sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Perfect Saturday

Ihanaa isänpäivää ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa heppulit. :)

Eilen päästin hetkeksi irti "tenttiviikostamme" heittämällä koulukirjat huoneen perimmäiseen nurkkaan ja vaihtamalla viikonloppuvaihteen päälle. :D Pitkät yöunet ja eukalyptuksen tuoksuinen aamusauna karisti viimeisetkin stressinpoikaset harteilta.

560

171

Valmistin meille vielä ihanan raikkaat ja viileät saunajuomat mukaan löylyihin.

Kirpeä saunaherätys

Appelsiinimehua
Kivennäisvettä
Sitruunaviipaleita
Jääpaloja

Nauti kylmänä saunan kera. :D

175

Viimeistään saunan jälkeen alkoi jo kunnolla hymyilyttää, kun aurinkokin alkoi paistaa kirkkaalta taivaalta.

193

Jos VIELÄ jonkinmoinen pieni aamutuittu kyti takaraivossa, niin aamupalapöytään istuessa se katosi ainakin lopullisesti. Halusin valmistaa hieman herkumman "aamupalan", sillä työpäiväni alkoi vasta iltapäivästä ja halusin viettää koulukirjattoman päiväni erityisen viihtyisästi.

119

Kunnon ateriaan kuuluu aina myös jälkiruoka, mutta aamulla ei tee mieli vedellä mitään kovin raskasta herkkua aterian päällisiksi. Banaani, suklaa ja hunaja saivat toimia jälkkärin roolissa.

121

Tässä vaiheessa tilanne näytti vielä erityisen hyvältä ja mielessäni pyöri kauniita kuvia täydellisistä banaaneista, jotka on koristeltu suussa sulavilla suklaaviiruilla.

124

Tässä vaiheessa alkoi hieman epäilyttää, mutta luulin onnistuvani edes jossakin määrin...

153

... Haahahahahahhahuutonauruahahahaha! Mun täydellinen jälkkäri-banaani näytti siltä kuin olisin vääntänyt muutamat aamutarpeet sen päälle ja tuonut pöytään näytille tuotokseni. :'D Nyt teki kyllä mieli jättää julkaisematta koko kuva, mutta onhan tää nyt ihan erityistä taidetta, joten nauttikoot siitä muutkin.

Muistutuksena jatkossa itselleni: 86 prosenttinen tumma suklaa ei toimi jälkiruoka koristeluun parhaalla mahdollisella tavalla. Osta suosiolla valmis suklaakastike.

229

Perjantaina kävimme kirpparilla ja sieltä mukaamme tarttui tällä kertaa ihana pieni sohvatyyny. Epäilin sen yhteensopivuutta muiden tyynyjemme kanssa, mutta vaikka se onkin hieman erilainen, sopi se silti värimaailmansa puolesta loistavasti muiden tyynyjen sekaan kellimään. :)

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja rentouttava aamuni vaihtui nopeasti työpäivään. Ehdimme napata muutamat kuvat asustani ennen kuin oli aika rientää. 

245

256

Farkkua, mustaa ja kultaa. Sen kummempaa ei päälleni eksynyt, sillä illaksi oli suunnitelmissa lähteä viettelemään perhe-viikonloppua isäni luokse.

251

259

Työpäivän jälkeen riensin kotiin pakkaamaan viikonloppukamppeet kasaan ja siskoni Anni nappasi minut kyytiin poikaystävänsä kanssa ja lähdimme samantien huristelemaan Lahtea päin. Anni tuli viikoksi Suomeen visiitille ja oli ihanaa nähdä sitäkin kirppua pitkästä aikaa. <3 Ensi viikolla tulemme luultavasti viettelemään useammankin sisaruspäivän juoruillen läpi kaikki parin kuukauden aikaiset tapahtumamme. :D

267

270

Perillä meitä odotti herkullinen tortillapöytä ja hyvin alkanut lauantai sai ihanan päätöksen perheen kanssa kuulumisia rupatellessa ja naureskellessa hölmöyksille. :D Tällaiset päivät vaan jättävät jälkensä ja tällä hetkellä oloni onkin erityisen rentoutunut ja iloinen, vaikka edessäni odottaakin matematiikan kirjat ja pitkä tylsä ilta niiden parissa. Mukavaa illanjatkoa.

18 kommenttia:

  1. Hhahhha voi ihana toi banaanijälkkäri :DDD Ihanaa vastapainoa niille liian-yli-täydellisille ruokaresepteille mitä täällä jaat :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D Musta ei taida tulla ikinä jälkiruoka-ihmistä. Tuntuu aina menevän joku asia vähän plörinäksi. :'D

      Poista
  2. Vaikutat todella valovoimaiselta ihmiseltä.. Sellainen joka näkee kaiken kauneuden arjen keskellä ja ymmärtää ne elämän pienet ilot, jotka loppujen lopuksi ovat yhdessä se suurin ilo :) Olet varmasti suuri lahja läheisillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kommentti, mutta kyllä täältäkin löytyy niitä supermasistelu-päiviä, kun kaikki tuntuu menevän pieleen ja missään ei oo mitään mieltä. :D Mutta juu, elämän pienistä iloista pitää osata nauttia. :)<3

      Poista
    2. Oooh miten ihana kommentti, tätä kauniimpia sanoja ei voisi itsestään kyllä saada!

      Poista
    3. Oli kyllä varmaan ystävällisin kommentti, jonka olen koskaan saanut. :)<3 Vaikka lähes kaikki kyllä kommentoivat tänne todella rakentavasti ja lämpimästi. :)

      Poista
  3. Harmittaako sua yhtään, kun et pääse matkustelemaan ja viettämään aikaa Saksan perheesi kanssa kuten Anni? "Harmittaa" saattaa olla väärä sana, mutta ymmärrät varmaan mitä ajan takaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai olisi mukavaa olla aina mukana reissuilla, mutta näin "vanhetessa" ei vaan aikaa ja tilaisuuksia riitä matkustaa aina samoihin paikkoihin, joten tulee reissattua myös erikseen monesti. Pienempänä tietysti matkustukset hoidettiin aina perheenä, mutta nyt alkaa tulla reissuja ystävien, poikaystävän tai vaikka ihan vaan itsensä kanssa. :D Matkaan kuitenkin jouluksi perheeni luokse Saksaan ja keväällä meillä on tiedossa yksi yhteinenkin reissu. :)

      Poista
  4. Nam näyttääpä hyvälle! :) Jotenkin ihana, että uskalsit laittaa kuvan noistakin banaaneista, sillä nykyään jokapaikassa on vain toistaan kauniimpia ruokakuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, no kyllä tuota jälkkäriä katsoessa kävi mielessä, ettei sitä tarvitsisi kenenkään koskaan ikinä milloinkaan nähdä. :'D Niitä toinen toistaan kauniinpia ruokakuvia mä mallailin päässäni, mutta toisin kävi. :D

      Poista
  5. Mistä nuo lasit ovat joihin olet valmistanut saunajuomat? : ) huutonaurua todellakin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasit ovat itseasiassa niitä Garage-laseja, joita sai yhdessä vaiheessa kaupanpäällisiksi, kun osti 6pacin Garagea! :D

      Poista
  6. Noi banskut sai kyllä hymyn huulille! :D♥ aina vaan ei voi onnistua, on tullu monta kertaa itekin se huomattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin alkaa naurattaa kokoajan uudestaan, kun näen ne! :D No joo aina tosiaan ei voi onnistua.. :'D

      Poista
  7. Ihana ja hauska olet kun laitoit tuosta banaanista tuon kuvan!:D ei kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa, minulla ainakin nousi hymy huulille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pakko oli joo jakaa tämä "ilo" muidenkin kanssa! :DD

      Poista
  8. Mistä tuo ihana takki on? :)

    VastaaPoista