maanantai 16. maaliskuuta 2015

Waterland 2015

Terppa ja ihanat viikonalut!
 
Olenkin ehtinyt paasata näistä jo vaikka kuinka monessa postauksessa, mutta nyt nämä juhlat on taas tampattu pois alta ja olisi aika kertoa kunnolla päivästämme. Päivästämme siksi, että Waterland aukaisi ovensa jo 17.00 aikaan, joten alkuhäminät piti aloittaa jo heti aamusta ja ystävätkin saapuivat meille huminoimaan jo puoliltapäivin.
w6
Ensimmäisenä herättyäni tein lopullisen päätöksen siitä, että mitä aioin pistää päälleni tulevia juhlia varten. On jotenkin niin hassua valita asukokonaisuutta pelkkien bikinien ympärille! :D

059

Korallinpinkit veivät sitten lopulta voiton, sillä olin hankkinut viime kesänä Saksasta aivan ihanan "pitsisen" alaosan, jonka halusin ehdottomasti yhdistää asuun.

064

Tuossa pitsi-osiossa on sellainen valkoinen kangas alla. En siis ihan läpinäkyvässä alaosassa lähtenyt liikkeelle! :D

068

Pidän aina normaalisti kaikkein pienintä ja yksinkertaisinta napakorua, koska en halua, että se jää vaatteisiin kiinni tai painaa ja rasittaa liikaa ihoa. Ulkomaanmatkoja ja tälläisiä erikoistapahtumia varten kuitenkin vaihdan tilalle hieman erilaisempia koruja ja tällä kertaa valitsin "timanttisen" kukan, jonka hankin viime I Love Me- Messuilta. :)

074

Edellisenä iltana olin lätrännyt luotto itseruskettavallani ja aamulla vielä vähän syvennettiin sävyä suihkun jälkeen.

080

Anni oli ostanut Saksasta mulle ihan mielettömän ihanan vartalokorun, jonka sain juuri sopivasti muutamaa päivää ennen Waterland-bileitä! Kiitos anbalainen

091

102

Kynnetkin piti hoitaa kesäisempään sävyyn!

112

Ja meikin koristeet laitettiin valmiiksi meikkituokiota odottelemaan. Musta on ihanaa vetää hieman överiksi meikit ja asusteet festareilla, joten nyt pääsi taas hieman överöimään pitkästä aikaa! Waterlandit ovatkin mun mielestä sellainen kesä keskellä talvea - tapahtuma!

Viimein sain kaikki alkuvalmistelut tehtyä, joten pääsin päivän parhaaseen osuuteen = Waterland-brunssin luomiseen! :D Mä niin tykkään järjestellä kaikkea pientä hauskaa, joten olin taas ihan omassa elementissäni, kun pääsin suunnittelemaan kunnon kesäpöytää!

129

Ja tältähän se kesäpöytä sitten näytti kokonaisuudessaan. Aurinko paistoi kirkkaana sisälle asti, mallailtiin bikineitä ja uimashortseja päällemme, kuunneltiin kesämusiikkia ja pöytä oli täynnä toinen toistaan kesäisempiä herkkuja. Täytyy sanoa, että jos en olisi pyörähtänyt viimein sulaneella takapihallamme, olisin voinut oikeasti kuvitella vietteleväni parhaillaan keskikesää.

134

Blendailin meille erilaisia kesäisiä drinkkejä, joista ykköseksi hyppäsi kaikkien mielestä Mango-appelsiini-sitruunadrinkki. Blendasin sekaisin parin tuoreen appelsiinin mehut, kunnon lorauksen sataprosenttista mangososetta, kokonaisen sitruunan mehut, jääpaloja, sitruunakivennäisvettä ja viinaa. Tuli kyllä niin raikkaita ja alkoholi sekoittui kyllä joukkoon sen verran hyvin, ettei olisi edes uskonut, että hedelmäpommi sitä sisälsi.

127

Jääpaloiksi tottakai sydänpaloja!

137

Nämä kukkaset huusivat kaupassa nimeäni ja vaativat päästä osalliseksi kesäbrunssia.

143

147

Tarjolla oli myös rakkausvoileipiä, jotka oltiin vamistettu tällä kerralla valkosipulituorejuustosta, tomaatista, mozzarellasta ja basilikasta. Päälle ripaus yrttisuolaa ja mustapippuria.

151

Spriteä, valkkaria ja vastapuristettua appelsiinimehua!

154

Multa kyseltiinkin, että mikä on hyvän brunssin A&O ja mulle jokaiseen brunssiin kuuluu runsaasti värikkäitä ja mehukkaita hedelmiä! Lidlissä kun shoppailee, niin saa vielä todella halvalla kassintäydeltä erilaisia hedelmiä. Hedelmistä on helppo taikoa hyvin värikkäitä, runsaita ja näyttäviä kokonaisuuksia.

159

163

w1
w2
w5

w10

Syötyämme, fiilisteltyämme kesäbiisejä ja juotuamme tarpeeksi alkudrinkkejä oli aika penkoa festariliput esiin ja pakata kamat kasaan. Ystävämme oli suostunut lähteä heittämään meidät paikanpäälle, joten fiilistely jatkui vielä hyvän matkaa automatkalla. Saavuttiin Serenaan noin kuuden aikoihin, jolloin oli jo ehtinyt muodostua pieni jono. Pukkareissa oli kuitenkin vielä paljon kaappeja jäljellä ja muutenkin mahtui vielä kulkemaan täysin ongelmitta. Heti alueelle sisään astuessa vastaan tuli lämmin ja kostea ilma ja tunnelma oli kuin Etelässä. Paikka oli taas saatu järjestettyä upean kesäiseksi biletantereeksi ja musta tuntui, että mulla oli päällä kokoajan sellainen hölmistynyt kestohymy. :D

Tanssin varmaan enemmän kuin baarissa ikinä, vaikka aina mut voi kyllä bongata sieltä tanssilattialta heilumasta! Muutama aivan ihana pirtsakka lukija tuli moikkaamaankin ja tuli kyllä niin hyvä mieli nähdä teitä, joille täällä päivästä toiseen höpöttelen. Jotenkin tuli heti sellainen tuttavallinen olo, vaikken teitä tunnekaan! :D Ensi vuonna suuntaan tuonne luultavasti uudestaan ainakin yhdeksi päiväksi ja saan toivottavasti ensimmäistä kertaa myös siskoni mukaan. Nähdään taas ensi vuonna Waterland 2016 merkeissä!

56 kommenttia:

  1. En kestä tätä hyvännäköistä brunssia ja wau missä kunnossa sä olet ! ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika helposti tuo brunssi saatiinkin loihdittua, kun vaan osti ison kasan erilaisia hedelmiä! :D Voi kiitos kovasti. :)

      Poista
  2. Määä itken täällä verta katsellessani teijän hulinoita :-( :-D Näyttää sairaan ihanalta! Ens vuonna tuollainen brunssi myös kiitos hei <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ens vuonna uusiksi! :::) <3

      Poista
  3. Apua nainen sun kroppaa!! Siis ei hyväpäivä :D sää oot tikissä ;) ja nuo tarjottavat!! Niin houkuttelevan näköisiä <3 raikkasta ja värikästä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah Emilia! :D Ihana <3 Joo, kyllä vois jokaisena aamuna mielellään nauttia tuollaisen aamiaisen! :D

      Poista
  4. Oi miten paljon ihania bikineitä sulla onkaan! Tuolla kropalla kaikki näyttävät varmaan upeilta, olen hieman kateellinen :D

    Ja brunssi... IHANA! Harmittaa niin paljon ettei mulla ole sellaisia kavereita, joiden kanssa tulisi järjestettyä tuollaisia. Ihan täydelliset! Ja kuvista välittyy niin kesäinen tunnelma, että voin melkein samastua siihen fiilikseen mikä teillä oli :)

    Waterlandkin alkaa tapahtumana houkuttaa yhä enemmän ja enemmän, en ole koskaan käynyt siis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän yllätyin itsekin, kun pengoin kaikki bikinit esiin kesätavaroiden seasta ja huomasin, miten paljon mulla nykyään onkaan kertynyt noita biksoja! :D Brunssinhan voi järjestää ihan vaikka perheenjäsenten tai kumppaninkin kanssa! Suosittelen ehdottomasti kokemaan Waterlandit itse ainakin kerran elämässä! On se sen verran uniikki tapahtuma Suomessa! :)

      Poista
  5. Itselleni Waterland-bileet aiheuttavat lähinnä ahdistusta. Olen ylipainoinen, kärsin aknesta ja itsetuntoni on muutenkin ollut läpi elämäni surkea. En voisi kuvitellakaan meneväni bailaamaan bikineissä raskausarpieni ja vatsamakkaroideni kanssa, puhumattakaan kraateriselästäni.

    Sinä näytät kuitenkin jälleen aivan upealta, ja kyllä tuollaista kroppaa kehtaakin esitellä <3 ;)

    Elän käsityksessä, että ko. bileissä on lähinnä hoikkia/timmikroppaisia henkilöitä. Olenko oikeassa? Näkeekö siellä heitä, joilla on ylimääräistä vähän enemmänkin?

    Halusin vain kertoa oman tarinani ja tuoda esille sen, että meitä on varmasti monia, jotka voivat vain haaveilla tämäntyyppisistä bileistä, mutta jättävät tulematta mm. ulkonäköseikkojen ja itsetunnon vuoksi. :( Ehkä minäkin vielä joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän todella hyvin, että sulla on tuollaiset fiilikset koko tapahtumaa kohtaan. Halusinkin kirjoittaa aiheesta myös tähän postaukseen, mutta en osannut muotoilla sitä hyvin, mutta haluan nyt tässä kommentissa kertoa ajatuksistani. Waterland bileillähän on todella huono maine sellaisten keskuudessa, jotka eivät ole siellä koskaan itse käyneet. Uutisissa pölistään jatkuvasti kyseisen tapahtuman jälkeen siitä, miten pahasti jotkut ovat siellä örveltäneet ja jälkeenpäin selattavat viralliset kuvat antavat sellaisen kuvan, että paikanpäällä pyörisi pelkkiä hunkseja! :D

      Todellisuus on kuitenkin aivan toinen, sillä mielestäni yleisesti ottaen porukka on paljon selvempijärkistä (vähemmän humalassa) kuin tavallisessa baarissa porukka ja valvonta on melko tarkkaa tuolla alueella. Porukkaa tapahtumaan tulee aina monia satoja, joten joukkoon mahtuu ihan kaiken tapaista, näköistä, kokoista ja tyylistä! Ei todellakaan ole niin, että paikalla on vain veistoksellisia vartaloita ja suuria lihaksia, vaan suurinosa ihmisistä on ihan samanlaista porukkaa kuin mitä Suomessa nyt yleensäkin asustaa = kaikenlaisia. :D

      Fiilis tuolla on mun mielestä lähes sama kuin olisi missä vaan vesipuistossa, mutta valaistus on vielä pimeämpi ja värikkäämpi, musiikki pauhaa ja ihmiset ovat hiprakassa. Joten siis näkisin, että tuonne on vielä helpompikin tulla viettämään iltaa, tanssimaan ja nauramaan kuin ihan tavallisen päivän vesipuistoon. Ihmiset keskittyvät viettämään aikaa ystäviensä kanssa, fiilistelemään hyvää musiikkia ja moni viilettää saunatiloissa, vesiliukumäissä ja villissä virrassa! Lisäksi, jos jokin tietty osa kropassa häiritsee erityisesti, tuonne on myös luvallista vetää päälle vähän peittävämpää, kuten vaikka jokin huivi lanteille tai toogamaisesti ylle, muutamat kesämekot ja shortsitkin bongasin ja monella saattaa olla vaikka löysä toppi tai t-paita bikinien päällä. :) Kukin tyylillään! Viimevuonna tuolla oli tanssahtelemassa myös pari pitkällä raskaana olevaa naista! :) Suosittelen siis ihmeessä kokemaan itse nuo festarit, mikäli kiinnostusta löytyy ja vaikka sitten alkuunsa vetää vähän pidempää helmaa ylle, jos siltä tuntuu. Virallisiin kuviin ei joudu, jos ei halua. Kukaan ei arvostele/ erityisemmin jää töllöttämään kenenkään vartaloa tuolla vaan kaikki kulkee edestakas saunatilojen, pukkarien, tanssi-alueen ja baaritiskien väliä ja pitää hauskaa! :)

      Poista
    2. Pakko oli tulla sanomaan tähän, että ihana kun viitsit vastata näin kattavasti lukijoille. Vaikutat todella lämpimältä ihmiseltä :) Etkä ole yhtään ylimielisen oloinen vaikka sulla itselläsi onkin asiat ainakin pintapuolisesti ihailtavan hyvin :) oon saanut susta todella hyvän kuvan tämän blogin perusteella, verrattuna siihen kun luin annin blogia ja näin susta siellä kuvia ja juttua. Sain aina käsityksen että olisit sellainen ''täydellisyyttä tavoitteleva nirppanokka'' mutta vaikutat kuten sanoin todella rennolta ja elämäniloiselta ihmiseltä sittenkin! Kiitos että kirjoitat blogia. Aina tulee yhtä hyvä mieli kun lukee näitä sun juttuja, oli ne sitten postauksia tai vastauksia lukijoille! Mukavaa kevättä :)

      Poista
    3. Kiva kun tulit laittamaan kommenttia! Musta on tosi kiva kuulla, että perustettuani blogin, todella moni on saanut musta paremman kuvan kuin mitä he ovat aikaisemmin ajatelleet. Mutta niinhän se vähän on, että jos ei ihmistä yhtään tunne ja näkee vaan kuvia, voi mielikuvasta tulla eri kuin millainen ihminen todellisuudessa on. Kiitos kovasti sulle ja oikein mukavaa kevättä sinnekin! :) <3

      Poista
  6. Voi vihna, oon aina katellut näitä sun juhlatarjoiluja kateellisena. Siis niin ihanan värikäs ja herkullinen pöytä taas! Täytyy itekin järkkäillä jotkut bailut johon voi tuommosen loihtia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edessä on just sopivasti pääsiäinen ja vappu, joihin on kiva järjestää myös pientä teemanaposteltavaa! ;) :D

      Poista
  7. sun elämä on kyllä niin täydellisen näköstä !!! x) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan näköistä! :D Etpä arvaa millainen järkyttävä tiskivuori mua odotti seuraavana aamuna tuon herkkupöydän jälkeen! :D Täällä näkyy vaan nämä mukavat puolet kaikista tapahtumista ja päivistä ja ne vähemmän kivat jutut saa jäädä sitten mun ratkottaviksi ja kirottaviksi! :D

      Poista
  8. Laita kuva/linkki sun unelma tukkaan (jos pitäis päättää blondi tukka) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noita unelmatukka-kuvia tulee aina vastaan, mutta nyt kun koitin oikein etsimällä etsiä, mun ei sattunut sellaista ihan täydellistä vastaan googlettelemalla tai ig:tä selailemalla! :D tykkään kuitenkin sellaisesta vaaleasta, jossa on myös sellaista hunajaisen ruskeaa paljon seassa, eli sellainen aika eläväinen vaalea! :)

      Poista
  9. Oletpa ollut upeana!<3 ja kuules, ei liity nyt tähän postaukseen mutta kiinnostaisi kuulla hiukan tradenomiopinnoistasi. Onko koulu kuinka rankkaa, millasia tehtäviä pääosin on, onko paljon luettavaa? Olen itse miettinyt laureaan hakemista nyt keväällä, se tietäisi tosin muuttoa tampereelta hkiin ja näin ollen mielelläni kuulisin muiden kokemuksia sieltä, auttaisi mietinnässä! Kiitos jos vastailet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) mullahan on vasta kohta ensimmäinen vuosi takana ja seuraavat vuodet ovat kuulemma vasta niitä hieman haastavampia, mutta tämä ensimmäinen vuosi on ollut kyllä ihan mukava ja työmäärä ei ole ollut kovin suuri. Yleensä tehdään joitakin projekti ja ryhmätöitä ja sitten on jaksojen lopulla koeviikkojen tapaan tenttiviikot. Moniin esitelmiin luokan edessä kannattaa varautua! Oon tykännyt kyllä paljon, sillä pystyy tehdä hyvin myös töitä koulun ohella. :)

      Poista
  10. Vau! Mäkin katoin, että ompa upea kroppa sulla! :) voisitko tehä joskus jotain ruoka/treenipäiväkirjaa? vai ootko joskus tehnykin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän oikein paljon! :) Ruokapäiväkirjan mä oon tehnytkin tämän vuoden puolella, mutta treenipäiväkirjaa en oo pitänyt vielä koskaan. Ensi kerralla voisi tehdä molemmat samaan postaukseen! :) Tuolta löytyy tuo aikaisempi ruokapäiväkirja: http://essimaaninka.blogspot.fi/2015/01/arjen-ruokapaivakirja.html :)

      Poista
  11. Oletpa ollut nättinä kaunokainen! :) Ihanan herkullinen brunssi <3 kelpais :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia <3 Toi brunssi pyörii mun päässä vieläkin ja onkin varmaan pakko järjestää siskolle joku herkkubrunssi tällä viikolla, kun se saapuu vihdoin Suomeen vierailulle! :D :)<3

      Poista
  12. Voi vitsi, ihana postaus ja tuli tosi hyvä mieli!:) Toivottavasti joku päivä törmätään, sä olet niiiin huipun olonen ihminen, että älä säikähdä jos tulen kehumaan ja höpöttelemään;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmusti Riina! <3 No olis kyllä tosi hauska törmätäkin teihin mukaviin lukijoihin enemmänkin! :) Ehkäpä jollakin tulevan kesän festareilla! :D :)

      Poista
  13. Upeaksi loihdit herkkupöydän taas kerran :D näistä kuvista saa inspistä omiinkin aamupala kokkailuihin :) olin ekaa kertaa waterlandissa ja tapahtuma kyllä vastas odotuksia! Se tunnelma ja iloiset ihmiset oli kyllä parasta siellä. Musiikki olisi voinut olla mielestäni vaihtelevampaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kans kiva katsella muiden aamupala ja brunssipöytiä, kun on kiva nappailla hyvännäköisiä vinkkejä tai juttuja talteen! :D Joo, muhunkaan ei ihan pelkästään tuollainen jumputus-musiikki oikein nappaa, niin välillä olis voinut tulla vähän muunlaisiakin biisejä. Mut ihan huippubileet joo, kuin olis jossakin ihan muualla kuin Suomessa! :)

      Poista
  14. Mäkin kuulun tällästein bileitten karttajiin. En niinkään siksi etten olisi kauheen hyvässä kunnossa, vaikka en olekkaan. Mutta mua oksettaa ajatus kännisistä ihmisitä jossain altaissa panemassa. Hyvällä lykyllä tulee raskaaks vain uidessaan? :D:D tosin en ole moisissa bileissä ikinä edes ollut, enkä kyllä varmasti tule menemäänkään. Jo uimahallit ällöttävät ihmiseritteineen. Hauskaa sinänsä sillä olen kuitenkin töissä päivittäin tekemisissä ihmisten erilaisten eritteiden kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä oli just tää Waterlandin huono maine! :D Siis tuollaista ei oikeasti todellakaan nää siellä tapahtuvan jokapuolella, vaan nuo pari tapausta ovat juuri niitä pahimpia örveltäjiä. Itse en ole nähnyt mitään vastaavaan kummallakaan kerralla, kun olen tuolla ollut. :D Itse ei tarvitse myöskään lainkaan kastua koko tuolla olo aikana, mikäli ei halua, vaan voi pysytellä kuivilla alueilla. Tänä vuonna me ei menty altaaseen kertaakaan ja jos flipflopit olisi ollut jalassa, edes varpaat ei olisi kastunut. :D Huono maine onkin muodostunut niiden keskuudessa, jotka ovat nähneet pari shokeeraavaa uutisjuttua tapahtumasta, eivätkä ole itse välttämättä edes käyneet koskaan tuolla. :) Ymmärrän kuitenkin, ettei kaikkien mielestä tuollaiset allas/rantabileet ole mikään siisti juttu, mutta itse tykkään ulkomaillakin olla juuri tuollaisissa kemuissa, joten on hauskaa, että Suomessakin järjestetään edes yhdet tuollaiset! :)

      Poista
  15. Mulle nousi kanssa vähän samoja mietteitä kuin tolla yhdellä anolla. Säkin treenasit hulluna tätä tapahtumaa varten (vaikka toki treenaminen on myös sun elämäntapa), paastosit ennen h-hetkeä jne. Itselle tuli vähän sellainen olo, ettei normaali/läskivartaloisilla olis noihin bileisiin asiaa. Osallistuisitko itse jos sulla olisi pömppis ja jenkkakahvat ton upean ulkomuodon sijaan?

    PS. Toi brunssipöytä näyttää niin herkulliselta. Ja sun blogi on ihan huippu, toivottavasti jatkat vielä pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin ja ajattelinkin, ettei mun suusta tämä kuulosta välttämättä kovin uskottavalta, mutta niinhän se on, ettei kaikki suomalaiset käy monta kertaa viikossa kuntosalilla ja syö terveellisesti, mutta itse toimin näin olin sitten menossa waterland-tapahtumaan tai en. Waterlandit on mulle samalla sellainen lähtölaukaus kesäkunnon rakentamiseen, mutta eihän kaikki suomalaiset rutistele sen enempää ennen kesääkään kuin muulloinkaan. Joukkoon mahtui siis juurikin niin paljon erilaisia ihmsiä kuin mitä täältä Suomesta löytyy. En osaa yhtään sanoa, osallistuisinko tapahtumaan, jos olisin huonossa kunnossa, sillä yritän elää elämääni sellaisia elintapoja noudattaen, että kroppani voi hyvin ja on kunnossa. Jos olisin huonossa kunnossa, koittaisin varmaan silloinkin treenailla mahdollisimman paljon ennen tapahtumaa ja syödä terveellisesti ja mennä sitten juhlistamaan sen hetkisiä saavutettuja tuloksia tuonne! :D Mutta mä nyt vaan olen tälläinen urheilijasielu, kaikki ei ole, ja tuolla ei tosiaankaan kukaan katsonut ketään pahalla vaan kaikki olivat hymy huulilla ja tanssivat ja tallasivat menemään. Enemmän siellä oli niitä ihan normaalivartaloisia ihmisiä kuin mitään adoniksia. :)

      Kiva kun oot tykännyt, kohta onkin vuosi bloggailua jo takana ja toivottavasti vielä monta edessäkin! :)

      Poista
    2. Keskusteluun sen enempää osallistumatta on vaan pakko sanoa, että olet Essi aivan ihanan lämpimän oloinen ihminen. Harvasta kommenttilaatikosta saa lukea näin fiksuja vastauksia. :)

      Poista
    3. Olipas kiva kun tulit jättämään tämän kommentin. :) Eipä olisi aamu voinut positiivisemmin alkaa!

      Poista
    4. Heh täytyypä munkin tulla ylistämään sun kommentteihin vastailua! Yleensä blogeissa lukee vaan uudet teksti ja katsoo onko omaan kommenttiin vastattu, mutta sun blogissa uuden postauksen tullessa pitää palata vielä vanhaan postaukseen lukemaan kommentit läpi :) Sieltäkin irtoaa niin paljon kun vastailet lukijoille niin kivasti.

      Poista
    5. Ihan mahtia kuulla, koska tavoitteleekin sellaista rentoa ja hyvää tunnelmaa, että ihmisten olisi mukava kommentoida tänne ja he saisivat vastauksen mahdollisimman nopeasti ja kattavasti takaisinkin. :) mä tykkään kans lukea aina lukemieni blogien kommentteja, sillä sieltä saa just vähän lisää lukijan persoonansa kiinni!

      Poista
    6. Sekin on mahtavaa, ettet provosoidu ikävistä(kään), vaan vastaat asiallisesti ja ystävällisesti :) Täytyi munkin osallistua tähän hehkutukseen haha :D

      Poista
    7. Pakko se nyt on taas vaan todeta, että mulla on kyllä maailman parhaat lukijat täällä! :D ei mulle sellaisia oikeasti ikäviä kommentteja oikein koskaan tulekaan! :)

      Poista
  16. Voi vitsit Essi, miten hyvälle mielelle aina sun postauksista ja ennen kaikkee näistä kommenteista. Liian helposti sitä ajattelee, että kun oot noin upean näkönen niin pakosti oot just semmonen stereotypinen nirppis, joka katsoo muita nenänvartta pitkin. Mutta kaikkee muuta. Vaikutat ihan mielettömän upeelta ja lämpimältä ihmiseltä! <3 Sun blogis piristää ainakin mua ihan hirveästi, vaikka oon sua useemman vuoden vanhempi ja ihan erilaisessa elämäntilanteessa.
    Ihanaa kevättä!

    T.Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla. :)<3 Musta on toisaalta ihan hauskaa kumota näitä ennakkoluuloja täällä, sillä jo meidän kotikaupungissa oon joutunut kokea näitä suuria negatiivisia ennakkoluuloja tuntemattomien keskuudessa. Tosi kiva kuulla, että oot löytänyt mun blogista piristäviä juttuja ja luettavaa! Ja ihanaa kevättä sullekin Tiia! :)

      Poista
  17. tieks hehkutin viikoloppuna mun kaverille sitä kuinka huikee sun blogi on:D selattiin yhdessä sun postauksia pitkälle läpi ja tietenkin hehkutin munakas muffinsei:D
    Voin taas vaan yhtyä tohon edelliseen anoon joka sua kehuu! Vaikutat niin symppikseltä:) ja huhhu toi sun ja poikaystävän kuva! Ootte niin yli kuuma pariskunta :D
    T. legginssi tyttö (Noora siis) :D musta tuntuu et vaikutan jotenkin vajaalta näitten kommenttien perusteella mut ei sua voi ku hehkuttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah eikä sun kanssas! :D<3 no just ihana oot, kun tuut aina höpöttelee! Just tämmöisen fiiliksen haluun tänne kommenttiboksiin, että kaikki voi tulla höpöttelemään aina mitä vaan mieleen juolahtaa! :D :)

      Poista
  18. Minkä merkin ja mikä sävy on tuo oikeanpuoleinen lakka? Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppälästä joskus aikoinaan ostin! Oisko joku seppälän ihan oma tuote ollut. :)

      Poista
  19. oletko sitä mieltä, että porukka oli enemmän muissa aineissa kun alkomahoolin vaikutuksen alaisena ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä joistakin huomasi ihan selkeästi, mutta ei sen enempää porukkaa kuin missä tahansa festareilla tai baarissa nykyään... :/

      Poista
  20. Oot aivan törkeessä tikissä ja niin kaunis! <3 ootko koskaan ajatellut osallistuvasi Miss suomi-kilpailuihin? Mitä mieltä muuten olet Miss suomi-kilpailusta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein kovasti <3 en mä kyllä ole, kun ei pituuskaan riittäisi tuollaisiin hommiin lähellekään! :D musta ne kilpailut on mennyt nykyään muutenkin jotenkin vähän huonompaan suuntaan.. Ei siis niiden missien osalta vaan sen, mitä kaikkea siihen misseyteen nykyään kuuluu! :)

      Poista
    2. Kuinka pitkä sä sit muuten oot? Tai et jos vaikka noita tän hetkisiä missejä kattoo, niin kyllä sinne yks 166cm mahtuu mukaan. :) Et ei ne kaikki mitään 170-180cm pitkiä kuitenkaan oo. :D

      Poista
    3. 162 senttii tulta ja tappuraa! :D Eli ei oo asiaa kyllä mihinkään tommosiin! :D

      Poista
  21. Sä oot kyllä niin sydämellinen ja lämmin ihminen!:) harvoin törmää tuollaisiin ihmisiin internetissä!

    Kaikkea hyvää sulle elämääsi, ansaitset kaiken!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siellä on ihan pakko olla toinen samanmoinen, kun noin ystävällisen kommentinkin jätit! :')<3

      Poista
  22. Aattelin tulla varottaa! Ylilaudan erotiikka sivulla langoissa on tämmönen waterland osio missä jätkät kommentoi kaikkien osallistujien kuviia.https://ylilauta.org/erotiikka/35251738 iha järkyttävää kannattaa olla varovaine kuvien kans mitä julkasee. Tullla jätkät ottaa myös kuvia "sinusta" vaikka kaupassa jakaa toisillee ja arvostelee. Oksettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoivoi noita miehiä.. Välillä kyllä pistää miettimään, että mikä on mennyt vikaan kasvatuksessa... :D

      Poista
  23. http://djmag.ca/blog/2015/03/24/18-hottest-photos-finlands-annual-waterpark-rave-nsfwish/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Törmäsin juu tuohon jo muutama päivä sitten ja kyllä vähän nauratti! :D

      Poista