tiistai 19. elokuuta 2014

WEEKEND FESTIVAL 2014

Kesä alkaa olla ohi, koulu alkaa ensi viikolla, ulkona näyttää harmaalta ja tämän kesän festarit ovat ohitse. Weekend festivaalit ovat mielestäni loistava päätös kesän festarikaudelle ja kyseiset festarit ovat myös mielestäni yhdet Suomen parhaimmista. Huonoista sääennusteista huolimatta kumpanakin päivänä paistoi aurinko täydeltä taivaalta ja perjantain sadekuurokaan ei pilannut loistavaa tunnelmaa. Lauantai oli tosin itselleni henkilökohtaisesti paljon hauskempi päivä, sillä perjantaina lähdin jo aikaisin festareilta selvittämään kadonneen puhelimeni kohtaloa. Puhelin löytyi lauantaina löytötavarapisteeltä, joten suuri kiitos tälle ihanalle rehdille ihmiselle. <3

009

Perjantaina lähdimme heti aamupäivästä junalla Helsinkiä kohti ystäväni Tiipen luokse viikonloppu reppujen kera. Kauan ei ehditty istua paikallaan, kun suuntasimmekin alueelle kohti ensimmäisiä esiintyjiä. Esiintyjät olisivat puolestani voineet aloittaa pari tuntia myöhemminkin, mutta muuten tapahtuma oli järjestetty mielestäni erittäin hyvin.

018

Viilenevien säiden vuoksi en uskaltanut lähteä enää shortseilla liikkeelle, joten ensimmäisen päivän asunani toimi korkeavyötäröiset housut, musta crop top ja ruudullinen flanelli.

016

023

Lippis - Poikaystävän kaapista lainattua
Toppi - New Yorker
Flanelli - H&M
Housut - Zara
Kengät - H&M
Laukku - Seppälä

046

 Tynski repaisi festareilla pinkissä topissa ja nahkapöksyissä!

056

Ja Jaakko vietti ensimmäisen päivän pingviiniasussa, jota ei viitsinyt päivän paahteeseen vielä vetää ylleen.

101

185

175

106

164

168

232

172

181

Meillä oli ihan loistava porukka kasassa, vaikka luonnollisesti puolet eksyivät festareiden aikana toisistaan. :D

080

Toisena päivänä en jaksanut paljoa asuani muunnella, joten vaihdoin vain paidan ja juhlat saivat jatkua!

087
 
T-paita - Kirppis
Niittitoppi - Ginatricot
Kännykkäpussi - Guess


257

199

311

234

277

352

Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan, mutta pakko myöntää, että itseäni ei kesän loppuminen masenna ainakaan tällä hetkellä lainkaan. Minulla on ollut haukin kesä aikoihin ja olen ehtinyt tehdä vaikka mitä! Kesä on ollut osittain tästä syystä myös puuduttavin aikoihin ja viltti ja sohvan nurkka hyvällä kirjalla ja tee-kupilla varusteltuna ei kuulosta mielestäni lainkaan hullummalta vaihtoehdolta. Lisäksi saa katsella leffoja ja lempisarjoja rumassa oloasussa monta päivää putkeen tuntematta huonoa omatuntoa. Tervetuloa syksy! Katsotaan myöhemmin uudestaan, kun valitan alkavia loskasäitä ja hyytäviä syyssateita. :D

40 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia teidän festari reissulta, vaikuttaa olleen hauskaa ja onneksi puhelinkin löytyi ;D
    Itsekin odotan syksyä, uuttaa ja jännää kun koulut jatkuu, vaikka tästä syksystä tulee varmasti tapahtumarikkain aikoihin :) tämån tapahtumarikkaan kesän jatkoksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Joo mullakin tuo koulun alkaminen innostuttaa erityisesti! :) Ihanaa, että sullakin ollut loistava ja tapahtumarikas kesä. :)

      Poista
  2. Luetko mitään ns. syvällisempiä blogeja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsin välillä Googlesta joitakin "syvällisempiä" blogeja, joissa kerrotaan esimerkiksi ihmismielen psykologiasta, mielen, terveyden ja kehon hoidosta ja muutamiin runo- ja taideblogeihinkin silloin tällöin eksynyt, mutta en kuitenkaan säännöllisesti lue näitä blogeja. :)

      Poista
  3. Oon varmaan kommentoinut aikaisemminkin mut sä olet niiiiiin kaunis, sekä ulkoa että ihan varmasti sisältäkin. Sun blogista tulee aina niin piristynyt ja hyvä fiilis. Ja hei, ihania ruokavinkkejä - oon tosi osaamaton keittiössä, mut ehkä yritän itsekin pizzamunakasta ja muita herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitoskiitos! <3 Kiva, kun blogini piristää ja ruokavinkit ovat mieleen! Siinähän sitä oppii, kun vaan siirtyy sinne hellan luokse kokeilemaan kaikenlaista! :D "Pizza"munakaskin on niin yksinkertainen, että kunhan muistaa laittaa kunnolla rypsi/oliiviöljyä pannulle (ettei juutu kiinni pannuun), niin ei voi mennä oikein pieleen. :D Täytteitä vaan ihan oman makunsa mukaan ja heti kun munakas on tarpeeksi "kiinteän" näköistä, niin leikkurilla neljään osaan ja syömään vain. :)

      Poista
  4. Kaunis, kaunis ja vielä kerran kaunis ♥

    VastaaPoista
  5. Hauska sattuma, kun juuri sen jälkeen että olin lukenut siitä jostakin edellisestä postauksestasi, että tulette asumaan festareiden aikana Helsingissä ystävän luona, kävelin kauppaan ja heti astuttuani ovesta ulos näin teidät ottamassa näitä kuvia kotikadullani! :D

    VastaaPoista
  6. Näin sut molempina päivinä, mutta en uskaltanut moikata! Perjantaina teillä oli joku tilanne poikaystävän kanssa, niin en viitsinyt häiritä ja lauantaina sulla oli niin kova vauhti päällä, että en taaskaan viitsinyt häiritä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah! Voi vitsit! Kuvailit kyllä just hyvin mun molempien päivien pääteemat: perjantai meni puhelinta harmitellessa ja lauantaina oli kaksinkertainen vauhti päällä! :'D ensi festareilla sitten!

      Poista
  7. Mitä mieltä oot et sun blogi on suositumpi/ nousussa suositummaksi blogiksi kuin Annin? Ja mitä mieltä Anni on? Alkuunhan bloggaus oli Annin juttu :) kummallakin on tietty kivat, mutta susta saa jotenki aidomman kuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähän on ihan kaksipiippuinen juttu, sillä toiset (huima määrä lukijoita) tykkää Annin blogista ihan hirmuisesti, eivätkä edes kiinnostuisi omasta hieman kotihiirimaisesta linjasta, kun taas toiset nimenomaan tykkäävät näistä ruoka- yms jutuistani. Anni oli jo alussa iloinen siitä, että saa bloggailu- ja asukuvailukaverin, vaikka kyllä mekin käytiin näitä mietteitä läpi, että onko tyhmää, jos perustan nyt blogin, kun tämä on ollut se Annin juttu. Kirjoitamme kuitenkin eri persoonina erilaisia blogeja, emmekä yritä kilpailla toistemme kanssa, tai vertailla toisiamme. Niin olisi mukavaa, jos muutkaan eivät vertailisi meitä keskenään asenteella: "kumpi on parempi" :) molemmat on hyviä omissa jutuissaan ja kirjoitanmekin juttujamme ehkä hieman erilaisia ihmisiä varten. :)

      Poista
    2. Mustakin on hassua vertailla! Onhan blogimaailmassa paljon siskoksia esim Mrs.V ja Kira! Kummallakin ihan erilaiset blogit ja kumpikin aivan mahtavat :) nimenomaan siinä saanut sen asukuva kaverin ja jonkun kenen kanssa miettiä asioita! Blogi juttuja yms :)

      Poista
  8. Aivan ihana blogi,tykkään tooooooooosi paljon!

    VastaaPoista
  9. Sulla on kyllä ihan parhaat lukijat :D Tai siltä ainakin tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No musta tuntuu kyllä ihan samalta! Justiinsa päiviteltiin siskon kanssa, miten hänelle on nyt sadellut oikeita mätäpaise kommentteja lähiaikoina ja mun lukijat vaan on oikeita enkeleitä! Eipä voi kun kiittää ja kumartaa<3

      Poista
    2. Mua on niin ottanut päähän noi kommentit, mitä Anni on viime aikoina saanut.. Ihan kuin ihmiset yrittäisivät tahallaan vääntää kaikki Annin sanomiset (ja sanomatta jättämiset) negatiivisiksi ja tulevat sitten piikittelemään, vittuilemaan ja haukkumaan. Mun mielestä on ihan käsittämätöntä, että jos ei kerran mitään hyvää sanottavaa ole (rakenteva kritiikki toki erikseen) niin minkä takia pitää sanoa yhtään mitään?

      Poista
    3. Joo, munkin mielestä ihan naurettavaa, miten jotkut ihmiset tuntuvat vain hakemalla hakevan jotakin negatiivista sanottavaa... Tosi harmi, että pitää muihin purkaa negatiivisia fiiliksiään. :/

      Poista
  10. Näin sut weekendis!! Olit just jonku hartijoilla bailaamas :D Yritin ettii sua sielt ihmisjoukost viel senjälkee mut en löytäny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, siellä oli juu erittäin vaikea löytää ketään, ainakaan etsimällä etsien! :D Meidän porukkakin hajosi ja katosi ties minne moneen otteeseen, mutta vahingossa tuli aina sitten löydettyä toisiamme uudelleen. :D

      Poista
  11. Voitko kertoa mikä Kikon nestemäinen huulipuna sulla on? :) Aivan iiihana väri :o ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on maaaailman ihanin! Tuubi valitettavasti loppui, enkä ehtinyt viime Saksan reissullani käydä ostamassa uutta, mutta se oli niitä ohuita wet- lipstick tuubeja ilmeisesti ja se kaikkein pinkein sävy. :D En muista yhtään numeroa!

      Poista
    2. Kiitti paljon!♥

      Poista
  12. Ens kerralla voit jättää muitten jätkille flirttailun väliin kiitos! Kun sulla se omakin jätkä löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihan totta, en tiedä mitä poikaystäväsi on sinulle oikein tarinoinut, mutta itse olin koko illan ystävieni ja poikaystäväni kanssa lähes käsi kädessä, tai sitten hänen niskassaan istumassa esiintyjiä katsomassa, joten hän on erehtynyt pahasti henkilöstä. Olen pahoillani, että sinulle on tullut tällainen väärinkäsitys. :( :D

      Poista
  13. ÄÄÄ !!! En nyt luonnollisestikaan tiedä, mitä on oikeasti tapahtunut ja onko tää provo vai mistä tuo lausuma on kirvonnut ja en näin ollen mitenkään tietenkään syytä sinua.

    Mutta ihan yleisellä tasolla: Varatut/suhteessa olevat henkilöt, jotka flirttaa ja hakee aktiivisesti huomiota toiselta sukupuolelta, on superyöksällööööö porukkaa, enkä soisi olevan parina kenellekään ihmiselle, josta välitän. Ne ansaitsee rinnalleen toisen ihan samanmoisen ihmisen hahaa DD !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no tuli kyllä itsellenikin ihan puskista tämä kyseinen kommentti! :D Poikaystäväni tässä vieressä voi todistaa, että olin koko illan hänen vierellään paitsi kerran tyttöjen vessajonossa, mutta kyseisen tytön poikaystävä tuskin on ollut tyttöjen vessaan jonottamassa. :D

      Poista
  14. "Tyttöjen vessaan" jotakin olit hänlle selitellyt.. En mä mitenkään pahalla tota tullut sanomaan :) hän vain sanoi että "toi blondi lippispää se oli" ja sanoin heti että "aa toi essi asuu ihan mun lähellä tiiän tytön"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän ihmeellistä, että tulet flirttailusta heti syyttämään.. :D tuskin mä nyt olen mennyt hänelle silmää iskemään tai kehumaan kuumaksi poikaystäväni käsikynkässä. :D me ollaan aika sosiaalinen porukka, joten en ihmettele yhtään jos ollaan porukassa höpötetty jotakin tuntemattomille :D olisko sun poikaystävä ollut kenties se hevosenpää-naamarissa heilunut kaveri, josta otettiin kuva ja kehuin myös asua :D puhtaasti ilman iskuyrityksiä.

      Poista
    2. Voi ziisus ano..... ja sun poikaystäväs myös. Se on tätä suomalaista mentaliteettia, pitäis tuppisuuna pysyä ja vaan omassa porukassa tiiviisti - varokin katsomasta muualle tai sanomasta jotakin muille, varsinkin jotain kehuvaa, kuten Essi. Heti kuvitellaan, että "toi yrittää iskeä". Ei paljon kannata lähteä muualle, varsinkaan eteläiseen Eurooppaan. Eihän siellä sitt muuta tehdäkään kun yritetään iskeä koko ajan :D

      Poista
  15. ihan superihanat asut! onks noista housuista mitään tarkempaa tietoa millä ne voisi vielä löytää, nimeä, hintaa tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Kiitos kovasti! :) housut on zarasta tuollaiset paksummat legginsit, myytiin siellä jonkun vuoden-parin ajan, mutta enää ei taida löytyä! :(

      Poista
  16. Oliko weekend festareilla jotain josta et pitänyt ja minkä neuvon antaisit jollekkin joka ei ole ennen käynyt ja on nyt menossa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainut miinus ehkä se, että vaikka päivällä voikin olla todella lämmin, niin noin loppukesästä auringon laskiessa illalla tulee jo sen verran viileä, että melkein nahkatakki/yms pitää olla mukana lämmittämässä ja koska tapahtuma on ulkona, kannattaa muistaa ostaa kertakäyttösadeviitta mukaan, sillä melkein jokaisena vuonna on satanut vähän jossakin vaiheessa.. Suomen kesä. :D Muuten Weekend-festarit ovat kyllä varmaankin mun lempparit ja liput löytyykin jo valmiina ens kesää varten! ;) Ehkä tavataan! :D

      Poista
    2. Ainiin ja omia juomia ei saa luonnollisestikaan tuoda alueelle, joten jos haluaa nauttia jotakin alkoholillista (yli 18v oletan ;D) niin kannattaa varautua hoitamaan homma ennen alueelle menoa, sillä sisällä joutuu monesti jonottaa tiskeille kauan ja kalliiksikin tulee. :D

      Poista