokoajan listat kourassa mietiskelemässä, mitä tekisi taas seuraavaksi mieli! Jäätelöannokset, erikoiskahvit, drinkit, alkupalat, purilaiset ja salaatit hotellilla maistuivat vieläpä aivan taivaallisilta, josta annankin paikalle kyllä kymmenen pistettä tästä osuudesta. Jos jotakin miinusta täytyy sanoa, niin yleisesti ottaen Bakussa henkilökunta jopa noinkin laadukkaassa hotellissa puhui todella huonosti englantia ja saikin käyttää jatkuvasti elekieltä asioita selväksi tehdessä. Venäjää taas taitivat lähes kaikki, joten venäjänkielestä olisi ollut kyllä tässäkin tapauksessa todella paljon hyötyä!

Lauantai ilta meni omalta osaltani hieman väsyneissä tunnelmissa, mutta illasta jäi käteen kuitenkin TIMATIN show, joka veti muuten ihan älyttömän hyvin ja koko klubi lauloi innoissaan biisejä mukana ja mullekin jäi pari biisiä hurisemaan päähän kylmien väreiden saattelemana, jotka aion etsiä käsiini ja muistella tuota tunnelmaa näin jälkeenpäin.

ey1

Sitten siirrytäänkin pää kisapäivään, eli sunnuntaihin. Aamulla mulla oli jo jotenkin sellainen loistava kutina tästä päivästä ja huh mikä päivä meillä olikaan. Tää on myös näistä päivistä se, jota ei oikein voi edes sanoin selittää, jos ei ollut itse mukana meiningeissä! :D

Aamusta meillä ei vielä ollut tarkkaa varmuutta siitä, päästäisiinkö ylipäätään katsomaan Formuloita ihan yleisöön asti vai ei, mutta vedettiin siitä huolimatta kivat vaatteet päälle ja toivottiin parasta. Edellisenä iltana oltiin saatu kuitenkin alustavaa lupailua OAK:n DJ:ltä, että Hilton hotellin kattoterassille olisi ehkäpä mahdollista osallistua kisakatsomoon.

584

Vedettiin yllemme valkomatchaavat asukokonaisuudet ja multa löytyi lisäksi vielä maastonvihreä hame halkiolla, mustat koripohjakengät ja koristepanta. Hameen sain myöskin SheIn:n paketista ensimmäisen illan mustan topin kanssa ja tällä kertaa molemmat tuotteet olivat kyllä täysin nappi valinta reissua ajatellen! Hameen kangas oli joustavaa ja materiaali sillä tavalla liukuva, ettei siihen tule ryppyjä lainkaan.

Kengät - Thaimaa
Koristepanta - Glitter
Pitsipaita - H&M

569

Ja sittenhän sitä mentiin eikä meinattu! Hissi kiidätti meidät 24 kerrokseen ja mulla vaan hiipi kylmät väreet kun kohottiin korkeuksiin ja näkymät paranivat paranemistaan!

664

Tässä vaiheessa mua ei häirinnyt edes mun pienoinen korkeanpaikankammo, sillä kaikki oli vaan jotenkin niin upeaa. Päästiin siis seuraamaan F1 kisoja yläilmoista niin, että näkymät olivat suoraan maaliviivalle. Tota fiilistä on ihan mahdotonta edes selittää, kun kuulee vaan ralliautojen hurahtavan ohi kovan kajauksen saattelemana ja se adrenaliini mikä lähti virtaamaan jo pelkästä siitä moottorin murahduksesta! En edes tiennyt, että oon Formulafani, mutta nytpä olen. :D

590

597

598

631

Myöhemmin osallistuttiin tuolla upeissa maisemissa vielä auringonlaskun aikaan monen ruokalajin illalliselle, jossa päästiin nautiskelemaan alkupaloista, kala-annoksista ja liharuuasta. Jälkiruoka jouduttiin jättää väliin, sillä meidän täytyi rientää takaisin omalle hotellillemme vaihtamaan iltakamat päälle ja suunnata OAK:n viimeisiin pääjuhliin Formuloiden kunniaksi.

699

Seuraavana päivänä mentiin vielä hetkeksi hengailemaan Fairmontin kattoterassille, mutta sitten olikin aika jättää hyvästit Bakulle ja uusille ystäville ja suunnata taas kentälle ja kotia kohti.

Yleiset fiilikset koko reissusta ovat siis sanoinkuvaamattoman hyvät ja Bakukin oli ihan huippu kokemus varsinkin näin Formuloiden aikaan, mutta lomalle en ehkä kyseiseen paikkaan kuitenkaan jatkossa lähtisi. Tottakai, mikäli olisi varaa elellä moista luksuselämää ihan omin voimin, mutta kaiken tuon ympärillä Baku oli kuitenkin melko hiljainen ja riisuttu paikka, jossa näkyi ihan selkeästi se, miten suuret tuloerot maan väestöllä vallitsee. Öljyllä nopeasti rikastuneet elelivät luksuselämää kaupungin toisella puolella ja toisella puolella taas näkyi selvästi köyhemmät alueet.

Kielitaito oli myös itseäni pahasti häiritsevä tekijä, sillä edes taksikuskit eivät tienneet suurimpien yökerhojen tai hotellien nimiä, tai osanneet millään tavalla poimia edes elekielellä auttaen tuntomerkkejä tai suuntaneuvoja. Lisäksi viiden tähden hotellissa odottaisi saavansa palvelua englanniksi, mutta sekin tuntui olevan tuolla jotenkin pahasti kiven alla. Monet epäuskoiset nauruhepulit tuolla kyllä sai aikaan, kun sai jotakin ihan vääriä juttuja tilatessaan ruokaa, tai sitten ei saanut välttämättä mitään, vaikka kovasti ensin ymmärtäväisiä nyökyttelyitä saikin vastaukseksi. Nää tapaukset ei mua kuitenkaan häirinnyt lainkaan, sillä nautin kaikesta tuolla kuitenkin täysin siemauksin ja jään ikuisesti kiitolliseksi tuosta kokemuksesta matkaseuralleni ja koko tuolle paikalle. Kiitos Baku, kiitos OAK tiimi ja kiitos parhaista parhain matkaseura Ade ja Ronja. <3