lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hattupäitä

Heippuli ja mukavat viikonloput! <3

Seuraavaksi pääsettekin todistamaan jotakin hyvin hyvin epätavallista meikäläiselle! Hattu. En ole jotenkin aikaisemmin lämmennyt ollenkaan tälle hattumuodille ja taisinpa jopa tokaista henkkamaukassa kierrellessämme puoli vuotta takaperin, etten ostaisi ikinä hattua, koska mulle ei sovi yhtään sellaiset. :D Jaakolla on hyvin usein erilaisia hattuja päässä, joten hän oli tietenkin heti alkuunsa sitä mieltä, että hattuhan se on hommattava mullekin.

Viime viikolla käytiin asioimassa Jumbossa Sonjan kanssa ja pyörähdettiin samalla nopeasti H&M:lla, jossa uutuuksien joukossa komeili taas hattu jos toinenkin. Mallailin yhtä mustaa mallia päähäni ja kysyin huvittuneena Sonjalta, että miltäs näyttää. Sonjan mukaan hyvin istui tähänkin päähän, joten kipaisin peilin eteen ja hämmennyin. Hattu ei näyttänytkään enää ollenkaan niin vastenmieliseltä kuin puolisen vuotta takaperin! :D Hattu jäi kuitenkin kaupan hyllylle, kunnes suuntasin läheiselle kirpparille ja näin eräässä pöydässä lähes identtisen hatun.

176

192

Ja mukaanhan se sieltä lopulta lähti. Ostopäätökseen vaikutti vahvasti se, että hattu maksoi 1 euron!

239

185

Päältäni sattui löytymään myös kirppikseltä ostettu paita ja laukku. Olin etsinyt tuollaista rentoa hapsullista laukkua jo pitkään tuloksetta ja nyt sitten vihdoin tärppäsi! Tuosta tulee niin mun ensi kesän festareiden ykköskassi. :)

208

Jaakkohan oli mustassa hatussaan ihan omalla mukavuusalueellaan.

222

Ja uudet nahkakengät pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön.

231

263

esmo

300

Vekkuli.

307

279

314

Hattu - Lindex (2hand)
Paita - Lindex (2hand)
Takki - Vila
Laukku - 2hand
Housut - Vero Moda 
Kengät - Nelly

282

Miksi hattu?

Peittää otsassasi parhaillaan törröttävän finnin tai kaks

Bad Hair Day? Jep, hattu päähän ja menoks!

Varjostaa sopivasti silmäsi niin, että ne näyttävät hieman mystisemmiltä

Puolituttu/exä/epämieluisa naapuri vastassa, etkä tiedä moikatakko vai ei? Nykäise hattua otsalle ja katsele muina miehinä varpaitasi ohi kävellessä, hyvällä lykyllä sua ei edes tunnisteta

Kulmakarvaongelma. Niitä päiviä, kun ne eivät vaan millään muotoudu tai ovat eriparia. Hattu varjostaa ja piilottaa niitä juuri sopivasti! 

Aurinko paistaa - mut ei mun silmiin! 

Ja sitten eikun vaan hattuostoksille! On hyvin mahdollista, että kotiutan vielä jonkun vaaleankin yksilön hattuhyllyä koristamaan... ;)

51 kommenttia:

  1. Heh 50 sekuntia sitten julkaisit postauksen :D Kiva hattu, sopii sulle hyvin ja noi plussat hatuista oli hauskat :) Noi revityt farkut on ihanat! Kiitos useasta postaustahdista ja mukavasta ja mielenkiintoisesta blogista, ihan mun lemppareita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, säpäs olit nopea! :D Joo löysin jo päivässä hatun käyttöön montakin hyvää puolta! :D Eipä, mitään, kiva jos mielenkiinto on pysynyt ja blogi miellyttää! Se on tavoitekin! :)<3

      Poista
  2. Ihana asu! Hattu super :) millä kirpparilla kävit? Jotenkin tosi kivoja kuvia, vähän erilaisia kuin yleensä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee kiitos! :) kirpputori helmi oli kyseessä! :)

      Poista
  3. Siiis vitsi oot kyl ihan mieletön! Hyviä löytöjä teet aina, ei voi kun ihmetellä :) Ihania kuvia ja tosi hauska toi lopetusteksti ;D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo heheeh ihan kiitettävästi siellä kirpparilla saakin ravata, että tekee noita löytöjäkin sitten välillä! :) :D

      Poista
  4. Onpas muuten kesäisiä kuvia! :D ja sama juttu täälläkin, aiemmin en olis voinu kuvitellakaan pitäväni hattua päässä mut nyt on mullakin menossa sen täydellisen hatun metsästys :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo mullekin hatut oli kyllä ihan ehdoton ei aikaisemmin!! :D yllättävän kesäinen tunnelma saatiin vangittua näihin! :)

      Poista
  5. Mäkään en oikein perusta hatuista. Haluan että mun pitkät hiukset hulmuaa vapaina! :D Btw, noi istumiskuvat susta on upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah sama homma! Siksi en tykkää oikein mitään kampauksiakaan oikein pitää! :D kiitos kovasti <3

      Poista
  6. Ootte kyllä tosi tyylikkäitä kumpikin, ja hattu sopii sulle ihan valtavan hyvin! :) Mä oon myös jotenkin vierastanut noita hattuja, vaikee kuvitella omaan päähän sellaista, vaikka muilla noi näyttääkin niin kivoilta :D Upeita kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla kuitenkin! Mäkin tarvitsin näköjään puoli vuotta vain tottumiseen! :D kiitos <3

      Poista
  7. Uuuu sullahan on komia mies >:D Ja tuo sun päällä oleva asu (vielä tollasessa auringon hehkussa!!!) on täys kymppi, hyvä kun ostit hatun<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän tuo vähän on <3 ;D no mäkin oon nyt ihan tyytyväinen hattupää! :D

      Poista
  8. Sulle tosiaan näyttää hattu sopivan! :) mä oon aina ajatellut että mulle ei todellakaan sovi mikään hattu (jopa pipo näyttää mun mielestä tyhmältä), mutta kun mainitsit nuo hyödyt hatun käytöstä, niin alkoi melkein houkuttaa :D huonot kulmakarvapäivät etenkin olisi niin kiva saada piilotettua!

    Ja kirpparilta voi tehdä ihan mahtavia löytöjä halvalla! :) oon tällä hetkellä ihan koukuttunut kirppiksillä kiertämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha no niinpä! Ja naisten ei tarvitse edes kohteliaisuus syistäkään ottaa sisälläkään hattua pois, niin voi piileskellä hyvin sen varjossa koko päivän! :'D toinen yhtä hyvä = lippis!

      Poista
  9. vauuu essiiiii!!! ihania kuvia ! mikä kaunotar ootkaan <3 mihin festareille suuntaat kesällä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein oikein paljon <3 :) ainakin Himoksen juhannus, summersound ja weekend varmoja tulevan kesän festarikohteita! :) provinssi olisi ollut tänään niiiiiiin siisti kokea (hyvät esiintyjät) mutta oon just samaan aikaan menossa ulkomaille! :( :)

      Poista
    2. Tänä vuonna * eikä tänään :D

      Poista
  10. Niin mielettömän upeita kuvia! Etenkin tuo missä istut maassa, ihan super ihana valo :) ja sulle kyllä sopii hattu todella hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkäsin tuosta valosta noissa kuvissa ihan hirmusti! Niin kesäinen! :) kiitos!

      Poista
  11. Oot kyl ihana! Ja te ootte tosi hyvännäköinen pari! :)

    VastaaPoista
  12. Essi oot niin upee taas:) ja miten täydellinen pariskunta olette:)
    Ja aikamoinen sattuma meinaan meikä paineli tänää keskustassa samanlainen hattu päässä,hapsu laukku olalla,revityt farkut,nahkatakki ja samanmoiset bootsit:DD eli sulla on selkeästi hyvä maku;)
    T:Noora aka nahkalegginssi likka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Noora <3 :) Hahah no sähän oot sitten oikeen tyylilyyli! ;DD

      Poista
    2. Heii semmosi postaus toiveita jos saa esittää Niiin kiinnostais nähä jotain Essi 13v ym semmosi kuvia:D jos vaan on tallessa! Ois kiva nähä millanen sun tyyli oli sillon nuoruus vuosina :D ja sit kiinnostais joku postaus susta ja sun poikaystävästä et miten ootte tavannu ym :)
      T:Noora<3

      Poista
    3. Musta ois tosi hauska tehdä sellainen Minun lapsuuteni postaus, mutta multa ei löydy koneelta mitään kuvia noilta ajoilta! :( Anni on kuitenkin tehnyt joskus hauskan sisaruspostauksen, jonka kuvitti meidän yhteiskuvilla lapsesta teineiksi, joka löytyy täältä: http://annib-a.blogspot.fi/2013/02/sisters-are-perfect-best-friend.html , mun ja Jaakon suhteestakin oon tehnyt jo blogin alkumetreillä tarinan: http://essimaaninka.blogspot.fi/2014/06/love-story.html Hyviä ehdotuksia muuten, saa aina heitellä postausehdotuksia! Välillä tää uusien ideoiden keksiminen on nimittäin yllättävän vaikeaa! :D

      Poista
  13. Sopii hyvin ! :) todella kaunis! Tykkään todella paljon blogistasi,ei mitään ilmaiseks saatuja tavaraa . Joten näkyy että tykkäät kirjottaa blogia,nautit siitä ja ajattelet myös lukijoita. Vastaat aina kommenteihin. Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että tää mun hyvä fiilis bloggailua kohtaan välittyy myös lukijoille! Toivotaan, että sama inton jatkuukin tulevaisuudessakin! :) en kyllä usko, että toi ilmainen tavara varsinaisesti lannistaa bloggaajien kirjoitusintoa, mutta ymmärsin kyllä pointin! :D :)

      Poista
    2. Tykkään kanssa siitä, että tämä ei ole sellainen kaupallinen yhteistöitä ja mainoksia tursuava blogi, mutta silti samaan aikaan tähän todella panostetaan ja osaat kirjoittaa niin hyvin, näihin juttuihin on helppo samaistua :) ja lueskelen monia blogeja "salaa", oot ainoa jolle oon kommentin jättänyt useampaan kertaan. Tiedä sitten mistä tämä johtuu :D

      Poista
    3. Itsekään en tykkää, jos blogi sisältää pelkkiä mainoksia, mutta musta on myös ihan kiva lueskella muiden blogeista kaikista uutuus-tuotteista, mitä ei oo ehtinyt vielä ite testata! :D :) hirmu kiva kuulla ja toivottavasti jatkossakin on sellainen olo, että voi ja haluaa tulla kommentoimaan, kun musta on aina niin kiva saada olla vuorovaikutuksessa myös lukijoiden kanssa täällä! :) ihana toi ilmaisu "salaa" :D

      Poista
  14. Wau, hattu sopii sulle ihan M-I-E-L-E-T-T-Ö-M-Ä-N hyvin! :-o :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla! :) rohkaisee pitämään tota lakkia nyt ehkä useammankin! :D

      Poista
  15. Aivan ihana asu, sopii sulle tosi hyvin :)

    www.by-mmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Aivan ihana asu ja etenkin farkut ja nahkatakki! Koska oot ne ostanut ja mahtaako vielä kaupoista saada?
    + Hattu sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kun tykkäät! :) oon ostanut nuo valitettavasti jo kauan sitten tai housut joskus 4 vuotta sitten vero modasta ja takki puolisen vuotta takaperin nelly.comista vilalta. :/ :)

      Poista
  17. Moikka! Aattelin kysyä mitkä on järvenpään parhaat kirpparit? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiks! Järvenpäässä ei oo kovin monia kirppareita, mutta kaikkia tulee kierreltyä aika tasapuolisesti. Euroset lukion lähellä, keskustassa yksi (ei muistu nimi nyt) ja Helmi Lidlin lähellä. Euroset ehkä oma suosikki. :)

      Poista
  18. Ihana asu ja sinä! Tällainen hassu kysymys mikä ei tähän postaukseen liity, että mikä on sun mielestä mauttomin (määrittele itse mauton) tyyli tai asu mikä sinulla on ollut ja miksi juuri se? Jos ei nyt lasketa jotain naamiais- tai muita höpsöttelytyylejä. Minkälainen yleisesti ottaen sun mielestä on mauton tyyli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Varmaankin mun lähes kaikki baarimekot silloin, kun olin 18-19 vuotias. :D Aina piti olla mahdollisimman lyhyt, paljastava ja tiukka mekko päällä ja mielellään paljon glitteria jokapaikassa. :D Arkena oon sitten ollut aina vähän hillitympi. Yleisesti ottaen mautonta on juurikin sellainen, jos on vähän liikaa kaikkia yksityiskohtia, jotka ovat ehkä ristiriidassa keskenään vielä, ja liian paljastavat asut jokapuolelta. Jos on antavampi kaula-aukko, helma voisi olla vähän pidempi kuin vesirajan peittävä. Mut kantapään kautta täällä opitaan ja etsiskellään itselleen sopivinta tyyliä. :)

      Poista
  19. Hattu kyllä passaa sulle tosi hyvin :)<3 okei, mikä sulle ei passais? Vauu <3 näytätte hyvältä yhdessä!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Hahah, on niitä kuule vaikka kuinka monia tyylejä, jotka ei vaan istu mitenkään tähän vartaloon tai naamaan! :D Kiitos kovasti <3

      Poista
  20. Ihana hattu! :)) hei ootko muuten -92?

    VastaaPoista
  21. Heeeiii oot päässy warerlandin virallisii kuvii! Käy kattoo fbst ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo ollaan jo naureskeltu niille porukassa pari päivää! :D kunnon fiilistely-tanssikuvia! :D

      Poista
  22. toi hattu sopii sulle tosi hyvin! Mainitsit tuolla et oot provinssin aikaan reissussa... mikä on kohteena tällä kertaa?? :) tosi hyvä blogi muuten! Ne oariisi vinkit oli tosi hyviä ja sain niistä vinkkejä tulevalle reissulle:) kiitos tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdetään ystäväni Sonjan kanssa Kreikkaan Pargaan viikoksi! En ole ikinä käynyt siellä, joten jännityksellä ja ilolla odotan matkaamme! Tosi kiva, jos siitä oli hyötyä! :) <3

      Poista
  23. Tosi kiva kun sulla on tapana vastata kommentteihin heti kun julkaiset ne :) Mielestäni silloin on mukava tulla aina kommentoimaan. Tympeää mielestäni kommentoida sellaisille bloggaajille, jotka kyllä hyväksyvät kommentit nopeasti, mutta eivät sitten kuitenkaan viitsi vaivautua vastaamaan, mutta esim. aikaa uusien postauksien julkaisemiseen kyllä löytyy. Tulee vähän sellainen olo, että mitäpä sitä turhaan kommentoi kivoja juttuja, kun bloggaajaa ei kuitenkaan kiinnosta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän hyvin tunteen ja siksipä juuri mulle onkin aika tärkeää päästä vastailemaan mahdollisimman nopeasti aina kaikkiin kommentteihin julkaisun yhteydessä. Kaikkein kivointa kuitenkin on istua illalla teemukin kanssa tietokoneelle ja vastata kaikille ajan ja ajatuksen kanssa kattavasti kaikkiin kysymyksiin, mutta kyllä sitä tulee monesti vastattua myös puhelimella nopeasti kesken oppitunnin, kun tulee vain sellainen olo, että haluaa heti huomioida kommentin ja sen antajan jotenkin! :D Uskon kuitenkin, että suurimmalla osalla bloggaajista syynä nopeaan vastaamattomuuteen onkin juuri se, että he haluavat vastata huolella ajan kanssa niihin kommentteihin. :) Mut pari ajatus- ja kirjoitusvirhettä tuskin silloin tällöin häiritsee näissä vastauksissakaan, jos ne tosiaan joskus joutuu tehdä vähän kiireessä. ;D

      Poista